Kontaktannonser

 
Kvinnor söker män

La bella Italia

Änka, 70+, åker till Verona i september för att njuta av opera och vill gärna ha sällskap av en kutiverad man som liksom jag tycker om musik, god mat och vin. Jag är 1.72 lång, slank med en positiv livssyn som tycker om att hålla mig ajour med vad som händer i Sverige och världen och som tycker om att resa och träffa nya människor. Är du en glad och resvan man som gillar nya utmaningar, häng med! Svar till: MADAME BUTTERFLY
» Kontakta "La donna è mobile"2015-07-03 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Vänskap kanske mer ?

Vän eller mer ja det beror på så mycket. Hoppas du ärlige långe man utan lik i lasten men med humor och glimten i ögat vill se och känna havsvattnet med mig. Väta fötterna klarar du väl i värmen ? Intressen finner vi om lusten att ses kommer efter ett första möte. Jag är 30 talist med sunda värderingar och inga sura miner finns det här. Gläds åt livet och ser positivt på de kommande åren. Vi lever här och nu gärna i västra Skåne.
» Kontakta "Saltvatten"2015-07-03 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Ömma kramar

Får jag bli mannen i ditt liv? Är född sent trettiotal, över medellängd och lagom vikt. Glimten i ögat finns,är fräsch,positiv och ser lösningar. Ser hyfsad ut det sa i alla fall min mamma. Du är pigg,go och rar tjej.Kul om du hänger med lite i modet.Inga näbbskor tack.Vi har båda allmänna intressen.Vill du ha en trygg hand att hålla i och krypa in i en jättevarm famn? Fega inte nu du kommer inte att ångra dig.
» Kontakta "Röda rosor till dig."2015-07-02 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Hand i hand genom livet

Ensam 68-årig Skånepåg söker ungdomlig kvinna som är mjuk och kramgo. Jag har allmänna intresse som villa, trädgård, naturen och bilutflykter. Övriga intresse skapar vi tillsammans. Jag har mycket humor, är social och lätt att umgås med. Detta balanserar jag med en lugn och empatisk sida. Jag hoppas verkligen att någon ser någonting i mina korta rader och hör av sig.
» Kontakta "Vår sommar"2015-07-02 • Skåne län
Kvinnor söker män

Vän

Söker en vän som kan förgylla mitt liv lite. Har varit ensam några år, har fått lite olater. Är annars en positiv person. Har lite olika aktiviteter. Saknar någon som finns där ibland. Har barn och barnbarn. Gillar att gå på restaurang, enbart för matens skull. Är blond, 1.75. Har rest mycket i mitt tidigare liv. Svarar du får du veta mer!
» Kontakta "Elina"2015-07-02 • Skåne län
Kvinnor söker män

Leva här och nu

Du man som saknar en qvinna att tillsammans njuta av livets goda.HON som söker Dig vill att sprit å nikotin är tabu, närhet och värme har Du gott om ,ungdomlig med barnasinnet kvar och ej tummen mitt i handen,Din ålder högst 65.Jag är Q med många ideer och intressen bl.a hemmets pyssel både inne och ute,naturen,trivs i köket,musik,mina små hundar,handarbetar,fixar gamla möbler,mm+Dina intr.Ja mina rader är till jusst dig min vän,så vänta inte.
» Kontakta "Livslust till livet"2015-07-01 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Skimrande morgon

Möt mig på heden bland blommande ljung eller i gläntan där sländorna leker tafatt.Vill Du denna qvinna fånga?Är sen 40-talist mycket ungdomlig i kropp och själ ser alltid framåt med glädje och älskar livet.Använder inte nikotin eller alkohol,kör gärna bil cyklar,promenader i skog å mark,trädgård,hemmet,musik,en resa kort el lång djur å kultur mm.Är kärleksfull,varm och vill ha närhet kramar å sex.Hand i hand i stjärnspäckad natt.Väntar på Dig nu.
» Kontakta "Kärlekens gudinna"2015-07-01 • Dalarnas län
Män söker kvinnor

Golfande kvinna sökes!

