Kontaktannonser

 
Män söker kvinnor
Var-finns-Du-specifika-goa-kvinna

Var finns Du specifika goa kvinna?

Ungkarl i Eslöv utan barn letar efter Dig sensuella och likasinnade ungmö för hållbar relation. Du ska vara trovärdig rök- och dansfri hjärtevän som har ordnade förhållanden att älska med varje dag, morgon, middag och kväll. Friskis & svettis, Odd Fellow, biljard, motorcykel- och cykelturer samt anrätta goda middagar är några av mina intressen. Du ska inte vara bosatt för långt ifrån mig, utan vi träffas titt som oftast i kärleksstunder!
» Kontakta "Kärlek utan åldersgräns"2014-11-25 • Skåne län
Kvinnor söker män

Brinnande höstglöd väntar.

Hallå alla män,som söker en tjejkvinna,empatisk,varm,romantisk och djurvän.rök å spritfri.Händig på det mesta både ute å inne.Kör gärna bil,musik älskare,naturen lockar alla årstider,handarb,mm.Är sen 40-talist,och Du något yngre då jag är mycket ungdomlig.Är Du mannen som vågar visa känslor,kärleksfull och varm,om detta stämmer in på Dig,svara med några rader få se vad som händer,kanske det blir vår jul i år vem vet.Kanske en resa.
» Kontakta "Du är svensk eller utlänsk"2014-11-24 • Dalarnas län
Kvinnor söker män

Förgyll livet

Varför sitta hemma ensam i mörker och regn när man kan resa och spela golf i solen, träffas hemma och laga en god middag, gå på en trevlig utställning eller konsert eller varför inte gå på en mysig restaurang. Om du positiva och levnadsglada man svarar planerar vi för allt trevligt som livet erbjuder. Det är bra om du bor i Stockholmstrakten så vi lätt kan träffas.
» Kontakta "Carpe diem"2014-11-24 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Nu eller aldrig

Aktiv gladlynt kvinna 70+söker manlig vän med stil i passande ålder.Många allmänna intressen som promenader,resor och god mat Ej golf el tobak.Söker ömhet och närhet i tillvaron och hoppas att vänskapen kan utvecklas.så småningom.L 1,67.o lite rund.I.län
» Kontakta "Ärlighet ett måste"2014-11-24 • Gotlands län
Kvinnor söker män

Har du lust

att njuta av natur och kultur och lugn särbo-samvaro med gemensamt tillagade måltider under småprat och med tända ljus tillsammans med mig? Jag är en 70-årig glad,positiv,utåtriktad och välutbildad kvinna i Stockholmsområdet.
» Kontakta "Varm gemenskap"2014-11-24 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Allmänbildad

man med humor sökes, för sällskap i vardagen. Resor, naturen, musik mm. Gärna Karlstadstrakten, ca 65-72. Ej tobak o husdjur.
» Kontakta "Gärna en kram också."2014-11-23 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Vår framtid

Inkännande, behaglig, ungdomlig 40-talist kvinna söker man där bäst före datum ej har gått ut. Jag vill ha en man som kan ge närhet, uppskattning och kärlek. Du får gärna vara glad och ha en positiv livssyn, som jag själv. Intressena kan vi utveckla tillsammans. Långa sköna promenader längs stranden samt kulturella upplevelser uppskattas alltid, träffa vänner och familj likaså. Spontana utflykter och resor till när och fjärran är också trevligt.
» Kontakta "Ett härligt liv"2014-11-22 • Hallands län
Kvinnor söker män

Finns du?

