Kontaktannonser

 
Övrigt

Efterlysning

Heter du Lennart Pettersson (?) och dansade med Astrid Pettersson på Sveahov eller Svinxen i Stockholm sommaren 1965-då kan du vara min biologiska far. Detta är en nyhet för mig och jag är nyfiken på dig. Hoppas få höra av dig./ Okänd dotter Du når mig på mailen sensommardans@gmail.com
» Kontakta "Okänd dotter"2015-05-27 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Lekkamrat

Man 57 år söker kvinna i Luleå 60+,för sommarlek. Jag är akademiker hel och ren, bra humor.
» Kontakta "Luleå"2015-05-27 • Norrbottens län
Män söker kvinnor

Hej sommarblomman!

Varför sitta ensam när vi kan ha roligt ihop och vara varandras stöd. Jag vill beröra och bli berörd, kroppsligt och litterärt; äta en god middag med dig i stearinljusens sken. Är du som jag ungdomlig och glad, mellan 60-65 år. Du tycker om att resa till solen ibland och även se vårt vackra land, eller bara vara i hängmatten på lantstället och lyssna på fåglarna. Hoppas du bor mellan Uppsala-Sala-V-ås. Detta kan vara första dagen på vår nya liv.
» Kontakta "Delad glädje är dubbel glädje"2015-05-27 • Uppsala län
Kvinnor söker män

Var är du? Våga svara.

Hej. Var finns någon man i Växjötrakten som gillar natur, bio o.s.v. Jag är 69 år, änka. Var är du? Vågar du svara?
» Kontakta "Vågar du svara?"2015-05-26 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Öländsk golfkompis

Är "sommarölänning" och vill gärna ha nya golfvänner på Öland. Har tagit upp golfen efter långt uppehåll och spelar "hellre än bra". Är nybliven kvinnlig pensionär. 174 lång och normalviktigt. Glad och pigg. Tycker även det skulle vara trevligt att göra utflykter på Öland tillsammans med någon som delar mitt intresse för natur och kultur.
» Kontakta "Golfvän"2015-05-26 • Ospecificerat
Vänner sökes

Tjejtanter o Killgubbar ut i solens glans!

Nu måste Ni alla ärliga, rök/snusfria, humoristiska tanter/gubbar titta ut i solen o aktivera Er med olika aktiviteter de kan Ni väl inte säga NEJ till, eller hur. Bussutflykter, revyer, jazzkvällar, trädgårdar, båtturer, restaurangbesök på olika platser, minigolf mm, ja de finns mycket kul att hitta på o ännu trevligare om vi är några stycken. Tveka inte! Sommarkul! Mellersta Skåne med omnejd
» Kontakta "Sommaraktiviteter!"2015-05-26 • Skåne län
Vänner sökes

NYA VÄNNER I SOMMAR FÖR AKTIVITET

Hej alla glada och lediga människor, män som kvinnor! Jag söker nya bekantskaper nu i sommar, för att hitta på något trevligt. inget märkvärdigt, gå ut i naturen- och eller ,en kort tur med buss eller båt. Den söker , är en pigg 66- åring, rökfri och lite vin, ibland, slutat arbeta och har för mycket fritid! vill gärna träffa andra i samma situation. hälsn. ASTRID.
» Kontakta "HELST INOM STHLM.s LÄN."2015-05-25 • Stockholms län
Kvinnor söker män
rlig-kramgo-man-Var-finns-du

Ärlig, kramgo man. Var finns du?

Jag är 73 år. Bor i eget hus, har bil och katt. Efter ett långt äktenskap, är jag nu ensam. Just ensamheten och tomheten har jag svårt att hantera. Söker dig , man som kan fylla ut det. Jag gillar djur, natur, musik, god mat och dryck och en hel del annat. Saknar någon att bry mig om. Hör av dig, jag lovar att svar.
» Kontakta "Ullis"2015-05-25 • Skåne län
Vänner sökes

vänner

söker vän i Hofors/Sandviken/Gävle att tillbringa lite av min fritid med, fika, bio, promenader, cykelturer mm
» Kontakta "positiva erika"2015-05-24 • Gävleborgs län
Vänner sökes

Välkommen Du Osborn pensionär från Göteborg med omnejd!

