Kontaktannonser

 
Män söker kvinnor

vår livskvalitet

Man 70+ söker kvinna som tycker om det som signaturen anger. Bra om du bor på Skånes västkust men inte helt viktigt. Det är ju lätt att förflytta sig med tåg eller bil när vi ska träffas. Jag är normal såväl när det gäller längd och vikt (180/75). Hoppas du hör av dig.
» Kontakta "resor/kultur/vin/ma/tsol/bad/ekonomi/träning/friluftsliv/böcker"2014-04-22 • Skåne län
Vänner sökes

Nu våras det för vännerna!

Hur kul är det att gå på upptäcksfärd i livet ensam jämfört med att vara två eller fler? Nybliven, kvinnlig pensionär söker nya vänner att umgås med i vardagen. Själv är jag en glad och pigg person som gärna cyklar, promenerar i naturen eller tar en fika någonstans. Djurvän, trivs på landet, resvan (även dagsturer) m.m. Skicka ett mejl så kan vi ses!
» Kontakta "Piggelin"2014-04-22 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Nordöstra Skåne

Sedan några år lever jag ensam. Det trivs jag inte med, jag saknar den där allra bästa vännen/särbon, som jag kan utbyta tankar med, skratta med, "bara vara och trivas med". Jag är en glad ungdomlig norrländska (76/159) som har humor, nära till skratt, är utåtriktad och omtänksam. Kultur såväl som politik och samhällsfrågor intresserar mej. Jag reser gärna (inte sol och bad). Tillsammans förgyller vi tillvaron och tar var på livet.
» Kontakta "Gemenskap"2014-04-22 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Viril å gärna färgad man ca 55 år

Saknar du qvinnan i ditt liv?Kanske finns hon bakom dessa rader.Är en mycket ungdomlig Brutta ärlig med intr å ideer i massor social och jordnära mm.Går gärna i skog å mark hemmet viktigt handarbetar musikälskare 50_60 tal men även dansband gillar poesi mm.Har både hund å katt så djurvän ett måste.Är sen 40 talist som fortfarande hoppar in och jobbar det är stimulerande.Så vill du träffa denna Q med aptit på livet och framtiden skicka ett mail.
» Kontakta "Drömmen kan bli sann"2014-04-22 • Gävleborgs län
Män söker kvinnor

Närhets törstande kvinna sökes

Hej ! Tack för att du tog dig tid att titta in på min annons. Var finns du varma kvinna som tycker att det är roligare att göra saker när man är 2. Tycker om att kramas och närhet och allt som gör livet värt att leva. Inte sambo men kanske kärbo. Du är någonstans mellan 70-85 plus Tveka inte att höra av dig.
» Kontakta "krama nu"2014-04-22 • Ospecificerat
Vänner sökes

vänner

kvinna 71 år söker vänner. är sambo sedan många år men känner mig ändå ensam. Tycker om att resa när kassan tillåter, tycker om djur blommor, tränar på gym. dansa, gå på restaurang ibland.m.m
» Kontakta "bästa vänner"2014-04-22 • Skåne län
Kvinnor söker män

Våren är här....

Våren är här. Varför tveka: Finnes en ungdomlig tidig 40-talist, långbent, cendréfärg på håret, gillar yta som innehåll, sund, lyssnar gärna till kl. musik. Du MAN som är ca 182 cm lång, lagom slimmad, glad, sund, rök och snusfri , som är intresserad av det mesta /nyfiken/. Låt oss möta framtiden tillsammans i vårsolens glans. Låt drömmen bli verklighet...tiden ilar, snart är det vinter och kallt igen.. Ta in våren och värmen i kropp och själ.
» Kontakta "Det är vår"2014-04-22 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Vårtid

Bättre begagnad 33:a, änkeman, 175/77. Kreativ, gillar öar såväl sommar som vinter, lättare musik, en god måltid, bilturer och närhet.. Söker seriös kvinna i passande ålder . Kanske kan vi ta en promenad tillsammans och avsluta med en kopp kaffe?
» Kontakta "Majträff"2014-04-21 • Stockholms län
Vänner sökes