Jag saknar en man i mitt liv! Med glöd och hjärtevärme, bildad och seriös med plats för humor och livsglädje. Vi har många år framför oss att fylla med gemensamma upplevelser tillsammans med andra och egna stunder av njutning och glädje. Jag är pensionär, arbetar fortfarande en del på egna villkor. Aktiv i föreningslivet, genuint trädgårds- och litteraturintresse och gärna korta och långa resor tillsammans med dig. Ordnat liv men man saknas...
» Kontakta "Längtar - gör du?"2014-11-21 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män
Hand-i-hand-lngs-havet

Hand i hand längs havet

70+ med 5 barnbarn. Gillar långa promenader med vovve och fikakorg. Fredagsmys är inte heller fel. Ganska nördig när det gäller datorer.....min dator står på från morgon till kväll. Läser mycket men kan inte skryta med att ha läst senaste nobelpristagare...Camilla Läckberg blir det. 178 cm lång och alldeles för många kilon. Men vem kan motstå raggmunkar eller Coeur de filet provencale så här på ålderns vintertid:-)
» Kontakta "Rufs"2014-11-21 • Gotlands län
Vänner sökes

Tjej i Ystad med några år kvar till pensione önskar vänner..

Vill ha omtänksamma och nära vänner runt mig som pensionär, har tre år kvar att arbetar i ett akademiskt yrke inom sjukvården. Har inga egna barn o barnbarn utan är fri att göra vad jag vill tillsammans med Dig/Er??Tycker om livets mening, intressanta diskussioner samt litteratur. Vill inte ut i svängen nöjer mig med enkla saker. Resor om pensionen räcker, ja många idéer . Gillar datorer mobiler och dataspel och fotografering. Delar gärna era...
» Kontakta "Gunilla "2014-11-21 • Skåne län
Kvinnor söker män

Kontakt med mig ?

Nu gäller det om skåningarna vill träffa mig ? Jag är pigg och alert, bilburen och med flertal intresse.Lugn och sansad med glimten i ögat , ordnad ekonomi , ordningssam. Längd 174 , ordinär kroppsbyggnad född 37 mån om mitt hem och mig själv. Hoppas du man är detsamma, kan du tänka dig teater, konsertbesök och nu snart glögg och pepparkakor. Gärna middag hemma men glad för en överraskning, det piggar upp i novembermörkret. Promenad med fika ?
» Kontakta "Stämer kemin mellan oss ?"2014-11-21 • Skåne län
Kvinnor söker män

positiv kvinna

Jag söker manligt sällskap på utflykter i närområden
» Kontakta "skaraborg"2014-11-20 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Guldkant

Vi förgyller livet för varandra med golf, kultur, resor, god mat, kanske bridge och allt som gör livet glatt och trevligt. Är 72 år, slank och fullt frisk. Jag önskar resa mycket, särskilt under vinterhalvåret. Jag är mycket aktiv, har många vänner men saknar en trevlig man att dela allt kul som livet har att erbjuda. Ställer inga krav eller villkor utom att du bor i Stockholmsområdet, spelar golf och liksom jag ser mycket positivt på tillvaron.
» Kontakta "Bara nöjen - inga måsten"2014-11-18 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Höstvärme

Någon att hålla i handen när hösten blir för grå, med intresse för musik o litteratur, fåglar o samhällsfrågor. En lugn fjällvandring, en tågresa ut i världen o laga en god middag tillsammans - mycket har vi fortfarande framför oss, tror mormor 70+ i Stockholm
» Kontakta "seriös särbo"2014-11-18 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Danssugen man sökes

Städad trevlig man 60-68 år sökes för att ta vara på det trevliga i livet, Dans, musik, resor , promenader, gå på loppis, ta en fika på stan m.m. Du måste bo i Göteborg o icke röka11 1
» Kontakta "Ung i sinnet"2014-11-18 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

Vandra Hand i Hand

Jag är en glad , nyfiken , optimist , lång , smärt , 60+ , mycket rörlig , ekonomiskt oberoende . Tror du att den stora kärleken fortfarande finns att upptäcka och uppleva ? Svara då , vi har så mycket att upp- täcka tillsammans .
» Kontakta "Ett Bra Liv"2014-11-18 • Skåne län
Kvinnor söker män

Var håller männen i Örebro hus?