Välkommen Du Osborn pensionär från Göteborg med omnejd! Vi är ett gäng killar och tjejer som träffas minst 1 gång/mån, äter en bit mat, dricker ett glas vin, samtalar, lyssnar till musikunderhållning om sådan ges, har helt enkelt trevligt tillsammans. Vi håller på det gamla jämställdhetsbegreppet, 50-50, och nu är det rubbat, vi saknar några killar. "Va du ä fin ida Osborn" "Jadu Beda, ikväll träffar jag tjejerna i Pubgänget, tjohej"
» Kontakta "Beda å Osborne"2015-05-24 • Västra Götalands län
Vänner sökes

Kvinnliga vänner!

Hej alla pigga pensio tjej-kvinnor. En rekordelig man tycks vara svårt att finna, nu blir chansen att träffa fräsch aktiv positiv tjej kompis, rök o vindrickande är inte intressant,,,vi tar lite bussturer prom fika shoppa ja vad vi tycker är trevligt jag bor del av vintern i värmen, trevligt om du ochså gillar vintervärme,jag är lång slank och ej lesbisk, Vi bor i Malmö för att kunna umgås lite spontant! Vi är glada lättsamma optimister!
» Kontakta "lufsen"2015-05-24 • Skåne län
Kvinnor söker män

Snäll och trevlig golfare

Ungdomlig och nätt, glad och positiv kvinna hoppas träffa en man mellan 65 och 70 år. Vi spelar golf,vi åker till värmen när hösten kommer,vi har varandra fredag och lördag. Hoppas du finns, som.längtar efter ennära vän. Det är roligare att vara två.
» Kontakta "Ungdomlig och nätt kvinna"2015-05-24 • Jönköpings län
Kvinnor söker män

Mellan hägg o syren

Längtar efter ett seriöst förhållande gärna med en änkeman som liksom jag tycker om naturen, teater, film och vardagsliv. Önskar dela tankar, upplevelser, förtroligheter, med respekt och ärlighet. Gärna lite bus o humor ibland. Närhet förstås. Nu tror jag på en sommar i tvåsamhet och att Du finns därute för mig.
» Kontakta "Glad o positiv"2015-05-23 • Gävleborgs län
Kvinnor söker män

Kanske vi två

Jag är en rökfri spänstig änka. 70+ Tycker om naturen. Reser gärna. Bio och teater ibland.Spelar bridge och lite golf (hellre än bra) Har barn, barnbarn och många vänner Men saknar en man vid min sida. Kanske det här är ett sätt att finna dej..Jag är 167 lång.. Bra om du vore från Uppsala eller Stockholms län.
» Kontakta "naitos"2015-05-23 • Stockholms län
Övrigt

Släktforskning med programmet "MinSläkt"

Intresserad av förfäder o mödrar ! Har börjat registrera min gamla släktforskning på datorn. Om någon/några är i samma situation och har intresse av att ventilera frågor o sådant som har med detta att göra så hör av er. En idé som kom så där bara. Stala
» Kontakta "Stala"2015-05-23 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män
En-ny-vn

En ny vän

Jag är en snäll och lugn kvinna 71 år .som söker en vän för livet. Jag söker en man som är naturnära och lugn. Intressen som jag har är trädgård, naturens lugn mm.
» Kontakta "Född norrländska"2015-05-23 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män
Kvinna-sker-snll-man

Kvinna söker snäll man

Jag är en snäll och lugn norrländska 71 år. Söker en snäll man helst kristen. Intressen är sköta ett hem, djur och natur.
» Kontakta "Bor i Göteborgsområdet"2015-05-23 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Lite guldkant

Kanske möts vi i sommar, söker dig som är en öppen trevlig person, och som söker någon för ett mer stadigvarande förhållande, livet erbjuder mycket om man kan ta vara på det. Två att uppleva saker tillsammans, naturen, hemmet, resor, kultur, matlagning, fest, lugn o. ro, skratt o. glädje, allvar, humor och mycket därtill. Tänk vad man kan uppleva. Den jag vet finns någonstans är runt ca: 65 år
» Kontakta "Ett gott liv"2015-05-22 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Min hand i din

Körsjungande, cyklande, motionerande estet.Liten, smärt, blond ,67 år. Har vårdat medmänniskor under mitt yrkesliv.Nu vårdar jag mig själv och mina relationer. Lagar god mat och vill gärna ha sällskap vid matbordet. Intresserad? Hör av dig. I första hand särboförhållande.
» Kontakta "Ensam våg"2015-05-21 • Södermanlands län
Kvinnor söker män

Är du min längtans hjärtevän?

