Kontaktannonser

 
Män söker kvinnor

Särbo sökes

Hej ! 69 årig ensam man söker kvinna , ålder inte så viktig om kemin stämmer , alla svar välkommnas ! Gillar både stad och landsbygd , vistas i Naturen på landet mm. Ej jakt . I staden finns mycket att uppleva , tex .museer gamla miljöer mm.Hoppas på svar från dig som har liknande intressen , eller nya ! Mvh Kjell !
» Kontakta "Särbo sökes"2014-10-30 • Gävleborgs län
Män söker kvinnor
Var-finns-Quinnan-fr-resten-av-mitt-liv

Var finns Quinnan för resten av mitt liv

Man 68 år från Helsingborg. Humoristisk Kärleksfull snäll & omtänksam. Jag söker en varmhjärtad ömsint Kärleksfull Kvinna. Som anser att uppvaktning & bekräftelse är viktiga ingredienser i ett förhållande. Även anser att fysisk närhet och beröring är livsviktigt. Ålder, Utseende, Nationalitet, Absolut ej Avgörande.... Insidan & Kemin är ändå det som räknas i första hand. Mer får ej plats nu så det tar vi senare. Kramar Svenne..
» Kontakta "Svenne...."2014-10-29 • Skåne län
Kvinnor söker män

Nu är hösten här..

Vad gör vi med den, kanske ses och tillsammans kan göra den ljus och fin. Laga god mat, (kanske tillsammans) dricka ett gott vin till den? Tända ljus och mysa i höstmörkret! Du kan nog fixa en brasa? Vi tycker om motion, friluftsliv och härliga kulturupplevelser. Tar gärna en ryggsäck med fika, med till oss. Resor hemma och utomlands. Har borg. värd, rökfri. Ungdomlig trots att ha passerat 70 årsgränsen. "Visst finns Du som Jag i Göteborg"
» Kontakta "" Visst finns Du som Jag i Göteborg? ""2014-10-29 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Man rökfri, med humor

Hej Du man med liknande intressen Resor ,Musik och Politik är en kvinna som fortfarande är aktiv och har många järn i elden har barn och barnbarn som jag ser och umgås mycket med, jag är politiskt aktiv ännu några år. Har varit ensam ett längre tag och saknar någon att hålla i handen när åskan går om Du tycker som jag och vill och söker ett seriöst förhållande hör av dig
» Kontakta "Många intressen"2014-10-29 • Södermanlands län
Kvinnor söker män

Akademiker och ungdomlig

Jag är änka,69, år och vill träffa en bildad och trevlig man, som vill dela mina intressen golf, motion, resor , mat och kultur. Jag är frisk, ungdomlig och har det socialt bra.Jag är beredd att öppna min dörr och resa tillsammans,om du finns.
» Kontakta "Öppna din dörr"2014-10-28 • Kalmar län
Kvinnor söker män

Höstmys

Tända ljus och äta gott när mörkret omsluter oss. Gå på bio,teater, resa eller bara vara. Vi har ju varann. Du är romantisk,social och trevlig. Mellan 65-75. Kanske dansar du men det är inget krav. Du finns i Mellansverige och gillar att köra bil, det kanske är några mil mellan oss. Men vad gör det om kemin stämmer och kärlek skulle börja spira. Livet blir gladare och trevligare när man har en varm famn att krypa in i. Välkommen till mig!
» Kontakta "Allt att vinna"2014-10-28 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Härliga höst

Nu är det höst och det är långt till nästa sommar. Det är nu vi behöver varandra... Du man, inte över 75 år, lagom stor och starkt, utan tatueringar. Snus och rökfri, omkring 180 cm lång och som vill leva sunt. Du är verbal, kan sätta ord på känslorna, du har ett bra vardagslunk, som kan ge och ta och är trygg. En man som kan lyssna, prata, skratta. Humor är viktig. Om inte solen lyser kan vi ändå känna av den, tvåsamhet ger värme. Du och jag.
» Kontakta "Stjärnklart"2014-10-28 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Vi två tillsammans