Jag är en man fyllda 77, 174/75. Lever ensam sedan några år men saknar någon nära vän att dela tiden med. Har barn och barnbarn samt många vänner. Jag är rök- och snusfri. Är ordningssam med ordnad ekonomi och bor i bostadsrätt utanför Göteborg och har bil. Spelar golf som motion och trevlig samvaro. Reser gärna utomlands till sol och värme. Söker en kvinnlig vän att dela tiden med. Om du vill veta mer om mig och berätta om dig själv och var du bor och spelar golf svara gärna.
» Kontakta "Hoppfull golfare!"2015-07-01 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

underbaraste kvinna

Hej underbara kvinna Söker dej kvinna som känner som jag att tiden går och längtan efter närhet och ömhet fortfarande finns kvar.Din ålder är inte viktig. Det är en siffra som begränsar oss. Jag är en man med ömhet,snäll positiv har lätt för att prata om allt, ser bra ut enligt andra. 178/85 65 år. Gillar att hålla mej i fysisk form. Nikotinfri måttlig med alkohol. Om du tycker jag verkar spännande! Ring eller skicka sms 0704391375 Kram
» Kontakta "blomstertid"2015-07-01 • Östergötlands län
Kvinnor söker män

Fånga dagen

Var finns Du trevlige man som vill bli min bästa Vän, undrar vital 45:a med kulturella intressen och båda fötterna på jorden. Kanske kan vi berika varandras liv, om personkemin stämmer. Lika barn leka inte alltid bäst.
» Kontakta "Hoppfull"2015-06-30 • Jämtlands län
Kvinnor söker män

Vill träffa dej..

Var finns Du gentleman som kan sätta guldkant på våra dagar ?? Göra utflykter.. långa och korta, eller bara träffas och fika ! Jag är en positiv kvinna som ser möjligheter, parant, trevlig, rökfri förståss men är dålig på kortspel !! Väntar på mail från Dej..
» Kontakta "Pigg och alert 35:a"2015-06-30 • Stockholms län
Kvinnor söker män

vår bästa tid är nu ......

Matchar du en positiv, ärlig, livsbejakande, välutbildad, social, res- och naturintresserad nätt 40-talistkvinna (162/54)? Vi har humor, blickar framåt och njuter av närhet och upplevelser på olika plan, vi uppskattar umgänge med vänner, är generösa och övertygande om att "hand-i-handske" personen väntar någonstans därute. Är du den manlige delen, hör av dig så hinner vi fånga den härliga sommaren tillsammans.
» Kontakta "vår bästa tid är nu .... "2015-06-29 • Stockholms län
Män söker män

Yngre söker äldre Aktiv Gubbe

56årig man mullig och undergiven söker dig äldre gubbe i 60-75års åldern med fast hand som är aktiv och bestämd av sej Du måste vara singel som mej
» Kontakta "Ug mullig 56årig man"2015-06-29 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

En dans med dig

En ungdomlig 70 + man intressen dans ,musik ,idrott tar gärna en cykel tur med dig eller en promenad vill sitta på en brygga och mysa med dig motionerar regelbundet rök ,o snus fri ett glas vin till maten är ok hör gärna utav dig om du har liknande intressen
» Kontakta "sol vid havet"2015-06-29 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Motionskille söker sällskap

Tjej med intresse för motion är det något som finns eller bara en dröm? Vi gillar att röra på oss och lever med en hälsosam livsstil och många andra intressen men motionen är viktig för oss . Nu finns tiden och det passar vi på att utnyttja , skriv gärna en rad .
» Kontakta "Motion är Livet , 60+"2015-06-28 • Skåne län
Kvinnor söker män

Seriös manlig vänskap 68-73 sökes!