69-årig kvinna, 160 cm, söker en jämnårig rökfri man för varm och nära vänskap. Jag har allmänna intressen såsom kultur, resor, människor, natur, litteratur och musik och vill gärna dela dina favoritintressen. Tycker om vacker natur, berg och hav, skärgård, små och stora städer.
» Kontakta ""Tillsammans i Stockholm""2015-05-21 • Stockholms län
Vänner sökes

venner søkes

2 eldre damer ønsker venner for å komme sammen til en bedre middag gå på turer-reise-ha et sosialt nettverk. diskutere og nyte tilværelsen. Vi bor i Dalsland og håper at det er noen i nærheten som også kan tenke seg å komme sammen med noen,Svar helst med telefonnummer for vi har ingen tid å miste. Dette er kanskje en anledning til å komme ut av eventuel ensomhet eller bare tristhet. Svar og iden vil vise om det var fornuftig.t
» Kontakta "dalsland"2015-05-21 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

Ensam är inte stark!

Jag är en ensam man född -37 som gärna skulle dela tillvaron med en kvinna. Jag tycker om bilturer att åka ut och fiska med min båt samt laga lite goda middagar. Gillar även att åka på loppisar och att umgås med mina barn och deras familjer. Det vore trevligt om du delade mina intressen men är inget måste. Hoppas på detta sätt hitta en varm och snäll kvinna som liksom jag tycker att två är bättre än en. Med vänlig hälsning Bertil.
» Kontakta "Bertil"2015-05-21 • Kalmar län
Män söker kvinnor

Ljus Framtid

Resor och prylar är inte så viktigt , kärleken är intressantare . Kille sent 40-tal , lång , smal , vältränad med sunda vanor och många intressen och ordning på liv och ekonomi , söker tjejsällskap gärna lång och smal . Vi kan få en rolig och fin sommar om du svarar .
» Kontakta "Hoppas På Tur"2015-05-20 • Skåne län
Kvinnor söker män

I Hjärtat av Dalarna

En trevlig kärleksfull kvinna söker likasinnad man. Tror att du som nu läser mina rader här gått och drömt om att möta kvinnan att älska och skratta med att bara vara. utflykter långa och korta. Du får gärna bo utanför mitt län jag kan resa och älskar att förflytta mig. Hoppas du har social kompetens och ett vårdat yttre. Själv är jag en nyfiken,ungdomlig och positiv kvinna som föddes en fredag i början på 40-talet. Jag väntar på just dig.
» Kontakta "Sommarförälskelse"2015-05-20 • Ospecificerat
Kvinnor söker män
Gemenskap-och-omtanke

Gemenskap och omtanke

Hej du trevlige, gladlynta, generösa, händige och skötsamme man som kanske blivit änkeman, mellan 63-70 år! Du är rök- och snusfri men kanske tar ett glas vin till helgen. Mina intressen är naturen, musik, pyssla i hemmet, trädgården, foto, promenader, cykling, tennis, bordtennis, IT, och allt som förgyller livet med enkla medel. Jag är en seriös humorist. Bor i hus nära skogen och har hund. Välkommen att höra av dig! Hälsningar/Ylva
» Kontakta "Ylva"2015-05-20 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Du behöver inte

vara musiker men gärna ha många strängar på din lyra och Du behöver heller inte vara krögare men gärna kunna fixa lite nattamat tillsammans med mig i mitt radhuskök. Jag är en positivt nyfiken 40-talist, kulturintresserad och reslysten, som trivs lika bra i slott som i koja - på tumand hand eller i goda vänners lag.
» Kontakta "Värmländska"2015-05-20 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

ROMEO var är Du ?