Väninna/Vän

Finns det någon, som vill bli min Väninna/Vän (ca 70-75 år), som har tid och lust att göra kortare bilturer (jag har bil), endagsturer med buss till utställningar eller andra mål, gå på konserter (klassiska eller jazz), gå och se film (dramer, deckare eller feel-goodfilmer), äta gott hemma eller på något litet matställe någonstans i det vackra Skåne ? Allt blir mycket trevligare, då man får dela upplevelserna med någon god medmänniska.
» Kontakta "Lundatrakten"2014-04-21 • Skåne län
Kvinnor söker män

önskas:ett varmt hjärta

Hej jag är en kvinna,71år,änka,saknar ett varmt hjärta som klappar nära mig. Tänk vad mycket kul man kan ha tillsammans,det behöver inte vara så märkvärdigt. Är en enkel människa. Men,musik är underbart, även teater,promenera,skratta,kommentera! Det är även kul att resa,bor gärna i lägenhet, lagar maten som inhandlats på torg och närbutiker! Hälsningar ingel
» Kontakta "ingel"2014-04-21 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Det är aldrig för sent

Jag söker en manlig vän på Gotland eller på fastlandet nära Kalmar. Jag blev änka för ett par år sedan och hoppas träffa en änkeman. Det är mycket roligare att vara två. Jag har varit tjänsteman under alla mina yrkesverksamma år och har haft och har ett bra social liv.. Spelar golf, går promenader, intresserad av samhällsfrågor, kultur och resor .162 och 60, ljus.
» Kontakta "Det är aldrig för sent."2014-04-19 • Gotlands län
Män söker kvinnor

Den blomstertid

Hej Söker dej kvinna som är ung i sinnet, och som tycker som jag att ålder bara är en siffra. Jag är en man , ensam sen några år. Tycker om att hålla mej i form. Gillar att laga mat med lite vin, kramar och närhet. Kort sagt att njuta av livet och allt vad det innebär. Låt oss tillsammans njuta av det livet ger. Tveka inte att höra av dej om det känns bra...
» Kontakta "låt oss njuta av livet"2014-04-19 • Östergötlands län
Män söker kvinnor

Kvinna 70 +

Hej på er ! Önskar träffa en kvinna, 70+ för trevlig samvaro. Äta god mat, dricka gott vin, gå på bio, se en film hemma osv. Vill ni träffa mig finns jag här :-) Lasse
» Kontakta "Rolle"2014-04-18 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Saknar dig.

Söker en man att dela livet med.Du får gärna tycka konst,musik o trädgård.Jag är en glad o kreativ tjej.Tycker livet är underbart,men saknar dig.
» Kontakta "Norrlänskan"2014-04-17 • Norrbottens län
Män söker kvinnor
69-rig-man-sker-dig-mogen-kvinna-fr-vnskap

69 årig man söker dig mogen kvinna för vänskap

69 årig man som är så ensam söker dig kvinna för vänskap och gemenskap. Du är 65-75 år. Rund över magen precis som jag. Vi bor bägge i Kristianstad. Jag har egen villa, älskar djur-har hund och katt. men behöver en kvinna att hålla i handen, att få ge en kram och få en kram och kanske något mer. Särbos är mitt önskemål
» Kontakta "lillebror"2014-04-16 • Skåne län
Kvinnor söker män

Jag vill inte vara ensam längre!

Finns du man 65 - 75 år som vill bli min allra bästa vän? Du måste bo i Stockholmstrakten där jag bor så det är nära till våra möten. Jag blir 70 år i år, 172cm lång och ganska smal. Min matlagning är inte mycket att skryta med men med kärt sällskap och ett glas vin till blir allt så mycket godare. Att promenera i Stockholm får jag aldrig nog av men lite miljöombyte skulle inte skada.
» Kontakta "Stockholmska"2014-04-16 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Nyfiken på dig!