Hej! Är du en trevlig man som är född på 40-talet? Du tycker det är viktigt med motion och att hålla dig fräsch,välklädd och romantisk. Du ska helst vara nikotinfri och måttlig med alkohol. Ett plus om du är från södra Sverige. Våra intressen är resor,teater, musik och mycket mer. Jag älskar att laga god mat med ett gott vin till och med tända ljus. Vi har bra ekonomi. Jag är 69 år med normalt utseende och tycker om att kramas. Hör gärna av dig!
» Kontakta "Kramgo och ärlig"2014-10-27 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

KANSKE ÄR DET DIG JAG SÖKER

Någon att kura skymning med, skratta med, samtala med, promenera med eller helt enkelt en äldre man att trivas med.Jag är en 70-årig aktiv och rörlig kvinna i Stockholmsområdet.Jag trivs så oerhört bra i livet och vill gärna dela med mig av min glädje och mitt framtidshopp med dig , man, som har lämnat dina gamla relationer bakom dig efter att ha bearbetat dem.
» Kontakta "Novemberljus"2014-10-25 • Stockholms län
Kvinnor söker män

vänner och sånt

Ungdomlig dam på 73 år söker en allmänbildad och rätt så rörlig man som gillar att diskutera allt mellan himmel och jord, Jag spelar inte golf och jag gillar heller inte bowling men gärna en liten joggingrunda runt byn eller en cykeltur längs banan. Läser en hel del och ägnar mig åt hemin- redning men behöver inte hjälp med nåt. Inte sätta upp gardiner eller byta glödlampor etc. Jag reder mig själv. Vad sägs??. .
» Kontakta "Petronella"2014-10-25 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

UNGDOMLIG AKADEMIKERTJEJ,

änka med många vänner, men saknar just Dig, vill träffa en bildad, omtänksam och trevlig man i åttioårsåldern, som också tycker om klassisk musik och annan kultur, resor, naturupplevelser,
» Kontakta ""Livet sätter nya blad""2014-10-24 • Kronobergs län
Kvinnor söker män

Lättsam, klok man 70-80 år

Icke hurmorbefriad lång man med drag under galoscherna söks till romantisk, attraktiv änka, 172 cm, i Stockholm som fortfarande tror på kärleken.
» Kontakta "Musik, mat och Italien"2014-10-24 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Smärt aktiv kvinna sökes.

Vill du kvinna mellan 66 - 72 år njuta av livet tillsammans med mig. Tidigare relationer ska vara avslutade. Vi gillar resor, mat/vin, gym, trädgårdsarbete, friluftsliv, cykelturer, heminredning, Vi går på teater, bio och loppisar. Träffar våra barn, barnbarn och vänner. Vi har bra ekonomi. Jag är 72 år 180/75 med normalt utseende.
» Kontakta "Hoppas du finns."2014-10-23 • Skåne län
Män söker kvinnor
Var-finns-Du-specifika-goa-kvinna

Var finns Du specifika goa kvinna?

Sportig genuin ungkarl söker på detta sätt efter Dig sensuella och likasinnade tjej för trivsam samvaro. Min kärleksfulla kvinna ska vara trovärdig rök- och dansfri insiktsfull hjärtevän som har ordnade förhållanden. Mina intressen: Friskis & svettis, biljard, Odd Fellow, motorcykel- och cykelturer samt anrätta goda middagar med rött vin till dinén. Du ska inte vara bosatt för långt ifrån mig, utan vi träffas titt som oftast i kärleksstunder!
» Kontakta "Freedom with responsibility"2014-10-23 • Skåne län
Kvinnor söker män

Är du en man på ca 63-72

som gillar att vandra i naturen, resor till sol, bad och storstad? Leva ett normalt, aktivt liv och vara lat ibland. Vi ses då och då utan krav på samboliv. Rök, snus och husdjur går bort.
» Kontakta "Allmänbildad 47:a."2014-10-23 • Värmlands län
Kvinnor söker män

Manligt sällskap sökes

Kvinna 65+ i Gbg-området söker rök/snusfri manlig vän för mysiga hemmakvällar med god mat, promenader, bio-teaterbesök, fika etc. Du skall som jag tycka om friluftsliv, promenader i skog och vid havet och att resa inom landet och även utomlands. Skriv gärna och berätta om dig själv, så får du veta mer om mig också.
» Kontakta "Sommarkvinna"2014-10-22 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Leva livet visst ska vi ......