ROMEO var är Du ? Sommaren nalkas - vill Du bli min vän då? 30-talist - bilburen änka i Göteborg - aktiv och alert, nyfiken på det mesta. Gillar kultur som t ex musik, konst, resor och språk. Vill träffa en positiv o ärlig man 70-80 år gärna akademiker, rök- och snusfri, med humor och hjärtat på rätta stället. Väntar på balkongen ! JULIA
» Kontakta "JULIA"2015-05-20 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Den blomstertid nu kommer

Hej Du man där ute, vet att Du finns. Svara mig om Du som jag älskar naturen och allt vad den kan ge , från fågelsång till blomsterängar. Välutbildad, glad , nära till skratt . Många intressen, och tar gärna del av Dina. Saknar en man vid min sida, jättemycket. Det finns så mycket att göra tillsammans , förgylla vår tid. Carpe diem, det är mitt motto. Livet är rikt och vackert , men man bör vara två . Jag som väntar , 75 år , alert och ungdomlig.
» Kontakta "Götaland"2015-05-20 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Söker en tvillingsjäl

Änka, tidig 40-talist med kreativa intressen söker dito man. En stor, härlig familj och många vänner har funnits vid min sida under en jobbig period. Men livet går trots allt vidare. Vore trevligt att träffa "nån" att utbyta tankar och erfarenheter med. Vem vet, kanske säger det till och med "klick". Jag förutsätter att du är i god trim i både knopp och kropp, Du får gärna vara bridgespelare. Gillar du livet vid Medelhavet? Det gör jag.
» Kontakta "Sörmland"2015-05-20 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

HEJ DÄR!!

Finnes: ungdomlig, reslysten kvinna, 69 år.Vistas gärna i naturen, lyssnar på musik, dansar ibland. Är lättsam, empatisk och social, enligt mej själv...Åker helst söderut på vintern. Sökes: dito man i passande ålder, ej rökare eller överviktig.
» Kontakta ""Gärna countrymusik""2015-05-19 • Dalarnas län
Män söker kvinnor
Sker-dig-livsglada-kvinna

Söker dig livsglada kvinna!

Hej! Finns du där ute livsglada kvinna? Jag är en 60årig man som bor själv nere mot kusten i halland. Gillar att jaga och äta goda måltider tillsammans med en likasinnad trevlig och glad kvinna. Efter några år som ensam är jag nu redo att försöka träffa en livskamrat. Om du finns där ute så hör av dig gärna! Ett första samtal skadar aldrig! 50-75! Mvh Peter 070-395 88 33
» Kontakta "Peter"2015-05-19 • Hallands län
Kvinnor söker män

Du exklusive MAN, se hit!

Ca 66/180/78, jag 69/171/77. Vi vill uppleva all möjlig kultur- och naturupplevelse, i en ärlig, härlig och skön livsstil tillsammans. Vi är båda utåtriktade men för den skull glömmer vi inte varandra. Tvärtom vi överraskar varandra med trevliga upptåg, förslag och gåvor som inte kostar skjortan. Båda har vi en akademiskt utbildning i bagaget - "lika barn leka bäst". Jag vill gärna ge/få en härlig framtid - åldras tillsammans.
» Kontakta ""EXKLUSIVITET""2015-05-18 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Kvinnligt naturbarn sökes

Söker dig kvinna utan statustankar, älskvärd , ärlig , naturlig , kanske känsla för ett naturligt friluftsliv i solen och på stranden. Du har lämnat det gamla bakom dig och lever i nuet. Känner dig utvecklingsbar och kan tänka dig satsa på något nytt. Bor du i Blekinge eller där omkring eller är flyttbar är det en fördel. Huvudsaken är att du är flexibel och en njutningsmänniska som uppskattar livets verkliga värden. Jag är 69 år och har humor.
» Kontakta "Social och oberoende"2015-05-18 • Ospecificerat
Män söker kvinnor
Friheten-fri-som-fgeln

Friheten, fri som fågeln!

Våren är kommen och rullat ut min glänsande fina motorcykel från garaget för att dra iväg på olika Mc-turer, det är otrolig frihetskänsla. Stannat vid ett café sittande njuter med fika, spanar in fagra sensuella kvinnor i korta kjolar och blickar möts, kroppen spritter av ny energi med smygande åtrå. Du ska bo i Eslöv dess omnejd, vill Du känna kärlekens vindar under Din korta kjol när vi drar hem till min sköna säng för kärleksstund?
» Kontakta "I kärlek, sex och tillit "2015-05-18 • Skåne län
Kvinnor söker män

Låt livet ta en ny vändning!