Jag är en levnadsglad kvinna (70, 178/78), som längtar efter att träffa en man i jämförbar ålder. Trivs med livet, som innehåller lagom mycket motion, resor och kultur i olika former samt umgänge med vänner, barn och barnbarn. Söker kontakt med dig som kan tänka dig att tillsammans med mig åter upptäcka Stockholm och skärgården i sommar samt kanske planera för en gemensam gyllene höst.
» Kontakta "Upptäckarglädje"2014-04-16 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Söker Dig naturistinspirerade kvinna

Här finns en glad 68- årig man med humor. Gillar resor, träna, ekonomi , samhällsfrågor , sola , bada och mycket annat. Bor själv i lägenheten men är sällskapssjuk. Har bil och gillar att träffa nya människor. Är däremot inget kul att få göra allt själv. Saknar Dig !
» Kontakta "Ömsesidigt förtroende"2014-04-15 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Visst är det härligt med våren

Att se den första tussilagon i dikesrenen är en barnslig glädje på våren alla fåglar som kommit tillbaka och skogens alla djur vilken känsla av lycka som går i repris.Mitt bland allt detta finns en ja kanske en svärmorsdröm med 40/50 talets syn.Letar med ljus och lykta efter en man optimistisk med hjärta och hjärna som ser med glädje på livet och vill framåt.Våra intr har blivit många som vi delar och sprit å rökfritt.Kärleksstunder viktigt mm
» Kontakta "Ta plats i mitt liv"2014-04-15 • Ospecificerat
Vänner sökes

Vänskap

Jag är gift och är 70 fyllda. Letar efter vänner som känner sig lika ensamna som jag. Gillar att gå i skog o mark men är ingen joggare :) Älskar havet, tycker om att se en bra film, gärna deckare Tycker mycket om djur, alla djur men är i grunden kattmänniska. Spelar gärna sällskaps spel/ kortspel/ även poker, tycker om dagens all teknik, datorn, mobilen o.s.v, reser gärna när ekonomin tillåter, men saknar allra mest en riktig vän
» Kontakta "en vän betyder mycket"2014-04-15 • Jönköpings län
Vänner sökes
Ensam-i-Halland-

Ensam i Halland

Hej pensionär sen februari. Att gå i pension var som kliva in i en bubbla tappade arbetets rutin arbetskompisar Nu undrar jag finns de nån mer som går i en bubbla? skriv en rad ,vill ha kompis/vänner Prata hitta på saker spräcka bubblan Hälsning Volga
» Kontakta "volga"2014-04-15 • Hallands län
Kvinnor söker män

Bestäm själv ålder å nationalitet.

Här finns Hon som gör vardagen till fest många ideer om framtiden trivs både i koja å slott och älskar livet.Är mån om ut å insidan och klär mig ungdomligt och lite vågat sprit rök å snusfri.Har ett Sulltronställe där bäcken porlar fåglarna kvittrar och vinden sjunger i trädens kronor härligt.Vill nu träffa dig man som är empatisk varm å kärleksfull och tycker om närhet och vill börja om.Jag har ej tummen mitt i handen läser renoverar tränar mm.
» Kontakta "40 talist som vill å vågar ta utmaningar"2014-04-14 • Dalarnas län
Kvinnor söker män

Är du mannen jag söker?

Var finns du man som vill lära känna mig?Glad å lite sprallig ser det stora i det lilla ser alltid möjligheter mm.Vandrar ofta i naturen älskar musik skriver läser trädgård djur hemmapyssel kortare resor kultur svensk å utl kör gärna bil mm.Är född sent 40 tal och mycket ungdomlig kärleksfull med värme empati å känsla för min partner i ett lyckligt liv mm.Tänder ofta ljus myser gärna i soffan ser en film mm.Ett liv med mig är aldrig tråkigt.....
» Kontakta "Ålder bara en siffra gärna utlänsk man"2014-04-14 • Gävleborgs län
Kvinnor söker män

Du man svart brun eller vit

Med Dig vill jag älska skratta gråta känna tillit å värme.Jag som finns bakom dessa rader qvinna full av liv å lust romantisk mycket ungdomlig kärleksfull varm 67 år 168 l vikt ca 74.Massor av ideer å intr bla hemmet djur naturen musik kultur trädgård utflykter med korgen full med läckerheter kanske i en glänta i skogsbrynet mm.Jag använder inte sprit eller nikotin men ett glas vin till mat ok.Vi gör livet till glädje å harmoni varje dag för oss.
» Kontakta "Din ålder oviktigt kemin viktig"2014-04-14 • Dalarnas län
Kvinnor söker män

Sommar med dig!