Hej du stiliga, varma och empatiska man som älskar allt vackert och skönt, musik, teater, en resa ibland, kanske dansar du, du gillar promenader men mest av allt att mysa tillsammans med mej,Det viktigaste är närhet och omtanke, Du är måttlig med alkohol och röker inte, du finns i Mälardalen
» Kontakta "...mitt hjärta dansar.."2014-10-22 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Händig

Söker dig man som är vetgirig och har tummen på rätt plats. En lycka i skogen, en vik i havet, en vit utförslöpa, en teatersalong, en köksö m.fl. ställen vill jag uppleva med dig. Gärna LCHF mat. Ett glas vin till maten o.k. Dansar du eller är villig att lära dig är det ett + i kanten. Jag har 60 kg fördelade på 166 cm. Ej nikotin, supande och/el tatuering. Krav i övrigt:välklädd efter väder/tillfälle. Jag ser enligt andra mkt.bra ut. Jag är 60+.
» Kontakta "Lika barn leka bäst"2014-10-22 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

Golfande vän sökes!

Jag är en glad och pigg man fyllda 77, 174/74. Lever ensam sedan några år men saknar någon nära vän att dela tiden med. Jag är rök- och snusfri men allergisk mot pälsdjur. Är ordningssam med ordnad ekonomi och bor i bostadsrätt utanför Göteborg och har bil. Spelar mycket golf, golf är viktigt för mig både som motion och trevlig samvaro. Reser gärna utomlands till sol och värme. Söker efter en kvinnlig vän med samma intresse. Om du vill veta mer om mig svara och berätta om dig själv gärna med foto. Kontakta "Omkring Göteborg" Västra Götalands län
» Kontakta ""Omkring Göteborg""2014-10-22 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Seriös

NYSTART I LIVET. Vital utåtriktad " jokgubbe " som gillar, resor,skärgården,natur,o kultur.Hemmamys,m.m .(ca 70 år rökfri.) Jag som söker är 40 talist.Glad för det mästa.Två vuxna barn.Bra socialt liv.Bil o hus. Seriöst .
» Kontakta "Bonnie"2014-10-22 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

Glad och snäll kvinna sökes

Finns du lilla snälla, ärliga och trevliga kvinna någonstans här i södra delen av landet ? Själv är jag 69 år , social och humoristisk med inriktning på livets goda. Försöker hålla igång med olika typer av träningsaktiviteter. Du har inget att förlora så tveka inte att höra av dig. Ett bättre liv väntar dig.
» Kontakta "Ömsesidig glädje"2014-10-22 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Manlig golfkamrat

När höstlöven faller tänker jag på dig, en trevlig och social man, som spelar golf. Jag blev ensam, då min avled för ett par år sedan. Har haft ett intressant arbete och roligt liv och vill känna glädjen att leva varje dag och ha kontakt, med en likasinnad man, som är frisk och har ett bra liv och bor på Öland. Vi kan få det jättebra!
» Kontakta "Ungdomlig ljus kvinna, 162, 57 och 69 år"2014-10-22 • Kalmar län
Kvinnor söker män

resesällskap

Jag söker en man att göra resor inom Europa med. Vi bestämmer oss för ett land, läser in och oss lite på landet och så reser vi dit, luffar omkring med allmänna kommunikationsmedel såsom tåg, och bussar, bor på vandrarhem eller enklare hotell eller B&B, träffar människor och gör vandringar tillsammans. Jag har rest mycket i länder utanför Europa, men har inte rest inom Europa på länge. jag är särskilt intresserad av Östeuropa.
» Kontakta "evelina 67"2014-10-20 • Stockholms län
Män söker kvinnor
Var-finns-Du-specifika-goa-kvinna

Var finns Du specifika goa kvinna?