Ser fram emot att träffa en man för framtiden och att trivas med i en varaktig relation, som är full av lojalitet och utveckling. Är du som jag välutbildad och kan skapa glädje och trivsel, då är du rätt person att svara på denna annons. Viktigast att du har en trevlig personlighet och kan visa det trovärdigt. Svar till trygg kvinna i södra Sverige.
» Kontakta "För framtiden"2015-05-17 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är....

Jag vill så gärna att vi hittar varann, att det klickar, att vi tar varandras händer och promenerar mot en mysig, njutbar och rolig tid, med musik, promenader i naturen, långa frukostar, närhet, god mat, evenemang, eller bara läser en god bok Du är smärt, humoristisk, varm och allmänbildad, gillar stil och fräschör precis som jag. Om du hör av dej så berättar jag mer om mej och mitt liv. Lena
» Kontakta "Lena"2015-05-17 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Förgyll tillvaron

Hej! Jag bor i Göteborg och är av årgång -34 175/73 Pigg, fräsch och aktiv. Nöjd med livet och tillvaron men vore kul med en kvinna att uppleva gemensamma glädjeämnen med. Jag är rök- och snusfri och har inga husdjur. Har bil och reser gärna både i närmiljö och utlandet. Hör gärna av dig och berätta lite om dig själv
» Kontakta "Gemensam glädje"2015-05-17 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Jag väntar på jusst Dig

Vill Du möta denna kärleksfulla varma Q som lever i både drömmar och värklighet,ser möjligheter det stora i det lilla,vårdar mig och mitt liv,värderar alla lika.Vi kan vandra längs stigar i månens glans i en stjärnspäckad natt.Vi lever här och nu,Din ålder en siffra bara, jag född 48 ganska tuff och välsvarvad men inuti mjuk och varm mm.En resa då och då,kultur,film gärna dokumentär,konsert och andra intr.skapar vi.Att känna lust är härligt.rökfr
» Kontakta "Romantikens mysterium"2015-05-17 • Dalarnas län
Vänner sökes

Kvinnliga vänner

Impuls fick mej att knappa in en önskan om att kanhända träffa någon eller några kvinnor att göra våran ledighet till någon fika-mat-prat-promenad-buss-tåg-biltur jag vad vi kan hitta på. Jag en Q runt de 70 som mest trivs med livet. Skriv om du tror på min tanke
» Kontakta "Sommar"2015-05-16 • Blekinge län
Vänner sökes

Ett 'Pubgäng' i Göteborg söker tillökning.

Välkommen Du som är pensionär från Göteborg med omnejd! Vi träffas 1 gång/mån, äter en bit mat, dricker ett glas vin, samtalar, lyssnar till musikunderhållning om sådan ges, har helt enkelt trevligt tillsammans. "Vad du ä uppspelt ida', Beda" "Jadu Osborn, ikväll träffas Pubgänget"
» Kontakta "Beda å Osborn"2015-05-16 • Västra Götalands län
 
2 » 
 • Följ Veteranen på Facebook

 • Bloggas just nu

  • Kvinnotrubbel
   Mot röda ögon (mina annars gröna) finns droppar. Mot vit-gråa ögonfransar finns mascara. Kombination... av Gerd.
  • Pingst 2015.
   Idag är det nationalparkernas dag eller Nationalparksdagen. Dagen firas runt om i Europa till minne ... av Edor.
  • En liten fransk stad
   Har nu sett det 9de (10de?) avsnittet av SVT serien ”En liten fransk stad” och är fullst... av bebe.
 • Diskuteras just nu

  • Flyktingar och Italien
   Titta på länken där nere, väldigt intressant beträffande båtflyktingar i Italien. https://youtu.be/j... av dagmars15.
  • Överenskomelsen om bromsen
   Överenskommelsen om bromsen är endast kosmetik. Så länge kommer bromsen att existera så länge kommer... av dagmars15.
  • S har svikit …
   Det är frågan om S har bara svikit eller inte ens hade uppriktigt intresse att göra något för pensio... av dagmars15.