Hej! Som min rubrik antyder, så undrar jag finns det inga män i Örebro som vill ha sällskap och bli en god kär vän. Jag en kvinna 76 år , cendré hår på väg mot gråare toner.,medel lång och normalt smal.samt fortfarande gladlynt, Utbildad och har mycket utrymme för samtal, upplevelser och små vardagliga händelser. Låt oss bli bekanta. Välkommen med ditt svar och levnadsglädje. Hälsar Varm kram
» Kontakta "Varm kram"2014-11-17 • Örebro län
Kvinnor söker män

EN KVINNA UTAN MAN

är som en fisk utan cykel sägs det. Jag vill både ha cykeln kvar och dessutom komplettera mitt liv med en drygt sjuttioårig manlig vän. Du man i Stockholmsområdet vill du gå på bio,teater och konserter med mig?Vill du laga mat med mig? Vill du gå långa promenader? Vill du läsa böcker och prata om dem? Vill du ha och ge ömhet? Är du en pålitlig enkvinnasman?
» Kontakta "Jag vill-vill du?"2014-11-17 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Hänger du med?

Hej du sensuella kvinna,40-talist och med stort intresse för friluftsliv.Skriv till mig en dito man.Vi är ungdomliga och i utmärkt form och har bägge fötterna på jorden.Vi gläds åt dom små tingen och närhet är en viktig del i livet.Skynda dig att svara,så kanske du får en kram.Vi bor i närheten till Göteborg.
» Kontakta "Många guldkorn väntar."2014-11-16 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Alert och aktiv kvinna

Jag är en pigg och glad kvinna med många goda vänner men saknar en man att dela upplevelser med. Är du en man av medellängd, 65-75 år från Mellansverige kan du väl höra av dig så får vi se om vi har något att utveckla vidare.
» Kontakta "Ärlig, Äkta, Häronuist"2014-11-16 • Västmanlands län
Kvinnor söker män

Lika barn leka bäst

Änka sedan några år tillbaka. Född -41.Trött på ensamlivet. Smärt och lagom vältränad manlig vän med kulturella och kulinariska intressen sökes. Spelar du bridge på "lagom" nivå är det bonus. God ekonomi och sunda värderingar är en förutsättning. Trivs du på Solkusten är det bingo. Sörmland/Närke
» Kontakta "Sörmland/Närke"2014-11-16 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

En ny vän

Söker en manlig vän utan alkoholproblem.Du bör inte vara kortare än 170cm.Trevligare att göra saker tillsammans om man är två.I första hand en vän sedan får man se vad det blir av det hela.Tycker om att vara ute i friska luften,fiska,dansa någon gång och "bara vara".Är en helt vanlig människa som fördetmesta är glad .Fyllern70 nästa år.
» Kontakta "Roligare att vara två"2014-11-16 • Jämtlands län
Kvinnor söker män

För trivsamt umgänge...........

Jordnära, glad och positiv kvinna söker allmänbildad snäll man med ordnad ekonomi för trevlig samvaro. Promenader, trevliga pratstunder, bilturer och annat intressant vi hittar på tillsammans kan förgylla tillvaron samt "God mat och Dryck". Jag bor söder om Stockholm! Var finns Du???
» Kontakta ""Tillsammans""2014-11-14 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Söker med ljus o lykta efter Dig, gentleman med trivsam humor.

Saknar dig trygga, varma man med massor av humor. Är en frodig, livfull kvinna på 66 år, 174 lång. Tror jag städat ur garderoben, önskemål att du gjort lika så. Vi börjar här och nu, spännande se vad det leder till. Bor i Viken strax söder om Helsingborg ( ganska nyinflyttad ). Lovar svara om du hör av dig.
» Kontakta "Förväntansfull"2014-11-14 • Skåne län
Män söker kvinnor

Livslust

Söker dig kvinna +60 i Luleå som liksom jag vill ha närhet då och då. Jag är 57 år bor i Luleå, hel och ren, social, lättsam. Tveka inte! Hör av dig så kan vi träffas över en fika.
» Kontakta "Kramgo Nalle"2014-11-14 • Norrbottens län
Vänner sökes

vänskap

jag är en enkel och jordnära kvinna född mitten på 40-talet,nyinflyttad till halland.nu hoppas jag att på detta sätt kunna träffa nya vänner
» Kontakta "hoppas att vi hörs"2014-11-14 • Hallands län
Kvinnor söker män

Vill Du bli min Stjärngosse?

