Kontaktannonser

 
Kvinnor söker män

En vän för livet

Om du är en man mellan 68 - 72 år, är frisk och har glädjen kvar inom dig, spelar golf, är frisk och har en positiv livssyn, gärna akademiker , gillar motion, ingen kulmage , inte röker eller snusar och söker en likasinnad kvinna , gd dig tid att svara.
» Kontakta "Kanske vi två"2015-07-27 • Kronobergs län
Män söker kvinnor

Elles

Tvåsamhet i fin harmoni och balans?! JAG enkel, normal glad och trevlig 40-talist,185 cm, ingen nikotin, nykterist, inga husdjur f n, barn, barnbarn finns . . . . DU som jag, normal, verbal, glad, positiv, med sunda vanor. GEMENSAMT t ex mys, kram, kultur, motion, utflykter, bil, cykel, trädgård, god mat, ev husdjur, berikande sällskap m m.
» Kontakta "Hoppfull singel"2015-07-26 • Ospecificerat
Vänner sökes

VENNER SØKES

Søker etter damer og herrer som vil komme sammen i et hyggelig lag., Gå på tur-spille bowling-ellers bare komme sammen. TA KONTAKT så finner vi sikkert på noe.
» Kontakta "Håper dette fanger"2015-07-25 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Sensommar

Letar efter en manlig vän runt 70 . Helst i Östergötland eller närliggande landskap. Du ska vara naturälskare , och ha tid för mig. Har sommartorp , och ser fram emot lite sällskap där vi har många fina dagar framöver att njuta tillsammans, plocka bär och svamp läsa en bok framför brasan etc. Har vänner , men söker någon som finns för nig. Vi packar matsäckskorg eller bilen för härliga dagar på landet. Har många intressen, och delar gärna med Dig
» Kontakta "Bra personkemi?"2015-07-25 • Östergötlands län
Kvinnor söker män

Visst finns Du

Klart Du finns: som gillar ett glas bubbel i mellanakten på Operan/teatern/Konserthuset, en fikapaus på Konstmuseét el intressant föreläsning på Bibblan. Men också det enkla, primitiva torparlivet m vatten o vedhämtning. Där emellan allt det andra som gör livet innehållsrikt. Finnes: Änka, 70, 164/57.
» Kontakta "Tro, hopp o kärlek"2015-07-24 • Kronobergs län
Kvinnor söker män

FÖRSÖKA DUGER!!!!!!!!!

Godmorgon alla pigga o glada manliga pensionärer, ärliga, pålitliga, rök/snusfria, trevl. uts. du gillar trädgård, utflykter, boul, minigolf, loppis ibland, cykla, picknick i det gröna, gärna att du är bilburen, musik av olika slag, god mat o dryck, fler intresse skapar vi gemensamt, du behöver inte gilla alla mina intresse för att svara. Vi har inte all tid i värden kvar att uppleva saker o ting. SOL VIND O VATTEN!
» Kontakta "NÄRLIGGANDE ORTER TILL LUND, SKÅNE"2015-07-24 • Skåne län
Män söker kvinnor

Finns D U

Finns D U ? , långa ståtliga Q U I N N A med bra insida som kan tänka dej en man vid din sida,Stort natur och kulturintresse sång och musik är även en stor del i mitt liv ,Själv är jag lång och smal villaboende akademiker i västerort, D U bör vara 70 + ",lika barn leka bäst " de va mycket på en gång ,frågan är ju fri " eller ",hopps på svar,och att vi kan få fina sommar dagar tillsammans Hälsn . Änke-gentleman.
» Kontakta "Änke-Gentleman"2015-07-23 • Stockholms län
Kvinnor söker män

finns du??

Det är klart att du man kring 70 år finns, du har som jag egna intressen men vill satsa på en trevlig och ärlig relation, vi har säkert några gemensamma intressen som vi kan dela och utöva tillsammans. Så varför inte...Fånga dagen.....lita ej på morgondagen. Hör av dig!
» Kontakta "finns du??"2015-07-23 • Skåne län
Kvinnor söker män

75+man sökes

Någonstans i vårt land - kanske du ändå finns du man med ett varmt hjärta och en lagom sund livsstil. Det viktigaste är att du - som jag - har ett positivt tänkande att göra en ny bekantskap . Det ser jag som en bra början att utveckla en bra gemenskap i livets skiftande innehåll. Så härligt det skulle vara att hitta dej!
» Kontakta "Öppenhet och närhet"2015-07-22 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

njut av livet

söker en kvinna som fortfarande vill ha både roligt o njuta av allt goda här i livet , man e inte äldre vad man känner sig , skulle va kul o ses då o då o ha det mysigt tillsammans o göra roliga saker tillsammans ,om du nu gillar detta. själv e jag 50 +( men känner mig som 20-30 år) som alla andra, känner sig. älskar att få tillfredställa dig med allt du vill . hör av dig om du nu tycker om att leva i nuet .
» Kontakta "vin o ost mm"2015-07-21 • Stockholms län
Vänner sökes

