Kontaktannonser

 
Män söker kvinnor

Framtid

Kille som vill få kontakt med en tjej som inte vill vara ensam i framtiden. Gillar att resa, romantisk, humor och bara njuta av dagarna framför oss. Sol och värme, kanske spela golf om du gillar det. Du bör inte vara längre än 168cm . Hör gärna av dig.
» Kontakta "Framtid 50"2014-07-29 • Skåne län
Vänner sökes

Man eller kvinna som är en god vän

Söker en trevlig vän man eller kvinna spelar ingen roll huvudsaken att kemin stämmer och att du gillar att göra saker, teater, natur, havet, cykling, musik, promenader, inredning, konstutställningar, resor långt eller kort, fika ute, ta en fikakorg med till havet eller skogen, äta ute och hemma. Och allt som gör livet trevligt. Omtänksam, ordnat liv, humor, ärlighet är viktiga ingredienser. Bilburen för det är jag. Hör av dig så provar vi.
» Kontakta "65 årig kräftkvinna i 0418 området"2014-07-29 • Skåne län
Vänner sökes

Karin

Hej! Jag medelålders kvinna önskar träffa en trevlig och snäll man i medelåldern. Jag bor i hus önskar ett gott sällskap. Bor i höör. Mina intressen är mitt hus,min trädgård och min hund.
» Kontakta "Sverige"2014-07-28 • Skåne län
Män söker kvinnor

Kvinnlig Vän

" Kvinnlig Vän" Vi trivs med naturupplevelser, sunda livsvanor, ett avstressat liv, röra på oss i olika former, bevara vår hälsa efter bästa förmåga och njuta av livet. Finns det någon tjej med liknande värderingar? 47:a, lång, smal, vältränad, söker nära vän. .
» Kontakta "Ett Bättre Liv"2014-07-27 • Skåne län
Kvinnor söker män

Här börjar resten av livet

Jag en levnadsglad tjej född 40. Tröttnat på ensamma bilturer och middagar. Vill känna närhet igen med dig man som har ett klappande och varmt hjärta för mig.. Som har glimten i ögat, empati , som gillar att äta och dricka gott. resa och besöka intressanta platser. Du får gärna vara dansant. Men icke rökare. Enkelt om du bor i Mellansverige. Så skriv några rader till mig så möts vi under augustimånens sken.
» Kontakta "" Kom i min famn""2014-07-27 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Tillsammans

Ungdomlig, levnadsglad, kultiverad dam (160/70+) med ordnad ekonomi hoppas träffa en "gentleman" bosatt i Sydsverige el Skåne.Vi ser båda fram emot ett nära särbo/vänskapsförhållande med ömsesidig respekt för varandra. Våra gemensamma intressen t ex teater, konserter, bilturer, resor berikar vårt förhållande.
» Kontakta "Sympati och vänskap"2014-07-27 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

en högst vanlig allmänbildad man

trettitalist 158 /57 ärlig enkel kvinna yrke högskola självgående snus och rökfri ser dig framför mig som en välvårdad man med yttre inre känsla av gemenskap vi kanske hittar några intressen som roar oss båda ej särbo eller sambo bor i västra Stockholm
» Kontakta "Astrid"2014-07-26 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Höstkul

Helt omöjlig norrländska med alla fel o brister träffar gärna en "riktig karl", om han finns? Gärna i Uppland?
» Kontakta "Kul ska man ha"2014-07-26 • Uppsala län
Kvinnor söker män

Mannen i mitt liv

... finns du? Det börjar glesna i leden av både nära och kära vänner! Jag söker en reslig man som är intresserad av att leva livet NU och inte spara till nästa år ... Reser gärna, både långt och kort, ännu roligare med en trevlig reskamrat. Jag bor i litet hus på västkusten och tycker att salta bad är underbart. Har barn och barnbarn som jag umgås med när jag har möjlighet. Saknar någon att dela vardagen och att äta gott med!
» Kontakta "Lång Quinna 71 "2014-07-26 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Medan dagen är