Sommaren är på väg säger vädertjejerna på TV4! Visst vill vi möta den du o jag. Manlig vänskap 68-73 tror jag visst att du är med humor, ärlighet, pålitlighet, rök/snusfri, naturälskare, gillar revyer o annan teater, bussutflykter, loppis ibland, musik av olika slag, god mat o dryck, påta på en liten täppa, du behöver inte gilla alla mina intr för att svara, vi skapar fler tillsammans. Tveka inte om du uppfyller ovanstående. Mellersta Skåne
» Kontakta "Tid att umgås!"2015-06-28 • Skåne län
Kvinnor söker män

Gentleman

Trevlig,omtänksam och humoristisk man saknas i mitt liv. Gärna natur och kulturintresserad.
» Kontakta "skytt född 41 i Stockholm"2015-06-27 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

En hjälpande hand

Du kvinna 74 och äldre som vill komma ut på en fika eller gå på torget. Vi får se vad det leder oss. . Jag är en kille 54 år.
» Kontakta "Vän"2015-06-27 • Jönköpings län
Kvinnor söker män

Gott liv med man och golf

Som änka och änkeman tror vi oss finna den pusselbit,som fattas i våra liv. Vi är båda 70 år, friska,ungdomliga och spelar golf.
» Kontakta "Gott liv med lvinna och golf"2015-06-27 • Kalmar län
Kvinnor söker män

Sommarträff?

Jag, som söker dig, är 73 år och änka sedan några år tillbaks. Trivs med livet. Har barn och barnbarn samt många vänner, men saknar just dig. Tycker om att vandra både i skog och stad. skärgården är underbar sommartid. Har många intressen, vi kan säkert hitta något som stämmer. Reser gärna. Jag är 167 cm lång och normalviktig. Svara så skall jag berätta mer.
» Kontakta "Finns du?"2015-06-26 • Stockholms län
Vänner sökes

PROMENERA,UT OCH GRILLA,SHOPPA,CAFE´BESÖK,BIO,UT PÅ ÄVENTYR M BILEN-KOMPIS...

HALLÅ DÄR ALLA GLADA MÄNNISKOR... JAG ÄR EN POSITIV,GLAD,HUMORISTISK TJEJ MED SIFFRAN FEMTIO OCH NÅGRA PLUS... VILL TRÄFFA NYA KOMPISAR ATT GÖRA ALLT MÖJLIGT ROLIGT MED. DET BÄSTA JAG VET ÄR ATT VARA UTE OCH ALLA ÅRSTIDER... DET BLIR MÅNGA PROMENADER M HUNDEN I NATUREN OCH VID HAV,MEN OCKSÅ STROSA PÅ STAN. GÅ PÅ BIO.SITTA PÅ ETT CAFE´ OCH SVAMMLA. TA BILEN OCH ÅKA DIT NÄSAN PEKAR...HÖR AV ER NI I OCH KRING BODEN OCH HELA NORRBOTTEN... VI HÖRS...
» Kontakta "NATURVÄN"2015-06-25 • Norrbottens län
Män söker kvinnor

LellSi

Din hand i min I trevlig samvaro, Välutbildad 40-tal, 185, 90, Nikotinfri. Söker dig positiva tjej med sunda vanor för goda utbyten. Vi gillar kultur, motion, utflykter, påtar gärna i egna jorden, lagar mat, ev husdjur, företagsamhet, föreningsliv m m, Jag har några "sällsynta" barn och barnbarn på långt avstånd. Vi gillar varandras sällskap "VI-anda" mest hela tiden och ju närmare X eller C län dessbättre. Vi bygger upp nå`t gemensamt.
» Kontakta "Ljuva år"2015-06-25 • Gävleborgs län
Kvinnor söker män

Så grann står Östergyllen!

Hej där! Jag bor i en liten stad vid Göta kanal. Vill få kontakt med en östgöte gu ske lov med fötterna både i myllan och dansgolvet. För passande pardans bör du vara minst 1,75! Här kommer kraven direkt puh... Det ska bli jättekul att träffa på en trevlig kille med glimten i ögonvrån. Jag har många andra intressen utöver dans, svara mej får du mitt mobilnummer kan vi pratas vid.
» Kontakta "Hon dansade en sommar - 42a"2015-06-25 • Östergötlands län
Män söker kvinnor

Skrattglad, humoristisk kvinna sökes.