Paddelkompisar sökes

Vore kul att träffa paddelkompisar i Göteborgstrakten, för paddling i skärgården och i insjöarna runt om. Är inte vädret lämpligt för paddling så är jag gärna ute i skog och mark.
» Kontakta "kajakpaddling"2015-07-21 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Din vinstlott

Letat efter Dig med ljus och lykta men trodde inte Du fanns.Nu har jag hittat Dig.Det gäller bara att Du svarar på det här anropet till en glad,positiv och ungdomlig kvinna i sina bästa år.Nyss fyllda 70 men det är bara en siffra.Är inte åldersfixerad.Blandade intressen.Allt som gör livet glatt.Våga göra ett försök.Tror på ödet.Det finns en för alla.
» Kontakta ""Mellersta Norrland""2015-07-21 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Kul och allvar!

Aktiv, levnadsglad kvinna, 69 år. Söker en seriös, social och empatisk man. Jag gillar skog, hav och trevliga medmänniskor. Reser gärna till varmare breddgrader. Är inte så lång, bearbetar ett par kilon för mycket med motion och bra mat. Bor i eget hus i nordöstra Skåne.
» Kontakta "Frisk och sund."2015-07-21 • Skåne län
Kvinnor söker män

Finns du MAN?

Du är glad och positiv, gillar djur och natur, promenader, teater,bio, sång och musik och gärna dans. God mat med vin är inte fel.Jag är ungdomlig, gladlynt och proper. Klädmedveten men inte snobbig. Anses ha bra yttre och inre
» Kontakta "Kontakta KVINNAN"2015-07-20 • Skåne län
Män söker kvinnor

Hoppas på en höst tillsammans

Änkeman 70+ önskar träffa en glad och trevlig tjej i 65-70års åldern för att dela vardagen med. Är rök o snusfri, men tar gärna ett glas vin till maten. mina intressen är allmänna. Har bil och villa. Så jag hoppas att det kan bli något bra tillsammans.
» Kontakta "Hoppfull"2015-07-20 • Värmlands län
Kvinnor söker män

Hitta en vän

Ungdomlig Q söker likasinnad gentleman i ålder 70 - 75 år. Du som tycker om vacker musik, som vill leva hälsosamt, vill leva kärleksfullt, som är närvarande i allt som händer, där uppriktighet och ärlighet är hedersord Är du ung. 182 cm lång och är noga med kropp och själ....så hör av dig...jag väntar. Inga tatueringar och inte rök och snus.. Vissa dagar måste du skapa ditt eget solsken.. Västkustflickan..
» Kontakta "Ärlighet varar längst"2015-07-20 • Ospecificerat
Män söker kvinnor
Krlekens-tidevarv-

Kärlekens tidevarv

Singel/ungkarl utan barn med god ekonomi och har många olika intressen som Friskis & svettis, biljard, speedway, skytte, cykel- och motorcykelturer. Önskar på detta sätt träffa en trevlig smärt rök- och dansfri kvinna i lämplig ålder att göra dagen så som vi önskar. Du ska bo nära mig, helst i Eslöv dess omnejd för att kunna träffas titt som oftast.
» Kontakta "Kärlekens spår"2015-07-20 • Skåne län
Kvinnor söker män

Här och nu

Stilfull tjej/kvinna söker stilfull man, intressen ordnar vi tillsammans, hör gärna utav Dig, Du man i 60 års åldern.
» Kontakta "Sommaren är kort"2015-07-19 • Östergötlands län
Kvinnor söker män

Väntar på din e-post

Jag vill bli vän med en trevlig "gubbe" för att tex dela tankar med, kanske äta en god middag, så småningom mysa tillsammans om vi gillar varandra, vem vet? Jag är en lång ärlig kvinna 70+ som gillar att resa, läsa, kollar gärna sport på TV. Trivs rätt bra med livet, men väntar nu på ditt svar!
» Kontakta ""Försiktig general""2015-07-19 • Uppsala län
Kvinnor söker män

Sommar i Sverige?

Attraktiv kvinna, 65+, söker dig, man, som är lite modig och vågar svara Du bor förhoppningsvis i Värmlandstrakten så vi inte får för långa avstånd. Fritidsintresse; golf men inget krav att du måste göra det. Röker inte. Normalviktig, håller dig i form. Jag promenerar en timme varje dag. Hör av dig!
» Kontakta ""Våga ta steget""2015-07-18 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

pigg 80 åring

jag söker dam i passande ålder för gemenskap. Mina intressen är natur resor och jag tar gärna ett glas gott vin
» Kontakta "kanske"2015-07-17 • Skåne län
Män söker kvinnor

Viktproblem inget hinder

Skulle vilja komma i kontakt med pensionerad dam, som önskar en man att göra roliga saker och ha sköna stunder tillsammans med. Du har lagom vikt och är ett glatt naturens barn. Jag är 68 år, humoristisk och frispråkig, tycker om datorer, en öl på puben, men även en kryssning någon gång ibland. Strand- och bastubad älskar jag, så jag är ofta ute på sommaren. Därför söker jag kvinnligt sällskap, som skulle tycka om att följa med mig på utflykter och eventuellt delta i att vara varandras bordsgäster då och då. Empatisk och omtänksam är jag av naturen - vill alltid att min vän ska ha det bra. En som tror på sommaren
» Kontakta "En som tror på sommaren"2015-07-16 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Mc-Knutte söker Spätta

