Kontaktannonser

 
Män söker kvinnor

?nskar träffa dam

Man född 1935 boende I Helsingborg änkeman.Mina intressen är God mat resor teater.Jag går gärna en promenade längs havet
» Kontakta "B?rja om"2015-11-25 • Skåne län
Kvinnor söker män

Livskamrat sökes!

En trevlig,empatisk man sökes i Göteborgsområdet. Tillsammans berikar vi varandras liv . Lite humor därtill och lyckan är gjord? Nej både du och jag vet att det är mycket som skall stämma. Ålder ca 60-65 Det är värt ett försök!
» Kontakta ""vågavinn""2015-11-24 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Vänskap o närhet, vi finns

Vi är rätt lika 75 -/+ men yngre utanpå o innanför enl våra vänner. Håller kroppen o hjärnan aktiv, stil o god klädessamak. Kopplar gärna av med en bok annars full fart fråmåt. Resglad o lite språkkunnig. Söker i första hand en trevl manlig vän att omgås med. Träffas då o då göra intressanta saker tillsammans. Än är vi nyfikna, kul att upptäcka saker tillsammans.Stämmer kemin finns det en chans för oss att fördjupa vår vänskap.
» Kontakta "still going strong"2015-11-24 • Västra Götalands län
Vänner sökes

Hej nya vänner!

Hej, behöver du också nya vänner, gärna av båda könen? Umgås i vardagen, promenad i stan,vandra på landet, konst & kultur, resor hit och dit i S/utomlands, diskutera, hjälpas åt, gym/simhall, ta ett glas vin... Jag, kvinna 67, moderat, välutbildad, arbetat i privata näringslive, mkt aktiv o rörlig, körkort/bil, ej rök, barnbarn, god ekonomi, bra boende norr om city, önskar att du har liknande livskvaliteter. Blir glad om du hör av dig!
» Kontakta "Nu är det väl dags?"2015-11-24 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Omtanke ochnärhet

Ungdomlig man 76 söker naturlig, kanske romantisk kvinna i Gästrikland eller närliggande område. Jag tycker om natur och kultur,(läser bl a mycket), gör gärna små utflykter, motionerar och trivs med att göra detta tillsammans med en kvinna. Jag är inte TV-fixerad, ogillar såpoperor, lekprogram för vuxna och liknande. Du har, liksom jag, tid till och längtan efter en relation med omtanke och närhet. Vi är båda rökfria och måttliga med alkohol.
» Kontakta "Omtanke och närhet"2015-11-24 • Gävleborgs län
Kvinnor söker män

Någon att kura skymning med

skratta med,samtala med,promenera med eller helt enkelt en man-helst över medellängd-att trivas med.Jag är en drygt 70-årig aktiv och rörlig kvinna i Stockholmsområdet.Jag trivs med livet och vill gärna dela med mig av min glädje och framtidstro med dig man, som inte heller kan tänka dig att leva utan morgontidning,film,teater och bio eller daglig utevistelse och rörelse.
» Kontakta "Låt oss tända ett ljus"2015-11-23 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Ny bekantskap

Man 57 år, egenföretagare, i Luleå, Önskar träffa kvinna 65-75 år. Skriv några rader och berätta vem du är. Vem vet du kanske gillar mig?
» Kontakta "1958"2015-11-23 • Norrbottens län
Män söker kvinnor

Våren 16

.Ställde orkidén som blommat färdigt bakom gardin i hopp om en ny vår. Tänkte, det är ju där jag håller på att hamna. Se upp gubbe, så du inte håller på att passiviseras och blir en vissen stängel bakom en gardin. 70 år.182 cm som borde vara några cm till med tanke på vikten. Uppväxt på Uppsala slätten Barn och barnbarn inom räckhåll. Har ordnade förhållanden. Kanske en träff med fika. Så får vi se om det blir tal om hörsel o leder eller en vår
» Kontakta "Våren 16"2015-11-23 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Teater- och filmälskare

Det är en ovanligt spännande teater- och filmhöst i Göteborg. Jag söker en kvinna som delar det intresset och saknar någon att gå ut med. Trivs vi ihop kan vi säkert utveckla det till något mer. Jag är singel, 55+ och naturälskande. Du kanske är 65++ och sugen på nya upplevelser. Det här kan vara värt ett försök.
» Kontakta "Teater-och filmälskare"2015-11-22 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

Kvinnlig Vän

Har levt singelliv ett antal år men känner att det kunde vara trevligt att ha någon att umgås med ibland när det kan passa båda Din ålder spelar ingen roll, det väsentliga är att vi kan få ut något av en vänskap. Skriv gärna några rader Du bör bo i Göteborgstrakten Man 59 år
» Kontakta "BJ"2015-11-22 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Var finns min prins?