VILL DU också ta vara på livets bästa? - en gemenskap med empati och klokhet, kan vi mötas kring intresse för kultur och samhällsfrågor bland mycket annat. Har gott humör, anses besitta tolerans och humor. God stil och ordning utan pedanteri. Änka 76 år, 169/smal. Nikotin och djurfri. Väl mött!
» Kontakta ""Att ge och ta""2014-07-26 • Örebro län
Kvinnor söker män

Kvinnor söker män

Du man som älskar Gotland,, c;a 75-80 år, välkomnas att kontakta mig. glad, varm och positiv akademiker. Mina intressen är många, Kanske kan vi hitta gemensamma aktiviteter som vi tillsammans vill uppleva och berika. Värme, närhet, respekt, fantasi och humor tror jag behövs antingen på hemmaplan eller utanför Sveriges gränser. Jag väntar på stranden.
» Kontakta "Gotland är bäst"2014-07-26 • Gotlands län
Vänner sökes

Hundintresserad pensionär sökes

Söker hundintresserad, gärna hundvan pensionär, man eller kvinna som ibland vill följa med på promenader, ibland ta hand om hunden när jag är bortrest eller borta för stor del av dagen. Jag kommer att köpa en dvärgpudel under hösten. Valet av ras beror främst på att ett av barnbarnen är allergisk men då pudeln inte hårar anses den av många som en lämplig ras. Den lär dessutom vara lättlärd. Praktiskt om du bor i norrort, gärna i Sollentuna.
» Kontakta "Hundvän Sollentuna"2014-07-26 • Stockholms län
Män söker kvinnor

En vanlig ovanlig kvinna sökes.

Jag söker en kvinna som gillar livet och att resa, äta gott, goda viner, träna, vara i naturen, lite trädgårdsarbete, sola / bada, gamla hus, fam./vänner. Du kan vara från 65 - 72 år och smärt, rökfri. Jag själv är 72 år normalt utseende, rökfri, trivs med livet och gillar när det händer saker. Hör av dig så skickar vi foto och mailar ett tag innan vi ses.
» Kontakta "Osterlen"2014-07-25 • Skåne län
Kvinnor söker män

TAG CHANSEN!

Om man är två blir det dubbelt så roligt att hitta på trevligheter tillsammans. Är du den pigge och seriöse partnern med glimten i ögat och utan snus och cigaretter som jag, en fräsch och alert 69-årig kvinna från norra Skåne letar efter? Så våga - vinn!
» Kontakta ""Högsta vinsten""2014-07-24 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

SKALDJUR I AUGUSTI ?

Nu gäller det att skynda, säsongen är här. Söker dig man med humor och social kompetens, mån om ditt inre och yttre.Vad har du för intresse i livet ? Jag kvinna född 1937 född optimist,aktiv med exprimentlusta i köket bland kryddorna.Föredrar klassisk musik, släktforskar. Är självklart som du rök och snusfri.Inga personliga problem i bagaget.
» Kontakta "På samma våglängd i nordvästra Skåne ?"2014-07-24 • Skåne län
Män söker kvinnor

Härliga Tider

Trevligt att du finns här för mig. Du som är 70-85 och tycker om mys bus och närhet. Hör av dig så tar vi en fika. Kram
» Kontakta "Heta lakan"2014-07-24 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

"Naturlig"

Kulturell, speciell och intellektuell akademiker önskar en härlig ljuvlig tredje ålder i duell istället för "encell". Är beredd att ge det mesta lever i välmåga hälsosamt. Hoppas du är likadan och längtar, till att ge allt för att nå det bästa. Välkommen ståtlige 185/85-90/65-70 man.
» Kontakta ""Öppet och ärligt""2014-07-24 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Våga svara

