Kontaktannonser

 
Män söker kvinnor

hösten

Trevlig rörlig änkeman söker någon trevlig mail vän till att börja med tycker om årstiderna motionerar men saknar någon. Är händig dansar gärna och reser. kanske en kvinna från 60 och uppåt. hälsningar årstiderna
» Kontakta "Hösten"2014-09-18 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

En kvinna med det sökes....

Trevlig, pigg och glad kvinna med split-vision i 60-års åldern söker jag. Gör inget om du är en kökskonstnär. Själv är jag änkling och har en bred intressesfär och ett trevligt kontaktnät. Ej rökare, drinkare eller så - gärna lite vin då och då kan förgylla smaklökarna (eller en öl kanske). Jag är mycket ungdomlig såväl till utseende som sätt - är du det också? Från dig som svarar önskar jag att du presenterar dig öppet och ärligt. Är det okey.?
» Kontakta "Man som har det...."2014-09-18 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

roliga resor

resesällskap till olika främmande kulturer sökes. Idrott, kultur, sol, havet m.m. Flygplanen väntar på oss!!! Vinter är på väg!!! Man 60 åring änkling med god ekonomi ock mycket fritid. Jag bor i bostadrätt 040 området.
» Kontakta "sol-havet"2014-09-18 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

DU MAN KOM SOM DU ÄR

med dina glädjeämnen och bekymmer, dina styrkor och svagheter utan ett påklistrat Tack-allt-är-bra-leende. Vi gör ett försök att bygga en gemenskap som håller hela den framtid vi har kvar. Jag är frisk,stark,natur-och kulturmänniska samt oftast glad.
» Kontakta "Tillsammans"2014-09-18 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Nära Vän

Vi trivs i vårt närområde med naturupplevelser , sunda livsvanor , röra på oss i olika former , måna om vår hälsa , njuta av livet , ekonomiskt oberoende . Finns det någon smal tjej med liknande tankar ? Kille 67 år , lång , smal , vältränad , söker sällskap .
» Kontakta "SkåneKille"2014-09-17 • Skåne län
Kvinnor söker män

Vänskap

Var finns du man eller kvinna som vill bli min vän. Jag är en änka 70+ som är mycket pigg och vital både till kropp och själ. Tycker mycket om att gå i skogen och plocka svamp. t.ex men är även road av dans och kultur. Är en sann djurvän och är sambo med Grålle, min katt men har ingen som kan följa med ut på dans,r restaurang eller annat trevligt någon gång. Svar till dansant djurvän
» Kontakta "Dansant djurvän"2014-09-16 • Skåne län
Män söker kvinnor

Samtal om allt, o lite till !

Här får du en lyssnande man, som också har tummen på rätt ställe. Kanske en liten "Ernst"-kopia ! Kortare men född på samma dag !. Tveka inte att höra av dej ! Mina intressen är : Litteratur, träning, samtal,sport, dans, musik, kanske golf igen!, mm. Är flyttbar, och har stor utlandsvana.Kanske vintrar i Spanien igen, med dej !
» Kontakta "Skorpion 65"2014-09-16 • Dalarnas län
Kvinnor söker män

någonstans finns du

Hej! Jag söker en trygg och stabil manlig god vän att umgås och kanske resa tillsammans med. Vi har humor och social kompetens så klart,liksom vårdat yttre och inre.Jag är frisk, glad och älskar livet, naturen och människor.Har varit aktiv utomlands under många år,vilket har varit lärorikt och utvecklande och roligt. Det finns naturligtvis fler strängar på lyran och du som svarar får all den information du önskar. Du är välkommen!
» Kontakta ""la traviata""2014-09-16 • Skåne län
Kvinnor söker män

Mysig man

Mysig, omtänksam man med humor och glimten i ögat. Som gillar att göra saker men även hemmets lugna vrå. Promenader, resor, havet, teater, sport, fika och äta ute ibland. Gärna att du tycker det är roligt med matlagning så hjälps vi åt. Du är mellan 60-70 år. Har ordnat liv och ekonomi för det har jag. Ha det bra
» Kontakta "65 åring vid havet"2014-09-15 • Skåne län
Kvinnor söker män