Hoppas att du finns som vill träffa en självständig kvinna på 70. Jag har upptäckt att ensam inte alltid är stark. Vore skönt att ha någon att hålla i handen när det stormar. Jag är intresserad av lite av varje och jag tycker att det är roligt att pröva på nya saker att göra. Vi hittar säkert på mycket roligt tillsammans. Jag är ganska lång och smal med hyggligt utseende.
» Kontakta "Västgötska"2014-04-13 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Du sköne Värmlänning...

Här finns en charmig, snygg, välvårdad kvinna 60+ som gärna vill träffa dig. Du är attraktiv, rökfri och har, liksom jag, kärlek till naturen. Är föreningsmänniska men saknar någon vid min sida. Jag bor i södra Värmland. Vi kan träffas och ha roligt, ta en tur i bilen. Det är viktigt att du är lättsam och har humor.
» Kontakta "Varför inte?"2014-04-13 • Värmlands län
Vänner sökes

Inom 042-området

Saknar vänner för resor dans promenader sol o bad ta en fika bio o allt annat trevligt.Jag är 70+men är pigg o på allerten.Har rest mycket och är road av fler.Har mitt boonde i nordvästra skåne.Du får veta mer när du svarar.Om dutycker nånting stämmer för dig är du välkommen med svar till 70 plussare."Våren är på väg"
» Kontakta ""våren är här""2014-04-13 • Skåne län
Vänner sökes

Vänner sökes

Skulle vara trevligt med en vän, kvinna eller man som liksom jag tycker om promenader, bio ibland, gå ut och äta en bit mat, auktioner, bilbingo nån gång. Ålder +70 på mig men det är ju bara siffror så huvudsaken är att Du känner Dig ung ;) Det skulle vara så roligt att ha en go vän igen. Har inte bil längre så visst vore det bra om Du har det ;)
» Kontakta "Ing-Marie "2014-04-13 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Trevlig och social man mellan 65 - 70 år.

Jag söker en lugn och trygg man. Du får gärna vara sportig och smärt , tycka om resor, musik, god mat och ett glas vin till helgen. Som tjänsteman med akademisk bakgrund söker jag en man med samma bakgrund. Jag önskar också få sällskap till kyrkan på söndagen. Vi har många härliga år framför oss!
» Kontakta "Hellre två."2014-04-11 • Kalmar län
Kvinnor söker män

Saltstänkt västkustbo

Jag har alltid önskat mig en go västkustgubbe men aldrig träffat någon... Kanske nu?? Jag bor i Stockholms innerstad med fin utsikt över Mälaren. Ve och fasa - fyller 70 om ett par veckor. Dags att ha lite kul innan det blir för sent. Jag är alert för det mesta men vintern har varit tråkig. Jag gillar min hund, god mat och viner, skärgård, lite golf emellanåt. Vore kul att kunna åka och hälsa på varandra och upptäcka både Sveriges fram- o baksida
» Kontakta "taxmatte"2014-04-11 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

Man 76+

Söker en kvinna i åldern 68 - 77 år med enkla levnadsvanor, som liksom jag tröttnat på ensamheten. Ej rök och snus. Gärna dans. Helst riktnummer område 0524.
» Kontakta "Små nära ting"2014-04-10 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Var fins du??