Söker trivsam man i Växjö/Växjötrakten som jag ibland kan dela fritiden med ex:bio,promenader,middag,bara vara. Enligt mina bekanta och enligt mig är jag en bra kamrat i olika sociala sammanhang.Jag är änka och 68 år så du bör vara någonstans runt min ålder.
» Kontakta "Ärlig"2014-07-23 • Kronobergs län
Kvinnor söker män

Vänner, en dyrbar gåva

Jag ska snart fylla 70 år, så det är inte så många år kvar egentligen. Om man jämför med de år jag har levat, Har många bekanta, Men inte den person som jag skulle vilja umgås mest med. Alltså min bästis. Gillar mycket, trädg.arbete, bilturer, resor, filmer, datorn, gå ut och äta, promenader, kortspel. Gillar att ha roligt och få skratta. Festa. Gillar även lugn och ro. Egenvald ensamhet. Bor i Eskilstuna. Kanske DIN bästis
» Kontakta "Min bästis,finns du"2014-07-23 • Södermanlands län
Män söker kvinnor

Härligt Mys

Söker kvinna som vill träffas för att kramas och ge närhet. Ålder avgör du. Jag är man 62 år, välutbildad med ordnade förhållanden. Skriv gärna på direkten Sköna Kramar
» Kontakta "heta möten"2014-07-23 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Sommartider

Hej där.... Jag söker en 40-talist... Du man som vill vara lite lat....som ligger kanske i hängmattan med en dator....maila några rader. Känna allt som andas...allt som lever...härliga dagar.. Mina intressen är musik, böcker, vandra, cykla, köra bil och härliga diskussioner, Inget är för stort och inget är för litet... Jag är änka sedan många år....är 40-talist, tycker om närhet... Snus och rökfri, inga tatueringar.
» Kontakta "Sol och sommar"2014-07-23 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Dröj ej med svaret.

Jag är en glad, trevlig, positiv tjej (80 år) 168 cm, änka sedan några år som känner mig litet sorgsen över att gå ensam en så'n här skön sommar. Om du känner likadant, hör av dig, ej rökare. Har allmänna intressen. Hoppas du är en ärlig, positiv allmänbildad kille..Östergötland, helst Linköping.
» Kontakta "Glad särbo."2014-07-22 • Östergötlands län
Vänner sökes

Höstsol

Söker på detta viset nya vänner, gillar att resa, spela kort, fiska, jaga m.mera.Jag är rök o snusfri, pigg o kry och född i mitten 40tal
» Kontakta "Höstsol"2014-07-22 • Jönköpings län
Kvinnor söker män

Vi två.

Finns du månne här, min hustomte? Med mjuka händer, stor famn och varmt hjärta. Vi gör det mysigt för varandra och på kvällen somnar vi tillsammans i harmoni. Ungdomlig kvinna 63 år, med enkla vanor, söker dej. Vill möta dina glittrande ögon och ta din hand. Musik, djur och natur ligger mej varmt om hjärtat. Ålder av mindre betydelse och minns...ingen är felfri.
» Kontakta "Närhet."2014-07-22 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Söker en man i rätt ålder och med massor av humor

Söker en trevlig man i rätt ålder med massor av humor. Min ålder är 76 och jag är ganska ungdomlig tar mej gärna en svängom på dansgolv. Är aktiv i föreningslivet, gympar , spelar boule och har liten hund att promenera med..Men behöver någon som kan ge svar på tal o inte alltid vifta på svansen. Jag bor ju långt norrut men man kan ju resa nån bit om vi nu inte bor nästgårds om det nu skulle kännas bra att träffas. hör av dej till Nygammal. Tack.
» Kontakta "Nygammal"2014-07-22 • Norrbottens län
Kvinnor söker män

Trött på singellivet!