Nyval

Nya poster i regering och riksdag täcks nu upp, men vid min sida är det ännu tomt. Plats finns för en ganska lång rök/snusfri man, som har intresse för bl a foto, natur, resor (Sigtuna? Cancún?) och matlagning. Jag är en kvinna på 75 år och bor i nordvästra hörnet av Stockholm. Jag klär mig numera hellre i snygga långbyxor än i svarta små dräkter. Ser fram emot ett långvarigt särbo-förhållande med mysiga aktiviteter för oss båda.
» Kontakta "Vinstlott"2014-09-15 • Stockholms län
Vänner sökes

Var finns

några trevliga väninnor? Sen jag slutat jobba har vänskaran tunnats ut. Nog måste det finnas fler singlar än jag i Karlstad m omnejd som vill göra trevliga saker dagtid. Promenader, fika, resa, luncha ute eller hos varandra då och då. Jag är lugn och ingen pratkvarn. Har just fyllt 67. Ej tobak och husdjur.
» Kontakta "Höst"2014-09-15 • Värmlands län
Män söker kvinnor
Var-finns-Du-specifika-goa-livskamrat

Var finns Du specifika goa livskamrat?

Sportig ungkarl söker efter Dig sensuella, likasinnade och trevliga kvinna för hållbar relation. Mina intressen: Friskis & svettis, biljard, speedway, motorcykel- och cykelturer, tillreda goda middagar med rött vin till detsamma. Du specifika goa kvinna ska vara trovärdig rök- och dansfri insiktsfull hjärtevän som vill dela både glädje och sorg. Du ska inte vara bosatt för långt ifrån mig, utan vi träffas titt som oftast i kärleksstunder!
» Kontakta "Giftasvuxen ungkarl i Eslöv"2014-09-15 • Skåne län
Kvinnor söker män

Jag känner mig mogen

att åter leva i samklang med en man att skapa en ny intressecocktail som ger livsglädje och förnyar oss båda. Du är en mentalt och fysiskt aktiv man - jag en kvinnlig dito från fyrtiotalet. Låt oss se om Veteranen och "Ny vän" kan vara det forum som gör det möjligt för oss att få uppleva att under sker.
» Kontakta "Höstglöd"2014-09-14 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Påhittlig man sökes

Är en glad o social kvinna 66 år.Tycker om naturen, reser till varmare ställe under vintern, auktioner. Ej rökare, o sparsam med alkohol. Vill du dansa i mitt hjärta, chansen kan finnas?
» Kontakta "God vilja Gott hjärta"2014-09-13 • Gävleborgs län
Vänner sökes

söker vänner

Denna sida är verkligen slö,men jag provar ändå.Vill gärna träffa en kompis för dans resor äta o dricka gott o allt som gör livet trevligt.Är bilburen och rökfri o kvinna.Skulle vara trevligt med nån med samma intressen,är även öppen för andra förslag.Hör gärna av dig med telefonnr.för snabbare svar.Inga lesbiska svar tack."70+i 042-området"
» Kontakta "70+i 042-området"2014-09-13 • Skåne län
Kvinnor söker män

Söker ny vän

Hej! Jag är en medelålderskvinna som efter en långtids ensamhet känner mig redo för ett nytt amor i mitt liv. Vill via detta lära känna någon och hoppas att kemin stämmer mellan oss. Jag ha diverse intresse bland annat gå ut och promenera, hantverk, och spela på dator. Gillar ärliga människor men föraktar lögner, jag ta ett glas vin ibland men är rökfritt. Ha du likasinnad intresse skriv till mig och berätta lite av dig……..
» Kontakta "ensamstående kvinna"2014-09-13 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Modern kvinna

Modern kvinna, 75+ , öppen, varm o sensuell. Är sund , fräsch o intresserad av golf. Söker seriös vän fr 70 år, fräsch, vital med humor o värme. Gärna fr Jämtland, Ångermanland eller varför inte Stockholm , det finns ju flyg.
» Kontakta "Ångermanländska"2014-09-12 • Jämtlands län
Kvinnor söker män

Många annonser men mycket dåligt med svar, hur kan det vara så?