Du är inte golf eller matfixerad utan mera vidsynt och tolerant , har högre värderingar med glimten i ögat. Lever i nuet och har inte fastnat i det gamla. Du är nyfiken på framtiden och inspireras av det naturliga, ärliga och okomplicerade livet. Jag bor själv, är 69 år med bil och mycket annat. Hör av dig , om du finns ?
» Kontakta "Varför inte ?"2015-06-25 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

1+1=2 eller?

Var finns alla singelmän i Jämtland och dess grannlän?Är alla upptagna undrar kvinna född i mitten av 40-talet.Vi som bor här är glada,trevliga och lätta att umgås med.Gör ett försök.Söker i första hand en särbo eller en vän att bara umgås med.Varierande intressen.Du är välkommen att svara även om du bor i andra delar av vårt land.Våga prova det kan bli en fullträff.
» Kontakta "Tror på livet"2015-06-24 • Jämtlands län
Män söker kvinnor

Aktiva tillsammans.

Hej du tjejkvinna med spring i benen och ett leende på läpparna. Här har du en dito,nyfiken och ungdomlig man,-42:a.med ett stort friluftsintresse.Vi är i fin form och röker inte. Jag hoppas du finns någonstans,så vi får träffas.Vi har mycket att se fram emot.Hoppas du inte bor alltför långt från Göteborg. Tänk om det blir en kram!
» Kontakta "Planera tillsammans."2015-06-24 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Älskar livet

Änka sedan några år tillbaka. 70+. Positiv livssyn, många intressen -bridge,resor, konst, matlagning....... Vill gärna träffa en lång, vältrimmad, glad och positiv man i liknande situation. Vänskap i första hand.
» Kontakta "Sörmland/Närke/Västmanland"2015-06-24 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Kul o Allvar

Änkeman sen 2 år 70 + bor i eget hus i tätort i Skåne Har ej "kulmage" röker inte-men har hund Intresserad av mycket- mat ekonomi resor mm vill gärna ha kontakt med nätt trevlig tös ,för ömsesidig trevnad
» Kontakta "Hoppsan"2015-06-22 • Ospecificerat
Vänner sökes

Trivsamt Tillsammans

Smal Kassa = Enkla nöjen utan att ha tråkigt ! Roligare tillsammans med likasinnad man eller kvinna. Närmar mig sjuttio"tio"- strecket. Du mellan 70 - 80 pigg o glad och som bor i Göteborg med omnejd hör gärna av dig !!
» Kontakta "Pratglad och Sällskapssjuk"2015-06-22 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

Var finns du?

före detta. sjöbefäl, numera en glad och händig veteran. 1,75 över havet 80 på vågen 75 vårar ung. tycker om att ge och få kramar.Jag är nikotinfri.Våra intressen slår vi samman. Finns i 042-området.Du är en öppen kvinna mellan 65-80.längd 150-165 slank-normalfigur.skynda att fynda sommaren går fort.
» Kontakta "änkemannen"2015-06-22 • Skåne län
Övrigt

Byta boendemiljö?

Finns: 2:a i Lund eller en 1:a i Malmö, hyresrätter på centrala lägen - suveräna bytesobjekt för boende i Stockholm som funderar på att återvända till Skåne eller förverkliga drömmar om förändring! Önskas: Motsvarande inom Stockholm, hyresrätter, öppna för förslag! För mera information, kontakta oss via denna annons!
» Kontakta "Återvändare "2015-06-22 • Ospecificerat
Vänner sökes

VENNER SØKES

Vi er 2 venninner som ønsker oss selskap på våre turer og kanskje en bedre middag. Spiller boule-bowling. Vi er 7o-79 og er meget sosiale og glade damer.Vi velkommer både menn og damer, Sitt ikke hjemme og vær lei deg-KOM Å GÅ TUR MED OSS. Vi bor i Dalsed Ring o722099742
» Kontakta "Hoppful"2015-06-22 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Musik och rytm