Söker dig 40-talist med stil. Du tycker om lugnet vid en sjö framför storstadsliv. Teater, bio ibland men främst önskar Du en vän att dela tankar och livet med. Gärna särbo. Jag pensionerad sjuk.sköt. med villa härliga barn o barnbarn. Du kanske också har barn som ju berikar livet. Jag hoppas Du finns som jag till hösten kan krypa upp med i soffhörnet.
» Kontakta "Gästrikland"2014-07-21 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

stilig dam

söker en glad och spontan man med inre och yttre stil. du får gärna ha affärsinne då jag har många ideer … du är verbal och utåtriktad du ser bra ut och du är öppen för livet. hör då av dig till mig jag väntar på just dig kram
» Kontakta "52 årig dam"2014-07-21 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

Kvinna sökes.

Ensam, barnlös, villaboende, bilburen änkeman 74 år 168/79. Söker lämplig kvinnlig vän, att ev, kunna dela lite glädje o sorg med, Är kattvän. ICKE sprit o rökfri, normalt glad i sinnet. Trivs i hemmets lugna vrå, Är sjöingenjör. 30 år som sjöman sedan 20 år som driftchef, Ursprungligen skåning men nu smålänning. Helst från Eksjötrakten, Hoppas på svar,
» Kontakta "ENSAM"2014-07-21 • Jönköpings län
Män söker kvinnor

Du: Kvinna, snäll, varm, med humor, ....

Jag: Änkeman 60/1.64 F 38. Ateist. Envis. Blyg. Snäll. Äter LCHF.Ej rökare.Tror ej på jordens snara undergång.Gillar främst jazz men även klassisk musik, inte dansband eller pop.Gillar en god fredagsmiddag med vin och tända ljus.Intresse Natur/Mat/Vetenskap+allt värt att veta.Har ingen bil, åker gärna tåg. Ej golf eller dans. Ej sambo – men särbo. Bästkusten
» Kontakta "Kärlek"2014-07-21 • Ospecificerat
Vänner sökes

Härlig sommarkväll

Önskas: Manlig brevvän i "mogen" ålder. Finns: Mogen kvinna som gärna diskuterar. Ämnena kan variera. Jag bor på västkusten men vill gärna ha kontakter på andra håll också.
» Kontakta "Lite humor inget fel"2014-07-20 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Trevlig, empatisk man sökes

Ungdomlig, slank, positiv kvinna söker dig man, som tycker om att ta promenader, bilturer, besöka intressanta ställen, dansa, resa - tillsammans blir allt trevligare - inte sant? Hemmakvällar med god mat och närhet där man "bara är". Du är trygg, stabil, ärlig och empatisk och tycker om att visa känslor och månar om ett gott förhållande. Att skratta tillsammans är viktigt Vill du skratta med mig och trivas - hör av dig. Vi börjar med vänskap,
» Kontakta "Ärlig relation"2014-07-20 • Ospecificerat
Vänner sökes

Vän sökes att dela bostad och nöjen med

Är 69 år och känner mig lite ensam. Jag söker efter någon att dela tillvaron med och kanske även bostad med. Jag har rum att hyra ut, gärna till någon likasinnad. Kram
» Kontakta "KlockAnn"2014-07-20 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Segling

Kvinna intresserad av segling sökes av 63 årig man med egen segelbåt. Klarar vi att segla tillsammans, finns förutsättningar för ett bra liv tillsammans. Vi är båda nikotinfria och försiktiga med starka drycker och har ordnad ekonomi.
» Kontakta "Karlstad med omnejd"2014-07-19 • Värmlands län
Kvinnor söker män

Uppland med omnejd.