Sportig ungkarl letar efter Dig sensuella och likasinnade tjej för hållbar relation. Min specifika goa kvinna ska vara trovärdig rök- och dansfri insiktsfull hjärtevän att älska med varje dag, morgon, middag, kväll. Mina intressen: Friskis & svettis, biljard, Odd Fellow, motorcykel- och cykelturer samt anrätta goda middagar med rött vin till dinén. Du ska inte vara bosatt för långt ifrån mig, utan vi träffas titt som oftast i kärleksstunder!
» Kontakta "I kärlek och kramar "2014-10-20 • Skåne län
Kvinnor söker män

Go, glad, positiv

Finns det en go, glad, positiv, omtänksam, ärlig man, med ordnat liv/ekonomi. Som gillar att resa både långt och kort. Trevliga samtal med en god middag, titta på tv ibland, promenader, bilturer, teater, bio i. Finns så mycket man kan göra men även att ha det skönt hemma med tända ljus i höstmörkret. Du har lämnat arbetslivet liksom jag har gjort så vi gör som vi vill och njuter av tillvaron. Jag 65 år och du får gärna vara mellan 65-70 år.
» Kontakta "Höstlöv"2014-10-19 • Skåne län
Kvinnor söker män
Social-och-ressugen-man-skes

Social och ressugen man sökes!

Är en social kvinna 60+som gillar natur, kultur,läsa böcker m.m. Resa både till värmen och kulturella platser. Tycker om att röra på mig typ träning och bugg. Söker en smärt och aktiv man, som är social och tycker om resor m.m. Hösten
» Kontakta "Höstträff"2014-10-19 • Östergötlands län
Män söker kvinnor

" LADIES "

Du nätta varma kvinna vill Du vandra utefter strand eller i natur med mig i regnställ o sydväst är vädret fint på bilutflykt m picknick Gå m mig på teater o utställningar Efteråt tända ljus ta en glögg laga mat o mysighet Är en alert empatisk fräsch spontan omtänksam rak o ärlig 30-talist som vill leva ljuva livet m Dig om kemin stämmer Körkort önskvärt Hoppas Du bor på Skånes Västkust eller är flyttbar Svara m lite om Dig får Du veta mer om mig.
» Kontakta "HÖSTDRÖM"2014-10-19 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Hoppfull

Söker en trevlig och glad herre i 70-årsåldern. Någon som är intresserad av teaterbesök, en god middag osv. Själv är jag 71 år, pigg och glad. Älskar min trädgård. Ibland spelar jag golf. Umgås mycket med mina väninnor men saknar en trevlig man.
» Kontakta "Agneta"2014-10-18 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Rörlig och rolig man sökes

Söker en "kille" 60-65 år, gärna med glimten i ögat att prata med om lite av varje, resor t ex som jag gör några varje år. Kanske resa tillsammans... Gillar att laga god mat och dricka lite rött till. Har börjat träna på gym igen efter en svacka sedan min man avled. Långa promenader vid havet ingår också i mina favorit-sysselsättningar. Klarar inte av alltför kärlekskranka män i nuläget. Men allt tar sin tid. Beth (63) 161
» Kontakta "Beth 63"2014-10-18 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

Upp och hoppa!

Hej du alerta,sensuella kvinna,40-talist.Här har du en dito man med stort friluftsintresse och bägge fötterna på jorden.Vi bor nära Göteborg,så vi kan träffas när lusten faller på.Vi trivs på havet och till fjälls. Vi värnar om varandra och närhet är friskvård. Ta på dig regnstället och kom.
» Kontakta "Vi får inte stelna till."2014-10-16 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Förhoppningar

Hej! Här finns en kvinna som saknar en man att fortsätta att uppleva saker med. Resa, vardag, mycket skratt, närhet och visst även det som kan vara svårt. En man som har stil "det", är lång och lever.
» Kontakta "Livet är fantastiskt!"2014-10-16 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Smal Tjej Sökes

Letar efter tjejen som trivs under enkla former i en trygg och stabil miljö . Du saknas på skogspromenaden , på cykelturen , vid köks- bordet , i tv soffan . Vi tar det lugnt och njuter av livet och friheten . Finns det någon tjej som känner på liknande sätt , skriv några rader till 47:A , 179 / 70
» Kontakta "Hoppet Finns"2014-10-16 • Skåne län
Män söker kvinnor

Höstglöd

Man kring 60 söker kvinna född på trettiotalet. Gärna i Bergslagstrakterna.
» Kontakta "EldVaktaren"2014-10-16 • Västmanlands län
Kvinnor söker män