Tyvärr verkar denna sida inte vara precis aktiv men gör ett försök om det kan ha ändrat sig. Jag söker en manlig vän 67-75 med egenskaper såsom ärlighet, pålitlighet, naturälskare, gillar tradjazz, promenader, loppis ibland, teater av olika slag, bussutflykter, bilturer om du har bil, god mat o dryck väl ute som hemma, påta i trädgården, ja de finns mycket man kan göra så ligg inte på latsidan. Dessa rader bör räcka för att väcka dig.
» Kontakta "Kul höst tillsammans"2014-09-12 • Skåne län
Övrigt

Resesällskap sökes

Jag önskar resesällskap, enskild eller i grupp. Gärna golf eller andra land och vattenbaserade träningsaktiviteter. Önskas av kvinna med positiv livssyn, humor och energi.
» Kontakta "Varmare Vintertid"2014-09-12 • Östergötlands län
Män söker kvinnor

Ömsesidig intellektuell stimulans

Pensionerad professor (80+) söker dam 75-85 år för diskussioner och andra stimulerande aktiviteter. Du är pensionerad läkare, sjuksköterska, lärare eller annan akademiker, gärna på forskarnivå.Vi diskuterar politik, dagshändelser, litteratur, musik eller annat. Du får gärna vara fyllig men utseendet spelar ingen roll. Måttligt rörlig genom sliten ländrygg. Promenerar gärna men sakta. Åker till Indien årligen. Bil, hund, villa, rökfri, vin ibland.
» Kontakta "Intellektuell kvinna sökes"2014-09-11 • Skåne län
Kvinnor söker män

Särbo-kulbo

Hej! Jag bor själv i en trivsam lägenhet, centralt, och har inga planer på att ändra på det. Men jag är sällskapssjuk både vardag och helg emellanåt. Resor, naturupplevelser, enklare vandringar, kultur, god mat, diskussioner och att få skratta ofta, så vill jag ha det. Nyss fyllda 67, du är ungefär det samma. Ej tobak, golf, husdjur.
» Kontakta "Jungfru"2014-09-10 • Värmlands län
Vänner sökes

Ensam i Göteborg

Kvina, 40-talist, akademiker, som av olika anledningar blivit ensam söker på detta sätt nya vänner för gemensamma aktiviteter. Det kan vara kafébesök, diskussionsträffar, resor, fysisk aktivitet, promenader eller andra förslag. Själv går jag gärna i kyrkan ibland.
» Kontakta "Icke rökare"2014-09-10 • Västra Götalands län
Vänner sökes

EN HANDFULL FLICKOR

från 30-och 40-talet skulle jag vilja lära känna att vandra i natur och kultur med att läsa och diskutera böcker och poesi med och att ringa och småprata med. Vill du också förnya din vänkrets? Hör av dig så ses vi alla tillsammans på ett första möte tex på Kulturhuset mitt i stan och tar reda på om iden är livskraftig. Jag är född 1943 och bor på en kvarts pendelavstånd söder om stan.
» Kontakta "Hösttrivsel"2014-09-09 • Stockholms län
Vänner sökes

Far/Morföräldrar sökes

Hej! Vi är en barnfamilj som söker far/morföräldrar gärna I Småland där vi bor men absolut inget krav! Barnen är två pojkar som längtar efter någon som har lite tid att bry sig! Hur mycket du/ni vill engagera dig är helt upp till dig, vi är glada för det lilla! Ni som svarar kan vara antingen ensamstående eller ett par! Vi är en skötsam familj men mycket ensamma och sträcker ut våran hand till dig! Tveka inte att svara, du får garanterat svar!
» Kontakta "Förhoppningsfulla"2014-09-09 • Jönköpings län
Män söker kvinnor