Jag söker en trevlig empatisk och social man att dela helger och upplevelser med . Allt som ger livet mening, djupa samtal, och stunder av lycka och kärlek. Ja, mycket finns att utforska om man är två. Jag är en levnadsglad kvinna född på 40-talet som tror att jag har de bästa av livet kvar. Som ser med nyfikenhet på varje ny dag. Det tror jag är kryddan i livet. Tror du som jag så hör av dig till en ungdomlig tjej som inte gett upp hoppet .
» Kontakta "Livet skall levas"2015-11-22 • Dalarnas län
Män söker kvinnor

Var finns du kvinna

Hallå där. Vi är ett särbo par som gärna vill komma i kontakt med en trevlig kvinna för trevlig gemenskap. Ålder har ingen betydelse. Finns mycket trevligt man kan hitta på. Kram från oss
» Kontakta "Visst kan livet vara härligt"2015-11-21 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

De sista ljuva åren

Du gentleman som möter din kvinna med ärlighet och respekt, som tycker att humor, tillit och lojalietet är viktiga ingredienser i en tvåsamhet - skriv mig en rad. Vi kanske delar livssyn och intressen. Jag är 64 år, normalbygd, frisk och aktiv. Nybliven pensionär som absolut inte har några svårigheter med att få dagarna att gå men saknar en själsfrände att dela upplevelser med.
» Kontakta "Förväntansfull "2015-11-20 • Skåne län
Män söker kvinnor

västkustens pärla

Hej söker en vän på detta vis jag är en aktiv man på många sätt naturen, cyklar, långa promenader och tycker om att ha sköna hemma kvällar, hör av er berättar mer sen hälsn rauli
» Kontakta "naturen"2015-11-20 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

skogstroll

Hej är en viril man på 66 år är en aktiv man på många sätt är mycket i skog och mark promenader är aoch o trivs också bra hemma vid. Om andan fallerr på skriv några rader
» Kontakta "skogstroll"2015-11-20 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Kvinna 66 år pigg och glad!

Hej du man med humor. Jag är en positiv kvinna, har balansproblem så jag går med rollator. Har en liten bil som tar mej fram och åter. Även en älskad kattkille, Gillar god mat och dryck. Musik och dator. Ålandsresor med MIN båt Cinderella :-) Är rökare.
» Kontakta "Sverige"2015-11-18 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Var är den vän som överallt jag söker...

Frisk och pigg kvinna 70+ saknar en omtänksam och trofast vän vid sin sida. Jag är intresserad av sport, djur, natur, filosofi, religion, hemliv med inriktning på sunt leverne, ja det mesta som ger livet kvalitet. Du bör vara rökfri och bo i göteborgstrakten.
» Kontakta "Novemberdis"2015-11-18 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

Livskamrat och bästa vän sökes

Jag är änkeman bor i eget stort hus nära naturen i Falun. Har små hundar. Du får inte vara allergisk. Social, tycker om teater, spelmansstämmor, musikaler, film, djur, natur, foto älskar att laga och äta god mat, promenader. Åker gärna ut med husvagnen. Längd 167cm, pigg o glad. 72 år. Rökfri, måttlig med alkohol, ett glas vin till maten. Inga barn men barnkär. Söker dig kvinna som är pigg och glad. Du måste bo i närheten av Falun.
» Kontakta "Bernt"2015-11-17 • Dalarnas län
Män söker kvinnor

En vän för livet

Jag är änkeman bor i eget hus nära naturen med hundar tycker om musik sport, film, djur, träning ,böcker,naturen och mycket annat. Är vital och pigg ser yngre ut än min ålder som är 73 tycker om att hålla igång ingen soffpotatis men kan ta det lugnt också. Söker dig kvinna som är pigg och glad och har ungefär samma intressen för en trevlig tid tillsammans.
» Kontakta "vattuman"2015-11-17 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Blekingetjej

Finns du därute som är glad positiv tycker om att röra på dig,golfa du är det ett plus men inte nödvändigt. Är en kvinna på 171 över marken och normalviktig. Vill helst att du inte bor mer en 5-10 mil från Blekinge. Hoppas vi hörs och kan dela vår fritid med natur ,promenader, resor kärlek o värme som vi ger och tar emot.
» Kontakta "Sportig och glad 40-tals tjej"2015-11-16 • Blekinge län
Kvinnor söker män