Jag läser om mansgrupper

där män kommer samman för att tala om sin ensamhet. Du man från Stockholmstrakten- visst vore det roligare att välja tvåsamhet som diskussionsämne i stället och ha blicken riktad mot en ljusnande framtid tillsammans. Jag är kvinna glad,öppen,absolut pålitlig och ärlig. 70-årsgränsen har jag nyss passerat. Vem är du?
» Kontakta "Särbo-tvåsamhet"2014-10-15 • Stockholms län
Män söker kvinnor

7 månaders änkeman

Jag är 73 år. Vill inte ha ett nytt förhållande efter 37 år. Önskar träffa någon yngre dam då jag var tvungen att ta hand om min sambo på slutet. Jag är inte så rörlig numera. Jag är lite slarvig.
» Kontakta "Peter"2014-10-15 • Hallands län
Män söker kvinnor
Ensamstende-Ljungbybo-

Ensamstående Ljungbybo

Hej mitt namn är Hernan kommer ifrån Chile men bott här i Sverige sedan '83. Nyligen flyttat ner till Ljungby ifrån Stockholm. 74 år, pensionär, 160 cm lång, rökfri, snusfri, sportig, tycker om musik, litteratur mm. Vill lära känna en kvinna för ett seriöst förhållande. Söker dig som har gott humör, är positiv, pratglad osv. Hoppas du finns! Mvh Hernan
» Kontakta "Ljungbybo från Stockholm"2014-10-14 • Kronobergs län
Kvinnor söker män

Söker en go man

Trevlig pigg,alert kvinna söker en kram go och omtänksam man mellan 68-72 år, helst snus och rökfri, måttlig med alkohol,fräsch, välklädd inte några ekonomiska eller andra bekymmer. Låt oss möta framtiden tillsammans och låt drömmen blir verklighet tiden går ju så fort . Kram
» Kontakta "Kontakta"vinter"14-10-15"2014-10-14 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Efterlysning

GGGGG skrev svar till mig men utan telefonnummer eller adress. Jag är lite nyfiken på dig men kan ju inte ta kontakt. Kattdjur i Y län
» Kontakta "Puma -33"2014-10-14 • Västernorrlands län
Män söker kvinnor

Kamratskap och sensualism, känner du också så?

Här finns en snäll rökfri 65 årig ung man som är lång och slank. Söker dig snälla och varma kvinna som uppriktigt saknar manlig vänskap och kärlek. Hoppas nu på ett positivt svar där du öppet och ärligt presenterar vem du är och hur du vill uppleva nuet och framtiden.
» Kontakta "Varm och snäll man..."2014-10-14 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Söker kvinna som sällskap

vid konsert, klassisk och jazz, på restaurang någon gång, vid 4-rätters(jag lagar maten) hemma med vin och tända ljus och musik, diskutera, enkel vardaglig närhet och samhörighet, särbo. Jag: Änkeman. Ateist. Envis. Blyg. Snäll. LCHFare. Tror ej på jordens snara undergång. Intresse Natur/Mat/Vetenskap+allt värt att veta. Har ingen bil, åker gärna tåg. Ej golf/dans. Rök-, snus-, tatueringsfri. 1.64 kort -38.
» Kontakta "alea iacta est"2014-10-14 • Hallands län
 
2 » 
 • Följ Veteranen på Facebook

 • Bloggas just nu

  • Fortsatta potäter
   Igår fick moderna museet ersätta potatisen. Som vanligt gick det att få mat i restaurangen, om man t... av bebe.
  • Det skall böjas i tid …
   det som krokigt ska bli, ett ordspråk som föll mig in när jag såg att bebe skrev om ved och dess ... av Berit K.
  • Externa störningar
   På bussen mot Kungsholmen satt vi tre arga damer, som kände oss som Nordeas externa störningar. Vi h... av Gerd.
 • Diskuteras just nu

  • Allt har sin tid…
   Allt har sin tid, det finns en tid för allt som sker under himlen: en tid för födelse, en tid för dö... av Sherry.
  • Intressant för vem?
   Vem har intresse av att ta del av beskrivna interna intriger, maktspel och knivhugg? Bokförfattaren ... av Gerd.
  • Ideellt arbete
   Någon har sagt: Utan allt ideellt arbete hade Sverige stannat. Själv bedriver jag läxhjälp på högsta... av Livslust.