FINNS DU NÄTTA KVINNA

73-78 år som har intresse att träffa en alert, empatisk, fräsch, humor, omtänksam, proper, rak o ärlig 30-talist 175/78, för trevlig gemenskap. om kemin finns kan det säger klick Har stor livserfarenhet. Intressen hav o natur, promenader i natur/strand. teater, Bilutflykter m picknick Körkort önskvärt.. Gillar att laga mat o vin o tända ljus. Du bor kanske i 0418 042 046 omr. Ditt svar gärna m foto.. Skynda hösten här då gäller cura skymning.
» Kontakta ""Höstmys Skånes Västkust""2014-09-08 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Den som söker

Söker: En glad och trevlig man i ålder 70-75 år som ser med glädje och stor tillförsikt på morgondagen. En person som sprider hopp och ljus omkring sig. Tycker om att träffa nya människor, böcker, musik, vara ute vid skog som strand. Lång och stilig, inte för många trivselkilon. Omtanke, hänsyn och respekt är mycket viktigt. Ordnad ekonomi samt rök och snusfri. Fortfarande kan vi gå längs stranden med bara fötter.
» Kontakta "Den finner"2014-09-08 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Sökes 70-plussare

Ja, vad berättar man här då?... snart 73, normal vikt 164 ö.h. Håller mej i form med träning ,promenader, god mat, gott vin och annat som gör människan glad. Jag åker gärna till värmen vår och höst om jag har möjlighet Hoppas på att möta en likasinnad, lagom lång man i sina bästa år. Cigg och snus , nejtack. Hör av dej så får vi veta mer om varandra
» Kontakta "höstlövet"2014-09-08 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Alla dessa män.....

Alla Ni män, som skriver följande ord: kramgo--Längtansfull- Ålder ock utseende utan betydelse-- Ni, mina Herrar, gör Er EJ besvär att skriva! Ty jag söker en man, som också är "kräsen" i sitt val. En man som önskar tala med en 66 årig kvinna om allt som hör livet till. Som kan ge raka svar, som kan ifrågasätta ock ifrågasättas. Sportiga, fräscha ock självständiga är vi . Välkommen önskar en estetisk men mycket opraktisk kvinna
» Kontakta "havsbris"2014-09-07 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Var finns du kvinna

Bor Du i närheten av Stockholm och är intresserad av en välvårdad äldre man utan krämpor och fri från såväl tobak som snus är en mejlkontakt välkommen.
» Kontakta "Emil"2014-09-07 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Kontaktannons

Jag är pigg o glad o trött på ensamheten. Jag är tidig 40-talist. Långpromenader tillsammans. Ev resor, teaterbesök, lite dans o dyl. Söker en särbo i Solnatrakten eller ev lära känna något annat område.
» Kontakta "Vem vet??"2014-09-07 • Stockholms län
Män söker kvinnor

alla behöver vi,,,varandra

Hej du goa,,finns du som behöver mig,,händig på det mesta,, har nu jobbat klart och vill lägga tiden som finns på bara duuu,,, vi håller oss i trim med promenader,,resa då och då,,,kanske syd Amerika,,eller lite närmre håll,,även trevliga middagar eller helt spotant det som bara faller in,,gärna romantik och ofta,, jag ska inte tjata men är du den rätta,,,skynda fynda knappa på lappen och svara,,,är som du är,,,och jag med,,,
» Kontakta "landets mitt"2014-09-07 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

VÅR BÄSTA TID ÄR NU

Varför inte ta tillvara på tiden tillsammans? Reslysten, pigg och glad 69-årig kvinna ser fram emot att få kontakt med dig. Om du bor i västra Skåne eller Halland är det en fördel, för då har vi inte så långt till varandra. Snus och cigaretter är inget för oss. Så vad väntar du på? Livet går inte i repris.
» Kontakta "Nu- Du- Vi"2014-09-07 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Till alla attraktiva män....