Jag är 70+ och min man rese- teater- konsert- och matkompis gick hastigt bort. Nu känner jag mig ensam och därför vänder jag mig till dig som finns någonstans där ute. Visst är det roligare och skönare om man är två. Hör av dig om du tror att vi kan ha trevligt tillsammans.
» Kontakta "Kattstina "2014-04-10 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Smärt man söker smärt kvinna

Letar efter kvinnan som trivs under enkla former i en stabil och trygg miljö. Du saknas på skogsvandringen, på cykelturen, vid köksbordet, i tvsoffan. Vi tar det lugnt och njuter av friheten och livet. Finns det någon kvinna som känner på liknande sätt, skriv några rader.
» Kontakta "67årig optimist"2014-04-10 • Skåne län
Män söker kvinnor

Alltid tillsammans.

Det vore trevligt att leva med en frisk, välvårdad/representativ kvinna, ekonomiskt oberoende för likställighet tycker frisk man, som passerat 80 år, men som anses högst 75, medelvikt/längd, välvårdad och fri fri från gamla och nya laster, gärna ett glas vin till en god måltid men inga mängder. Resvan. Mejlsvar välkomnas
» Kontakta "Tillsammans."2014-04-10 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

möta våren tillsammans

Hej Söker dej kvinna med ungdomligt sätt som gillar att resa och att laga mat tillsammans och tycker om ett glas vin till det. Du som jag längtar efter kramar och närhet om kemin stämmer.. Jag själv är en man ensam sedan några år tobaksfri måtlig med alkohol och i bra form och ordnad ekonomi.. Hör av dej om du tycker det verkar intresant.,, Vårhälsningar K
» Kontakta "våga och vinn"2014-04-10 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Göteborgaren

Hej,här är en man med utomnordisk bakgrund, har ej nått pensionsåldern än, söker en kvinna 60+ för ett förhållande, jag jobbar som lärare med ett ordnat liv men saknar en kvinna som kan förgylla tillvaron.dricker vid festliga tillfällen,älskar böcker, bio, historia.
» Kontakta "Possitiv"2014-04-09 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Roligt ihop

En glad o positiv man sökes som sällskap som gillar att resa, gå på teater, musikupplevelser, äta på restaurang även hemmakvällar med god mat o vin. Du bör vara ungdomlig i ditt sinne liksom jag. Ej rökare. Du får gärna spela golf och i så fall lära mig. Jag har ett bra liv men saknar en man vid min sida, ensam inte alltid så kul.
» Kontakta "Jungfru 72 i Göteborg"2014-04-08 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Vem vill uppleva vårkänslor

tillsammans med en positiv, aktiv, slank, välvårdad, dansant, resglad, lagom sportig 65+-kvinna? Du lever också ett välordnat och bra singelliv, har god ekonomi, vänner och kanske barn, men saknar närhet och passion i en ärlig och varm relation. Vi trivs i skog och mark, på resa i storstäder, i teatersalongen, i köket bland grytor och vinglas, etc; dvs nästan överallt tillsammans med "rätt" sällskap. l
» Kontakta "vårblommor"2014-04-07 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Någon att tycka om

Jag är en kvinna 69 år 160cm 85kg. Äe trevlig, lugn och snäll enligt andra. Jag söker en snäll man, helst från landet eftersom jag själv kommer från Norrlands inland. Ärlighet är viktigt. Har levat ensam i många år. Är djurvän men har inga egna djur. Tycker om matlagning och sköta ett hem.
» Kontakta "Bor i Mölndal!"2014-04-07 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

hjärtevän sökes

Söker en kramgo kvinna som inte vill vara ensam Mina intressen är blandade, gör det mesta med glädje, jag är rök,sprit och snusfri. Jag är aktiv inom föreningslivet, har på så vis många vänner men saknar en hjärtevän att förtroligt dela tillvaron med. Mina intressen är skog och natur, vår underbara småländska skärgård, reser gärna för att uppleva andra kulturer, gör allt som förgyller tillvaron trivs med livet, har humor och ett glatt humör.
» Kontakta "Skytten"2014-04-06 • Kalmar län
 
2 » 
  • Följ Veteranen på Facebook

  • Bloggas just nu

  • Diskuteras just nu