Är en 70+kvinna full av energi o livslust med många kulturella intressen. Söker en gångbar man med sina sinnen i behåll, gärna akademiker o bosatt ej för långt från Göteborg.
» Kontakta "Bilburen Lucia"2014-11-14 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män
rlig-och-ett-gott-sinnelag

Ärlig och ett gott sinnelag

Här är en kvinna med stort hjärta, är lätt att leva med. Vill göra tillvaron ljus,dela med mig av det som är gott. No besvikelser el gammalt finns i mitt bagage,allt är städat och klart för ett nytt kapitel i mitt liv och för att dela livet med någon annan Har många bra sidor och om du blir lite intresserad av det jag skriver så får du veta mera vad som händer i nästa kapitel.Fatta tangenterna Du har allt att vinna men heller inget att förlora,.
» Kontakta "Varmhjärtad"2014-11-14 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Snäll och hygglig man.

Jag har många vänner men saknar en nära manlig vän, sedan jag blev änka för några år sedan. Motion, resor, golf och vänner fyller mitt liv med glädje men det fattas en snäll och hygglig karl, som jag vill luta mig emot och ringa till, göra resor med och spela golf med. Det är guld att få träffa en man, som också tycker om stil och håller sig smärt och i form. Om du bor i Västervik blir jag jätteglad.
» Kontakta "Trevlig ljus kvinna. 1.62. 56."2014-11-13 • Kalmar län
Män söker kvinnor
Friherre

Friherre

Söker en jordnära rökfri kvinna c,55-69 år Hon som kan trivas på landet , en som tycker att man kan leva en bra och harmoniskt liv utan massa trängsel , köer , brott med mera. på landet.
» Kontakta "Friherre"2014-11-13 • Värmlands län
Kvinnor söker män

Novemberdis

För att vädret är grått behöver inte tillvaron vara grå. Se allt som finns i stället. Någonstans finns MANNEN som är lagom lång, som håller koll på vikten. Rök och snus är inget för dig. Ett glas vin till maten ger guldkant Ingen stress och att vara i nuet ger pluspoäng. Det grå byter vi ut och lever i ljuset. Investera i allt som ger ett sunt och bra liv. En enda stolstråle är nog för att driva bort många skuggor,
» Kontakta "Ljuset kommer"2014-11-13 • Ospecificerat
Vänner sökes

Vän

Hej! Mina vänner. Har flyttat till Hallandslän. Från att bott nere i Skåne ända tills nu. Min tanka är att släppa allt där nere och börja från noll. Men.... Skulle så gärna vilja ha vänner som jag känner finns för mig i gott och torrt. Kanske för att jag har levt väldigt fort i mitt liv? På både gott och ont! Känner mig fortfarande som 20-år i skallen.....men har kommit fram till att så är det inte. lång och spinkig. Tyvärr! 178 lång.
» Kontakta "Sverige"2014-11-12 • Hallands län
Kvinnor söker män

Tro Hopp & Kärlek

Vill du lära känna mig så hör gärna av dig :) så får du veta mer Den som söker och försöker han ska henne finna
» Kontakta "Trohet"2014-11-11 • Skåne län
Kvinnor söker män

Är du mannen jag saknar?