Ek. oberoende änka, 65+, vill förgylla tillvaron med någon av er. Du ska ha yttre och inre stil samt vara icke-rökare. Vara fri så vi kan ses på helger. Bilburen förstås. Du är 55 eller äldre. Ta dig en funderare, jag lovar att du inte blir besviken. Klädkod är viktig, så helst inte jeans och T-shirt. Du bor i Örebro eller Karlstad. Annars inte intressant. Vi ses!
» Kontakta "Lika barn leka bäst"2014-09-06 • Ospecificerat
Kvinnor söker kvinnor

Glädje

Söker trevlig man att dela enkla intressen med t.ex.film,friluftsliv,musik. Själv är jag änka,68 år och.enligt mina vänner är jag social och trevlig.Du bör vara någonstans runt min ålder. Mitt hem ligger i Kronobergs län nära gränsen till Blekinge och nordöstra Skåne. Vinstlott?
» Kontakta "Vinstlott?"2014-09-04 • Kronobergs län
Kvinnor söker män

Lång 40-talist

Den mörka årstiden närmar sig, skall vi lysa upp den tillsammans? Skogspromenader, gärna med hund, god mat med vin o mys framför brasan. 71-årig ungdomlig, pigg o glad änka söker dig man med humor, livsglädje o värme i själen. Du är stark o händig, gärna flyttbar. Bil har vi båda för att lättare kunna nå varandra. Vi är båda friska och varken röker eller snusar. Jag bor på landsbygden i 0491-området, har hus och allt materiellt men saknar dig.
» Kontakta "Svar till "Chris, 176""2014-09-04 • Kalmar län
Kvinnor söker män

"MEN KÄRLEKEN FINNS

och den måste finnas, man måste ge den rum att finnas. Annars finns vi inte" skriver Elisabeth Åsbrink i DN idag (20140904) Du man mellan 70-och 80-år kom så ger vi kärleken, vänskapen och samhörigheten en chans till i våra liv. Jag är kvinna och pensionerad akademiker. Jag föddes 1943.
» Kontakta "Allt att vinna"2014-09-04 • Stockholms län
Män söker kvinnor

sensuell kvinna

Kvinna som vill lära känna en viril händig man. Du bestämmer själv din ålder som bara är siffror på ett papper. Så om du är 70 eller 85 spelar ingen roll. Troligtvis saknar du bus och närhet liksom jag.. Det är alltid trevligare med sällskap.
» Kontakta "mys i höst"2014-09-02 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Händiga herrar fattas mig!

Hjälplösheten är total när hatthyllan har rasat och hänger på en skruv. Jag bjuder på buffelunch och bio om du man med handens intelligens hjälper mig att få hyllan på plats igen. Ett extra plus vore om vi trivs med varandra och kan se vart det kan leda till. Visserligen är jag praktiskt värdelös men annars är jag stark och glad och kärnfrisk med mina nyss fyllda 70-år.
» Kontakta "Söder om stan"2014-09-02 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Hej du ensamma man !

Söker dig man för sällskap helst både helg o vardag. Jag vill att vi ska ska ha det skönt o trivsamt tillsammans på resa gärna till värmen på en längre period när vintern är här. Du får gärna ha en härlig humor o vara en positiv o glad person även musikalisk. Jag har både barn o barnbarn som jag umgås med, men saknar just dig vid många av våra festligheter Välkommen med svar till liten ljus 41:a
» Kontakta "Liten ljus 41:a"2014-09-01 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Höstdrömmar

Söker rökfri man ålder 67-75 år, gärna lång och som är ungdomlig, trevlig och social. Själv är jag en ungdomlig kvinna 70+ med trevligt yttre och inre. Gillar musik, körsång, natur och kultur m.m.
» Kontakta ""Skånska""2014-09-01 • Skåne län
 
2 » 
 • Följ Veteranen på Facebook

 • Bloggas just nu

  • Sommarens sista dag
   Idag är det den sista dagen innan den förfärligt blåsblöta hösten skall slå till, om man nu skall tr... av bebe.
  • Ingen har sagt hur det känns…
   … inte ens hur det KAN kännas att bli gammal. Jag har sedan länge umgåtts med tanken att försö... av Gerd.
  • Hösttröst..
   Tröst. Att ha någon som tröstar då hösten och kylan kommer, borde vara en rättighet som skulle skriv... av Sherry.
 • Diskuteras just nu