MED LIVSGLÄDJE

och mental och fysisk rörlighet i bagaget kan vi tillsammans upptäcka många små guldkorn i den särbo-framtid som är vår. Vi är mellan 70 och 80-år och bor i 08-området. Jag är kvinna gladlynt och positiv väl värd att lära känna.
» Kontakta "Ljus november"2015-11-16 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Gemensamma upplevelser

Lång kvinnlig akademiker söker humoristisk, ärlig, välutbildad manlig vän. Materiellt har vi det bra men upplevelser får vi aldrig nog av. Vi väljer dem naturligtvis tillsammans.
» Kontakta "Första försöket"2015-11-16 • Skåne län
Kvinnor söker män

solsken

Hej alla män! Som söker en trofast, trevlig kvinna med lättsamt sinnelag. Jag är 75 + smalare variant av kroppstyp, cendré hår och lagom lång 170 , blå ögd, men inte naiv. Jag uppskattar en man som kan uttrycka sig och delta i små aktiviteter, m.a.o.Hitta på! lite vardagliga saker. Allt ifrån kratta löv till bio besök. Det viktigaste är att du är ärlig, och med positiv härlig attityd. Vi hörs och ses! hälsar Solsken
» Kontakta "Solsken"2015-11-15 • Örebro län
Kvinnor söker män

Gemenskap

Finns någon man i eller omkring Göteborg som vill lära känna en kvinna 65+. Jag är 163/60 med vanliga intressen som bio, resor, god mat och vin, promenader eller bara vara. Jag är social och öppen för att pröva nya intressen tillsammans med dig. Söker ärlig man utan problem. Jag saknar en man att prata, skratta och ha roligt tillsammans med. Vi träffas som vänner och lär känna varandra så får tiden utvisa vad som sker.
» Kontakta "Särbo"2015-11-15 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

Änkeman söker nytt liv.

När man levt i tvåsamhet med kramar, kyssar och någon att hålla i handen, då känns ensamheten tom och innehållslös.Kärlek ger flitiga händer och dagen ett värde. Finns det någon kvinna som känner att detta kan vara intressant, då kontaktar du mig för att finna trygghet, där vi båda utvecklar oss vidare genom livet.
» Kontakta "Som man bäddar får man ligga."2015-11-15 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

Norra Norrland

Söker kvinna 60 - 74 år för fast förhållande,snäll empatisk tycka om husbilsliv,dans,resor till sol och bad,ha körkort,rökfri,ej hund. Jag är 73 år 66/168 välbehållen,rökfri,ärlig,empatisk, trivs med att vara hemma med mysiga kvällar, bada bastu och grilla i öppen spisen. Prova kontakta mig.
» Kontakta "Änkeman med egen gård"2015-11-15 • Norrbottens län
Kvinnor söker män

Efterlysning

Jag satt bredvid dig på bussen, vi var på väg till "Förklädet" den 14/11-15. Om du är ensam (singel) och vill ha fortsatt kontakt skulle jag bli glad! Hoppas kunna nå dig på detta sätt!
» Kontakta "Hon som bytte plats på hemvägen"2015-11-14 • Uppsala län
Kvinnor söker män

Ensam tjej söker livskamrat

Positiv och social tjej söker dig man, 40-talist, att resa och upptäcka nya saker tillsammans. Som att lösa korsord, vara ute i naturen, musik och mycket mera.
» Kontakta "Tjej 73år söker manlig vän."2015-11-14 • Blekinge län
Kvinnor söker män

Novemberkontakt

Hej! Kvinna 64/178 cm/normalvikt :) Rökfri Finns du som kan tänka dig att bara leva och få vara precis som du är, inga krav på att hålla låda hela tiden. Jag tycker om att ströva i naturen och ta kaffekorgen med , äta god sund mat men fuska ibland med en god räksmörgås, antikrundan och träffa barn o barnbarn etc... ja listan kan göras lång kanske kan vi bygga en långvarig vänskap ?
» Kontakta "Det är skönt att leva"2015-11-14 • Skåne län
Kvinnor söker män

Kramgo

Jag är 71 år. Ärlig och en lugn kramig kvinna som söker en likasinnad man. Intressen resor, gym, kultur, matlagning och golf. Mysiga hemmakvällar med tända ljus. Hoppas på svar från den rätte.
» Kontakta "Mys i höstmörkret"2015-11-13 • Östergötlands län
Kvinnor söker män

Jag väntar på dig!

