Dags att inviga grillen
Foto: Colourbox / Björn Tesch / Helene Pé
Recept

Dags att inviga grillen

Maj övergår i juni och grillsäsongen har redan smugit igång. Vi grillar olika varianter på spett och avrundar med rabarber i form av cheesecake.

Publicerad 2015-05-29

Kebabkryddade viltfärsspett, kycklingspett med bacon till en krispig grönsakssallad, eller helt utan kött med halloumi och grillade grönsaker? Välj en sort, eller – om ni många som ska äta – varför inte göra olika sorter för mer variation på tallriken?

Avsluta med säsongens rabarber.

Spett för grillen

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas