Kontaktannonser

 
Kvinnor söker män

Vill du bli min vän, kompis, golfpartner eller varför inte en ny kärlek

Är en glad och positiv 40-talister som trivs med livet men saknar tvåsamhet. Tycker om att vistas ute i vår vackra natur, promenera och ibland använda min cykel. Plockar gärna svamp och picknickar i någon skogsglänta. Gillar hav och bad. Spelar gärna golf och reser långt och kort. Ser en bra film, teater osv tillsammans med någon som jag tycker om. Eller varför inte hemma med en god middag och något gott att dricka. Hör gärna av dig, Kustpingla
» Kontakta "Västkustpingla"2015-03-05 • Hallands län
Kvinnor söker män
VRA-DRMMAR-BLIR-VERKLIGA

VÅRA DRÖMMAR BLIR VERKLIGA

Finaste man! Jag har en önskan att du är inom åldeårsramen 65-75 . Är mycket levnadsglad och en frisk frånskild kvinna som bearbetat det gamla och vill börja ett nytt spännande liv med en som gjort detsamma Våga höra av dig, du har allt att vinna inget att förlora
» Kontakta "Uppfylld dröm i"2015-03-05 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

KLART ATT DU FINNS!!!!!!

Jag söker en manlig vänskap 68-75, någon skånepåg måste det väl finnas som är ärlig, pålitlig, rök/snusfri, naturälskare som gillar sommar-revyer, minigolf, picknick i det gröna, god mat o dryck, musik kombinerat med god mat o dryck väl ute som hemma, trädgård, bussutflykter mm om kemin stämmer. Kom ut ur boet och andas härlig vårluft!
» Kontakta "Vår bästa tid är nu!"2015-03-05 • Skåne län
Kvinnor söker män

En ny vår

Vårvindar friska.Snart kommer dom och förhoppningsvis DU med dom.Skynda svara.Åren går fort.Ingenting att fundera över. Glad och positiv kvinna,40-talist,tror på kärleken på äldre dar. Man måste bara våga.Öppna din dörr.Min är öppen.Intressen har jag många.Kan bli fler. Vi hörs.
» Kontakta "Hoppfull i mellansverige"2015-03-05 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Ta mig till havet

Välkommen! Våren är på väg! Jag är en ungdomlig 30-talist med glimten i ögat. Och jag söker Dig och tillsammans ska vi berika våra liv på alla sätt. Och då menar jag verkligen " på alla sätt". Humor, fantasti och livserfarenhet välkomnas och det gör självklart även Du!
» Kontakta "Älskade Gotland"2015-03-05 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Vara två

Hej på Dig Du man i Östergötland. Du måste väl finnas, sitter hemma och längtar ut , nu när våren nalkas Men Du kommer inte till skott. Jag 75 årig välutbildad glad och positiv kvinna väntar på Dig Jag har många intressen , litteratur , naturen , med cykelturer promenader , teater. Men det är inte det viktigaste att just det stämmer på,alla punkter jag är intresserad att få träffa Dig man att vara tillsammans med och förhoppningsvis kunna trivas
» Kontakta "Trevligt tillsammana"2015-03-05 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

ÄR DET VERKLIGEN SANT ATT DU INTE FINNS!!!!!!!!!!!

Söker manlig vänskap 68-75, ärlig, pålitlig, rök/snusfri, naturälskare, gillar revyer nu till sommaren, picknick i det gröna, minigolf, god mat o dryck, trädgård och mycket annat som vi skapar tillsammans om kemin stämmer. Vad är det som gör att det är så svårt att finna en vän på denna sidan eftersom det är så många annonser och vi är många ensamstående i vårt avlånga land eller kan det vara så att Ni inte finns i S Skåne. Vårmys!
» Kontakta "I vårsolens glans"2015-03-04 • Skåne län
Kvinnor söker män

Trevlig och välvårdad man 70 år

Änka sedan tre år söker en manlig vän. Vi är båda mellan 65 -70 år. Vi är båda fräscha vare sig röker eller snusar. Jag är en mysig kvinna med akademisk bakgrund och intressant arbete. Om du vill dela ditt liv med mig,så är det A o O att vi båda har samma intressen, spelar golf, resor, kultur,träffar vänner men mest av allt att vi två är tillsammans.Man ska vara två. Det är roligare.
» Kontakta "Man ska vara två"2015-03-03 • Blekinge län
Kvinnor söker män

Sympatisk, ungdomlig, fräsch

Sympatisk, ungdomlig, fräsch kvinna 65+ träffar gärna en man som också saknar en vän att hålla i handen, skratta , kramas och att bara få vara tillsammans. Vi kan göra resor, teater, bio kanske långpromenader eller cykelturer. En biltur och tillsammans upptäcka ett mysigt kafé eller en picknick i naturen. Att bara få vara tillsammans är något att se fram emot. Du får gärna vara från Sörmland eller kanske 08-området.
» Kontakta "Vårmöte"2015-03-03 • Södermanlands län
Kvinnor söker män

vårkänsla

Ungdomlig slank kvinna med intresse av personlig och andlig utv. konst,musik,natur och djur saknar dig smärta man i 60-årsåldern med liknande intressen.
» Kontakta "compassion"2015-03-03 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

Akademiker

Manlig akademiker, 65, söker dito kvinna ca. 55 -75, med aptit på livet och stor livslust, intelligent och nyfiken. Kulturella och intellektuella intressen, bl. a. språk, litteratur och resor. Du kan gärna bo i trakten av Malmö och Lund.
» Kontakta "Karlskronaman"2015-03-03 • Blekinge län
Kvinnor söker män

Dagarna blir ljusare

och längre och då längtar jag alltid ut i naturen. Finns du man 65-72 som har bil och med samma önskan att vara i naturen? Om det kan utvecklas till något mer än utflykter vore det ännu bättre. Övriga intressen jag har är matlagning, musik, läsning, dagliga långpromenader, inredning, film, stadsodling mm. Du är tobak- och husdjursfri.
» Kontakta "Alert 67 år."2015-03-03 • Värmlands län
Män söker kvinnor

Mor o dotter

Hej du kvinna på 70-80 år som har en dotter på 50-60 år, Det skulle vara intressant att få komma i kontakt med er. För att jag är nyfiken på vad en dotter tycker om att hennes mor hittar en ny man. Även om det kanske bara är ett särboende eller att man träffas när båda känner för det. Väntar med spänning på att kanske få ett svar som jag länge funderat på.
» Kontakta "Trevlig framtid"2015-03-03 • Ospecificerat
Övrigt

Stuga eller torp!

Hej! Jag är en skötsam, sprit- och rökfri legitimerad 50-årig psykolog som studerar på en vidareutbildning som heter Psykoterapeutprogrammet samtidigt som jag arbetar kliniskt på en hälsocentral. Jag söker för egen räkning en liten stuga eller torp för en 40 dagars retreat för att ägna i stillhet och avskildhet med meditation och återhämtning någonstans i Sverige. Jag sköter om stugan/tomten och hjälper till med reparationer och underhåll mot fri hyra. Mycket goda referenser finns. MVH/Martin 073-714 57 13
» Kontakta "Sverige"2015-03-02 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Lika barn...........

Bor Du i trakten av Stockholm? Är Du fri från tobak och husdjur, i 70-års åldern, reslysten med egen ordnad ekonomi svarar Du nu till frisk Stockholmare, +80, som också är fri från tobak/snus/husdjur och alkoholbegär, ej religiöst eller politiskt engagerad, oberoende, välvårdad.
» Kontakta "Lika barn osv"2015-03-02 • Stockholms län
Män söker kvinnor

En träff till våren?

Jag är en något tillbakadragen, ödmjuk man på 58 år som söker en äldre kvinna,60-70 år, för ömhet,kärlek och trevlig samvaro. Du är liksom jag pensionär och föredrar ett särboförhållande. Jag är ickerökare, 173 cm lång och normalt byggd. Du kan vara antingen slank eller mullig. Om personkemin passar kanske vi kan träffas då och då.
» Kontakta "Trevlig samvaro"2015-03-02 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Maria

Kv. akademiker, ung till sätt och utseende, änka efter ett mångårigt bra äktenskap, önskar nu träffa en trevlig rar och omtänksam man i 80-års-åldern, som vill dela mina intressen för resor, musik, kultur- och naturupplevelser.
» Kontakta "Gärna särboförhållande."2015-03-02 • Kronobergs län
Kvinnor söker män

Du finns

Hej på Dig glade ungdomlige man i 70 - års åldern Visst finns Du någonstans i Östergötland eller närgränsande landskap Vi kan sätta guldkant på tillvaron genom att hitta på roliga saker tillsammans. Tveka inte maila nu , och jag svarar och berättar mer om mig själv. Allmän intresserad och social. Många intressen och fyller gärna på med Dina. Varför inte en skogspromenad plockande en liten bukett blåsippor , de första , tillsammans.
» Kontakta "Vårträff med kvinna som väntar på Dig."2015-03-01 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Sökande 66 åring

Är du en trevlig charmerande välvårdad och harmonisk man, som söker vänskap gärna mer om kemin stämmer, vill ut och resa kort eller långt, uppskattar god mat och ett gott vin? Hör av dig!
» Kontakta "Livslust"2015-03-01 • Kalmar län
Kvinnor söker män

Varför vänta,Hon finns.

Du har säkert sett Henne i vimlet,på gatan i mötande bil,och om sommaren kan Hon sitta i skogen vid bäcken som porlar med en melodi av fågelsång i trädens krona och Hon är ett med naturen.Hon är ingen Du möter ofta men när Du möter Henne blir Du nyfiken på vem Hon är.Van att klara sig själv,går aldrig på krogen röker å dricker ej.Din nationalitet å ålder bestämmer Du själv,då andra värderingar är viktigare i livet.Saknar Dig dag som natt,67 år.
» Kontakta "Livet kan bli en vinst"2015-03-01 • Dalarnas län
Kvinnor söker män

Möte i vårmånaden mars

Kom just hem från en promenad på Djurgården med en väninna, och känner att det skulle vara gott att ha en manlig vän att promenera med, eller gå på teater eller något annat kulturellt med. Någon fräsch, rökfri yngling i 70-80 års ålder, kanske finns i Stockholm m omnejd. Jag är änka, glad, empatisk,tycker om min familj, att vara ute och lyssna på fåglar nu när våren kommer, resa tycker jag också om. En särbo vore trevligt att ha.
» Kontakta "oxens stjärntecken"2015-03-01 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Ensam kvinna 68 år

Var finns du min drömprins i 70 års ålder.. Att dela glädje med mig. Gå ut och äta nån gång, men också sitta hemma och se film. Ta ett glas vin ibland.
» Kontakta "Valbotjej"2015-03-01 • Gävleborgs län
Kvinnor söker män

Vårpromenad

Jag 65+ kvinna söker dig snus och rökfria man 62-70 år. Har du liksom jag tröttnat på ensamheten och vill uppleva olika saker tillsammans såsom: Bio/teater, promenader, gärna utefter havet, mysiga hemmakvällar med god mat, som vi lagar tillsammans. Hör gärna av dig och berätta lite om dig själv, så kanske vi ses på en fika. Du skall helst bo i Gbg/Kungsbacka- området.
» Kontakta "Sommarkvinna"2015-02-28 • Hallands län
Vänner sökes

söker vänner

känner inte så många i Gävle/Sandviken, och vill ha fler vänner. Är spontan, tar gärna en fika, äter ute, promenader, bio, åka iväg nånstans över en dag, hitta på kul aktiviteter. Finns så mycket att göra tillsammans.
» Kontakta "Sara, 62"2015-02-28 • Gävleborgs län
Kvinnor söker män

Är du glad, trivsam, alert och seriös?

Tror du vi kan hitta varandra i myllret av alla som hoppas finna den rätte? Definitivt om vi har turen på vår sida! Jag är 169 cm lång, 70+ och klassar in som smal, men med former. Du ska helst vara akademiker liksom jag, så vi känner oss på samma våglängd. Jag gillar konst, musik, har hund, går gärna i skog och mark,är fortfarande nyfiken på livet och förstås nyfiken på att träffa dig, som helst bor i Stockholm eller dess närhet. DIN EVA
» Kontakta "Är du mannen i mitt liv?"2015-02-27 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Söker hjärtevännen

Välvårdad och ungdomlig 82 -årig Gentleman, med charm och utstrålning, söker Dig godhjärtade Quinna,, Är Du liksom jag kärleksfull, empatisk med mycket humor,är lättsam, då är vi på rätt spår.Är mycket flexibel i mitt sätt att vara,gillar det mesta,annat skippas! Är kunnig på mycket,gillar musik o dans, gillar att promenera, o kolla läget på aktiviteter.Gillar all mat och vin.Vill vara Särbo, med mycket mys när vi träffas! Carpe Diem/ LL 82.
» Kontakta "Sverige"2015-02-27 • Skåne län
Övrigt

Funderingar kring ett och annat!

Jag bor i Malmö och trivs bra här. Mina barnbarn bor i Stockholm och jag reser till dem ganska regelbundet. Jag har tidigare bott i Stockholm och funderar på om jag ska återvända? Har du eller några i din bekantskapskrets samma funderingar fast tvärtom - dvs från Stockholm till Skåne! I så fall kan vi väl byta erfarenheter och tips på kort sikt. Kanske byta bostad på lång sikt?
» Kontakta "Livskvalité ökas genom förändring? "2015-02-27 • Skåne län
Kvinnor söker män

Är Du mannen jag söker?55-65 år.

Är en glad lättsam och sprallig 40-talist som tycker livet är härligt.Använder varken alkohol eller nikotin.Massor av intr,bla hemmet kultur,naturen,handarbeten,psykologi,djur,andra länder,reser ibland mm,mm.Kör gärna bil,går på loppis,tycker om picknick i en skogsglänta.Är romantisk kärleksfull varm och empatisk.Vill Du lära känna denna Donna så tveka inte.Att vara nära och känna längtan betyder så mycket i livet eller hur?
» Kontakta "Vi är evigt unga och lever nu."2015-02-26 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Glad och positiv norska.

Hej! Jag söker en trevlig, ärlig man med båda fötterna på jorden. Gärna lång, gärna intresserat av natur och kultur. Social kompetens. Jag är 72 år, 170 lång och ganska "välbyggd", dvs. inte trådsmal. Tycker om att vara ute i naturen, men också att laga god mat, trivs med inredning, människor i alla åldrar, loppis, återbruk, politik, konst, litteratur, mm.mm. Inte typen som "bara är till stas", men make things happen! Impulsiv.
» Kontakta "glad norska"2015-02-26 • Östergötlands län
Kvinnor söker män

KANSKE VÅR VÅR

Hej du rök- och snusfrie hallänning från 40 -talet! Nu är det dags att vakna upp ur vinterdvalan. Jag är en fräsch, glad och positiv västkustkvinna från Båstad-trakten. Letar efter dig som också är på alerten och vill ha sällskap på resor, utflykter, teaterbesök, goda middagar mm. Så somna inte om nu - vår vår är på gång!
» Kontakta "Du och jag"2015-02-26 • Hallands län
Kvinnor söker män

FISKELYCKA

Är du en tobaksfri 40-talist som känner dig pigg som en mört och är en glad och livad lax? Men inte seg och torr som en gammelgädda och inte heller hal som en ål för då blir du svår att greppa. Jag som är ute och fiskar på kusten i (syd)väst hoppas få dig på kroken. Nu är det dags att håva in!
» Kontakta "Inget bottennapp"2015-02-26 • Skåne län
Män söker kvinnor

Kramkompis

Vill gärna träffa en kvinna som ännu kan njuta av livet. Ålder har ingen betydelse. Vågar du svara på annonsen är du den jag söker. Jag är en 55 årig man med ordnad ekonomi, akademiker boende i Luleå.
» Kontakta "Robert"2015-02-25 • Norrbottens län
Vänner sökes

Ny gemenskap

40-talistkvinna med ordnade sociala förhållanden, god utbildning, men som av olika säl har blivit ensam. Kanske finns det flera i samma situation. Jag är intresserad av hälsosam livsföring, motion i lagom portioner, kultur, litteratur, lugnt hemliv - m.a.o. jag är som folk är mest. Hoppas på svar från både män och kvinnor med liknande intressen.
» Kontakta "Icke rökare"2015-02-25 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

vår 2015

Hej du: 40-talist, vill du möta våren med mig, vi trivs på golfbanan och med våra vänner, vi är sociala, positiva, ärliga och seriösa. Njutning av godd mat och vin är inte fel det heller. du har inget att förlora bara allt att vinna.Varför inte
» Kontakta "varför inte"2015-02-24 • Skåne län
Kvinnor söker män

Livet är nu

Du är precis som jag 40-talist, mycket positiv och social, spelar golf och vill och har möjlighet att resa mycket och under vinterhalvåret gärna på longstay. Du tycker om alla typer av kultur och kanske spelar bridge. Njuter av god mat och vin. Allt blir roligare när man är två. Önskar ett varmt och kärleksfullt förhållande men utan krav och måsten. Bara glädje och gemenskap. Vill att du bor runt Stockholm så vi lätt kan träffas
» Kontakta "Delad glädje är dubbel glädje"2015-02-23 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Jag vet att du finns

Söker en kvinna för både lodrätt och vågrätt tillvaro! Du måste vara glad och lätt att prata med. Jag bor på Södermalm och är ensamstående och är 65 år. Gillar att laga mat och att läsa m.m
» Kontakta "hoppfull"2015-02-23 • Stockholms län
Män söker kvinnor
Finns-rbara-kvinnan

Finns ärbara kvinnan?

Betänk min vän, om Du förlorar den Du älskar så mycket och är sorgsen, rycker Du då på axlarna samt letar efter en ny hjärtevän? Det kan hända Dig utan att Du vet av det, men vi letar som flockdjur efter en trovärdig, sinnlig hjärtevän som har ordnande förhållanden för ett harmoniskt liv och älska innerligt varje dag.
» Kontakta "Kärlekens labyrint"2015-02-23 • Skåne län
Kvinnor söker män

nordvästra skåne

Finns det verkligen ingen man som matchar mej?Jag är en pensionerad kvinna 70+gladlynt o pigg på att göra saker men inte ensam.Tycker om dans o resor sol o bad promenader god mat o ett glas vin därtill o mycke annat.Har bra boende men saknar det där lilla extra som ger krydda i tillvaron.Du bör vara bilburen(har själv bil)måttlig med alkohol o proper.Om detta stämmer på dej blir jag jätteglad för ett svar från dig."våren är snart här 042-området"
» Kontakta ""042-området""2015-02-23 • Skåne län
Män söker kvinnor
srbo-skes

särbo sökes

Min husse söker en kvinna som gillar naturen och promenader tillsammans med mig. Kortare resor och lite av varje.Själv är jag pigg och rörlig och fiskar lite till husbehov.Tycker om att mysa.Har även en gammal katt. Kram Med vänlig hälsning per-olof 67 år
» Kontakta "pelle"2015-02-23 • Blekinge län
Vänner sökes

Par i Karlstad söker vänner

Vi är ett par i Karlstad som söker vänner mellan 45 - 70 år i Karlstad-området att umgås med då och då. Vi lever ett ordnat liv, är positiva och lätta att vara tillsammans med. (Obs. ej sexkontakter).
» Kontakta "Äkta vänskap"2015-02-23 • Värmlands län
 
2 3 » 
 • Följ Veteranen på Facebook

 • Bloggas just nu

  • Pendeltågsresa
   På pendeltåget en hel klass sjuåringar som kvittrar glatt och en kärv lärare som står upp i vagnen h... av Amanda.
  • I tordags sken solen
   I morse sken solen och på lilla skogsrundan, som endast till del krävde dubbar, låg ett antal fåglar... av bebe.
  • Gammal och ung
   Förnedrings-TV:n breder ut sig. Realtyprogram av alla sorter har blivit standard i tvrepertoaren. Nu... av Stinh.
 • Diskuteras just nu

  • Ägna tiden till att skriva sina memoarer
   Betyder det att man räknas på samma sätt som man fått ett jobb på arbetsmarknaden? F.d. riksdagspoli... av Tatluser.
  • Orolig över mitt barnbarn
   Hej, Thomas heter jag, lever ett gott liv med min fru här nere i Skåne. Hittade detta forum tack var... av Thomas.Dahlberg.
  • Om rätten att kasta skit
   Läser i tidningen om Pascalidous som tydligen utsätts för nätförföljelse för sina i mitt tycke utomo... av bebe.