Här har du mig! En positiv kvinna 67 år med många intressen. Söker trevlig man att umgås med. Jag är icke rökare, och hoppas du är det också. Kan tänka mig ett glas vin till en god middag,
» Kontakta "Rozen"2015-11-13 • Östergötlands län
Kvinnor söker män

Positiv 30-talskvinna

med många intressen, 169 cm lång, normalvikt, söker spänstig, frisk och bildad man i Uppsala eller närliggande, t ex Sigtuna.
» Kontakta "Guldkant i höstmörkret"2015-11-12 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Tvåsamhet bättre än ensamhet.

Söker en kvinna som vill komma från ensamheten. Mina intressen är många, men jag vill gärna känna mening i det jag gör. Att ha någon att hålla av är ett exempel. Jag är 71 år och änkeman för andra gången. Är flyttbar, rök och snusfri, men tar ett glas till maten när det passar. Vill du ha trygghet så svara gärna, då blir jag glad.
» Kontakta "Hemtrevnad känns bra."2015-11-11 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

Myshelger

Städad seriös man född på 50-talet med många intressen, söker en vårdad kvinna/dam att sällskapa med i all enkelhet,myshelger med skönt och härligt umgänge. Seriöst diskret"du och jag".
» Kontakta "Östra Götaland."2015-11-11 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Söker en kvinna

Söker en liten glad kvinna. Är själv en 70-årig man som väntar på Dig.
» Kontakta "Hör av Dig"2015-11-11 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Vän/partner

Tror att du finns! Kvinna, 70+, söker en vän/partner för att tillsammans kunna utforska livet, göra roliga saker, ha en behaglig, trevlig tillvaro. Jag saknar närhet och djupare relation till någon, som finns där speciellt för mej. Jag är ungdomlig, positiv, flexibel, kreativ, romantisk. Går gärna på teater, bio, konsert, gillar naturen, njuter av god mat o vin och en bra bok. Stämmer detta med din livsfilosofi och intressen, hör av dej!
» Kontakta "Bor i Jönköping"2015-11-10 • Jönköpings län
Kvinnor söker män

Saknar en manlig själsfrände

Svara Du som vill ha det där "goda i livet" igen! Lagom med sport,promenader,cykelturer,skidor,hav.hus,trädgård, vill vi båda ha. Jag är akademiker,född på femtiotalet,bra utseende/slank osv Tillsammans gör vi livet roligare igen! Ett gott skratt förlänger livet!! Kram
» Kontakta "vivill"2015-11-10 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Jakten fortsätter

Jag träffade bufflar men hade siktet inställt på kramgoa björnar .
» Kontakta "Samma skytt , men nu med skarpladdat gevär"2015-11-10 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Trevlig man 70 år

Jag söker en änkeman,som också längtar efter att få träffa en ny hjärtevän. Golf, motion, en bra bok, resor, min underbara familj och mina vänner är mina intressen. Om du bor i Kalmarområdet har vi tur!!
» Kontakta "Ljus 160/60"2015-11-10 • Kalmar län
Kvinnor söker män

Pigg och glad 40- talist

Jag är en positiv och social person som fortfarande tror på kärlek och gemenskap.Mina intressen är bl a musik, sport, natur m m. Har bil och bor i bostadsrätt centralt. Söker Dig som tycker detta låter intressant. Finns Du ? Klart att Du finns, tror jag.
» Kontakta ""Romantiker i Kronobergs län ""2015-11-09 • Kronobergs län
 
2 » 
 • Följ Veteranen på Facebook

 • Bloggas just nu

  • Bra rakning?
   Har under ett par veckor testat en elektrisk rakapparat åt en av de kända elektronikjättarna. Och ja... av Lasse-Maja.
  • Vad gör vi med vindarna?
   Så går jag omkring på tredje dagen och är virtuellt förkyld. Ingen snuva, ingen markant skrovlig stä... av bebe.
  • Tidig målning
   Året var 1949, jag var 17 år och målningen heter ”Vintersol”. (Julgransförsäljning pågår... av Didania.
 • Diskuteras just nu

  • Bra rakning?
   Har under ett par veckor testat en elektrisk rakapparat åt en av de kända elektronikjättarna. Och ja... av Lasse-Maja.
  • Vad gör vi med vindarna?
   Så går jag omkring på tredje dagen och är virtuellt förkyld. Ingen snuva, ingen markant skrovlig stä... av bebe.
  • Tidig målning
   Året var 1949, jag var 17 år och målningen heter ”Vintersol”. (Julgransförsäljning pågår... av Didania.