Jag har vant mig vid att ta mina dagliga skogspromenader ensam, men jag har gärna sällskap. Jag sitter gärna på en klippa vid sjön med kaffetermos och något gott till. Det vore trevligt att ha någon att prata med då. Jag önskar att någon ville hålla mina hundars koppel medan jag tar ett dopp i sjön. Jag behöver också någon som passar grillen medan jag fixar tillbehören i köket. Jag vill inte bli sambo, men gärna ha sällskap. Roligare att vara två
» Kontakta "Småhundsmatte."2014-07-19 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Kristen man med humor och stil 59-75 år sökes

Här är jag, kvinnan som väntar på ett glädje liv med dig! 60 år gammal kvinna vill gärna träffa någon man att diskutera livet med, äta och dricka gott och varför inte kramas lite. Allt har en början... Låt oss satsa på en livslång relation där vi tar hand om varandra, delar med oss och gör varje dag till en bra tid. Du får en ungdomlig kvinna, rik på erfarenheter och med en öppen famn bara för dig...
» Kontakta "Gladmamma"2014-07-19 • Skåne län
Män söker kvinnor

Man söker kvinna

Hej, är en ärlig, snäll och välvårdad man som bor i Örebro. Är 60 år ung och gillar lite enklare saker såsom natur och friluftsliv mm. Krogen väljer jag gärna bort till förmån för långa promenader och mys/pys tillsammans med den man tycker om. Söker en kvinna med samma värderingar och som är ungefär i samma ålder.
» Kontakta "Tillsammans"2014-07-19 • Örebro län
Vänner sökes

Vänner sökes

Alert och smärt, ungdomlig i sinne och sätt, vill träffa nya vänner, både kvinnliga och manliga att umgås med. Vi kan fika men inte röka, gå på bio el teater, men också diskutera både andligt och världsligt. Nyinflyttad till norra Mälardalen.
» Kontakta "Fri, frisk och fräsch 30-talistkvinna"2014-07-19 • Västmanlands län
Vänner sökes

TREVLIGT SÄLLSKAP

Ungdomlig 30-talist-kvinna,änka, önskar vänner för sällskap på promenader, teater, bio, resor m m. Jag spelar bridge någorlunda hyfsat och golf dåligt. Ser fram mot svar från många trevliga kvinnor och män.
» Kontakta "bilburen 08"2014-07-19 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Lekkamrat

Söker kvinna i Luleå som vill träffas för att kramas och ge närhet. Ålder utan betydelse. Jag är man 56 år, välutbildad med ordnade förhållanden. Skriv så kanske Vi kan träffas över en kopp kaffe.
» Kontakta "Kramis"2014-07-19 • Norrbottens län
Kvinnor söker män

Sommarvän!

Hej i sommarens soliga glans! En manlig vän som är ärlig, pålitlig, rök/snusfri, du gillar naturen, utflykter, revyer, loppis ibland, god mat o dryck väl ute som hemma. Du är ca 65-73, fler intresse skapar vi gemensamt om kemin stämmer.
» Kontakta "En sommar med dig!"2014-07-18 • Skåne län
 
2 3 » 
 • Följ Veteranen på Facebook

 • Bloggas just nu

  • Livet på stranden
   Det finns olika saker man kan ägna sig åt på badstranden. Häromdagen, en vanlig varm förmiddag, satt... av Amanda.
  • Snälla krokodiler
   Igår tappade jag en tand. Den hade länge suttit löst så dess fall var väntat. Och jag lyckades fånga... av bebe.
  • Goda Lådan
   Pappa kallade den kärleksfullt för ”Skafferistädningen”, mamma kallade den för ”Goda lådan”. Mamma s... av Gerd.
 • Diskuteras just nu

  • Enastående
   Vi som är enastående, ensamboende – hur fixar vi trygghet? Ja, jag som gammelbliven f.d. socialchef ... av Gerd.
  • Har jag ett heltokigt tänkande?????
   Med en dåres envishet så tänker jag på att vi på denna jord är på god väg att förgöra oss. Nu är jag... av vetgirig.
  • Hur tänker jag osv
   Mitt inlägg igår samhälle och politik jag tror att man kommer längre med godhet än hat min uppfattni... av elmyfarnlycke.