Som vill dela livet o vardagen med mig. Känna pirret och glädjen i varann. Vi kan tala om allt och även lyssna, visa våra känslor, bolla våra tankar. Vi gillar prom., cykling, utflykter. Vi vill gärna kramas och kela, älska med varann. Ser mindre till yta som ägodelar, bostad, utseende och mer till inre kvaliteter och känslorna mellan oss. Jag har bil och är flyttbar så rimligt avstånd är inget problem. Kvinna 65 i Kronoberg längtar. Hör av dig!
» Kontakta "Intellektuell och fysisk gemenskap"2014-11-11 • Kronobergs län
Kvinnor söker män
En-sund-sjl-i-en-sund-kropp

En sund själ i en sund kropp

Jag, en alert och bildad kvinna, söker dig som kan ge livet stimulans och innehåll, såväl kulturellt som andligt. Jag är blond, av medellängd och gillar att hålla mig i form med långa promenader i naturen och gärna dans emellanåt. Jag tycker också väldigt mycket om att resa! Tillsammans kan vi njuta av tillvaron och varandras sällskap när vintern närmar sig - och kanske få ett gott nytt år med gemenskap och kärlek!
» Kontakta "Hoppfull"2014-11-11 • Ospecificerat
Män söker kvinnor
Srbo-Skes

Särbo Sökes.

Man 68 år från Helsingborg. Humoristisk Kärleksfull snäll & omtänksam. Jag söker en varmhjärtad ömsint Kärleksfull Kvinna. Som anser att uppvaktning & bekräftelse är viktiga ingredienser i ett förhållande. Även anser att fysisk närhet och beröring är livsviktigt. Ålder, Utseende, Nationalitet, Absolut ej Avgörande.... Insidan & Kemin är ändå det som räknas i första hand. Mer får ej plats nu så det tar vi senare. Kramar Svenne..
» Kontakta "Svenne"2014-11-11 • Skåne län
Kvinnor söker män

Jeanskvinna söker

Var finns Du man ca 70 år? Jag hoppas nånstans i Vänerområdet. Här en alert kvinna med allmänna intressen o smak för livets goda i stort o smått. Ingen nackdel om Du har sinne för humor. Också det där klassiska "god mat o dryck" lite av livets guldkant!
» Kontakta ""någon saknas""2014-11-10 • Värmlands län
Kvinnor söker män

Saknar Dig.....

Jag saknar en man i mitt liv....en man med både värme och driv...bildad, snäll, omtänksam, seriös.... Vi ska göra pensionärslivet roligare tillsammans, reskamrater, livskamrater, hjärtevänner. Jag bor i Norrköping, var finns Du? Jag är 70+, brunögd, brunett 160/57, kattmatte, mormor, med liknande egenskaper som dem som jag söker hos DIg. . di
» Kontakta "MariAnne"2014-11-09 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

VISS FINNS DU NÄTTA KVINNA

mellan 70 80 är allmänbildad levnadsglad som vill bli min vän/följeslagare på bilutflykt promenad i natur o utmed hav teater resor mm Är en 80 årig fräsch levnadsglad man m stor livslust o livserfarenhet söker gemenskap m Dig Särbo eller annan form körkort + Vi gör höstens mörker till ljusets tid laga mat lite vin.lyssnar på musik Gemensamma intressen skapar vi som passar oss båda Bor i NV Skåne Berätta lite om Dig får Du veta mer om mig
» Kontakta "Levnadsglad o Livslust"2014-11-09 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Längtar efter en snäll man

Längtar efter en snäll, trygg och ärlig man som har hjärtat på rätta stället. Jag tror att du är mellan 60-70 år, 167-180 lång, rökfri. jag är 67 år och bor söder om Stockholm. Mina intressen är, föreningsliv, musik, resor, trädgårdsskötsel, mat naturen med kaffekorg, loppis, mm. Man ska ta var på livet för det är så kort. Känner Du att vi skulle kunna träffas så hör av Dig. En stor kram tills vi ses!
» Kontakta "Framtiden är vår"2014-11-09 • Stockholms län
 
2 » 
  • Följ Veteranen på Facebook

  • Bloggas just nu

  • Diskuteras just nu