Om du gillar folkmusik och kan spela åtminstone på kam så vill jag gärna lära dig lettiska folkvisor för att sjunga tillsammans både inomhus och utanför. Själv har sjungit även i skogen... Just nu läser jag för andra gången Bodil Jönssons Tio tankar om tid. "Det blir nästan omöjligt att få någon kontakt med en människa med en helt annan rytm än ens egen" skriver Bodil. Hälsningar. En verbal agnostiker
» Kontakta "verbal agnostiker"2015-06-22 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Man söker Kvinna Helsingborgstrakten

Jag är född i mitten av 30 talet normalvikt glad pigg på det mesta Resor Teater Promenader är några av mina intressen
» Kontakta "trevligt tillsammans"2015-06-22 • Skåne län
Vänner sökes

Trivsamt tillsammans

Smal kassa = enkla nöjen utan att ha tråkigt. Roligare tillsammans med likasinad man el kvinna. Närmar mig sjuttiotio- strecket. Ni mellan 70 - 80 hör av er !
» Kontakta "Pratglad o sällskapssjuk"2015-06-21 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

"Bara vara"

Vi är så många som är ensamma.Hör av dej så kanske det blir två mindre av den sorten. Humor och "ja" till allt som är kul och skönt när man är två kan väl inte vara så svårt? Det gäller bara att "våga vara". Är riktigt nyfiken på dej, det ska du veta. Kram.
» Kontakta ""Bara vara""2015-06-21 • Skåne län
Kvinnor söker män

65 årig dam söker go man

Hej Är 65 och jobbar fram till aug. Känner mig ensam efter att min mamma gått bort, barnen flyttat och efter att jag har flyttat "tillbaka" till hemtrakterna finns inget större kontaktnät kvar och ingen partner. Livet kan bli så ibland. Söker i första hand en vän att dela utflykter med eller pratstund vid kaffekoppen, promenader, båttur etc.. Sen får man se..? allt kan hända. Är 1.69 cm, normalbyggd, brunt hår, positiv, kreativ o glad. Hör av di
» Kontakta "Västra götalands tjej"2015-06-21 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Jag önskar

Man, 65-75, att träffa då o då. För samtal, utflykter, ömhetsstunder. Lugn, rökfri, seriös, normalviktig. Jag dito, 67, 168/57.
» Kontakta "Träd, gräs o stenar"2015-06-21 • Södermanlands län
Män söker kvinnor

Akademiker i Blekinge

Akademiker, naturvetare och humanist, sen 40-talist söker dito kvinna, gärna pedagog eller skribent av något slag för givande samvaro med tankeutbyte och som sällskap på utflykter och ev. resor. Du har som jag kulturella intressen, såsom litteratur, musik, teater och språk och främmande kulturer.
» Kontakta "Öppet sinne"2015-06-21 • Blekinge län
Kvinnor söker män

Vill du bli min vän som ringer och önskar god natt

Jag är sörmlänska bor i en lite stad nära till vatten och natur men det skulle va trevligt att ha lite sällskap. Men nu har jag tröttnat att vara ensam men jag jobbar lite inom det sociala har flyktingbarn som jag pysslar om.ring gärna 0155214852
» Kontakta "ensam i tvsoffan"2015-06-20 • Ospecificerat
 
2 » 
 • Följ Veteranen på Facebook

 • Bloggas just nu

  • Rättframma diskussioner..
   Rättframma diskussioner var ett ämne som avhandlades i en artikel jag nyligen läst. Tydligen grundar... av silverladyn.
  • Del 3 om apoteket.
   Så var det dags igen för lite apoteksnyheter. Jag behövde köpa ny solcréme. Inte så ofta jag använde... av Amanda.
  • När mördarsniglarna får solbränna
   Bland de viktigaste händelserna i Järfällatrakten är att jag utfört mitt första kallbad i Görväln, d... av bebe.
 • Diskuteras just nu