Lugn erfaren förare söker lite sällskap på färden , vi åker omkring lite i Skåne när vädret är fint . Det är ingen Japansk bålgeting utan en Tysk kvalitetsmaskin vi åker på . Det finns en plats ledig på bönpallen, har du lust att åka med ?
» Kontakta "Smal Kvinna Sökes"2015-07-16 • Skåne län
Kvinnor söker män

Livet är här och nu

Kvinna, född på 30-talet (men åren är bara siffror) ungdomlig till såväl yttre som inre, frisk,glad och pigg med kärlek och värme, söker likasinnad man som gör livet glatt.
» Kontakta "Norra Jönköpings län"2015-07-15 • Jönköpings län
Kvinnor söker män

Anne

Sommaren är här och jag söker en trevlig man att möta. Jag är positiv och seriös, har ett hyggligt utseénde och god smak, jag är välutbildad under flera år, vilket jag haft nytta av inom mitt arbete. Har humor och allvar, och går att förhandla med på ett trevligt och roligt sätt, söker någon trevlig man som känner sig litet dito, i den här annonsen. Kanske är Du runt 65 år ungefär, hoppas vi hörs av.
» Kontakta "Gillar tillvaron"2015-07-14 • Östergötlands län
Kvinnor söker män

Du man i STUVSTA/HUDDINGE

kom och dela måltider, promenader, cykelturer, småprat och gemenskap med mig. Jag är kvinna, glad, öppen och initiativrik. sjuttioårsdagen firade jag för ett par år sedan. Mig finns inte tretton på dussinet!
» Kontakta "Solitär"2015-07-14 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Sluta aldrig att hoppas

Det kommer en ny dag i morgon. Vill du dela den med mig? Jag är snart 70 och söker dig, änkling att bli min vän och mitt stöd. Jag vill vara detsamma för dig. Vi är båda icke-rökare och måttliga med sprit. Vi gillar naturen, en och annan kort eller lång utflykt liksom god mat och minst ett gott skratt varje dag. Vi har ordnad ekonomi och en stabil livssituation. Helst vill jag finna dig i Medelpad, men bor du i Ångermanland går det också bra!
» Kontakta "Längtar efter dig!"2015-07-14 • Västernorrlands län
Kvinnor söker män

SENSOMMAR-TUR ?

Bättre begagnad, modell 70+, Besiktigad med smärre skador, men fullt körklar, Söker en vän med humor och ärlighet- gärna akademiker! Gillar möten och samvaro både i stan och vid kusten gärna med accompanjemang av t ex en jazzorkester.
» Kontakta "Fartglad Fiesta"2015-07-14 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Gentleman sökes

Hej ! Du som tycker om att dansa o kanske göra korta resor njuta av livet o ha skoj. Jag är 67 år 166 lång icke rökare som jag hoppas inte Du är heller o inte snus, men gärna ett glas vin till god mat, även om jag inte tycker om att laga man, kanske Du gör det. Kanske Du finns vi får väl se.
» Kontakta "Parant Göteborgs kvinna"2015-07-13 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

I SMÅLAND

finns en trevlig änka, slank och ungdomlig till sätt och utseende, som söker en bildad, trevlig man i 75-80-årsåldern, som också tycker om musik, gärna klassisk, resor, teater och konserter, men även naturupplevelser som t.ex att plocka svamp, vara på sjön och fiska eller bara vandra i skog och mark. Välkommen med svar.
» Kontakta "Närhet och kärleksfull samvaro"2015-07-12 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Bor i Uppland

Jag, en lång kvinna 70+ söker en manlig vän, gärna en som jag kan se upp till! Inte sportig, men tittar gärna på sport på TV. Trivs bra hemma, lyssnar på böcker, tar lite vin till maten, kort sagt, en högst vanlig kvinna! Finns du får du gärna skriva några rader!
» Kontakta ""Ärlighet ett måste""2015-07-11 • Uppsala län
Män söker kvinnor

vår tid är nu

Här finns en man för dig härliga kvinna. Du som tycker att få känna närhet är viktigt. Vi vill inte bli sambo men kanske skönbo kan vara något för oss. Varför vänta när nu annonsen du väntat på så länge finns för just dig. Kramar till dig.
» Kontakta "klart vi ses"2015-07-11 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Hoppas du finns

30/40 talist om du känner dig ensam och vill träffas mig lite då och då och umgås hemma hos dig och mysa m.m inget hinder om du inte är pigg som du varit. Vi bestämmer vad vi gör när vi träffas. Jag är 54 år och trivs i äldre människors sällskap
» Kontakta "våga och vinn"2015-07-11 • Jönköpings län
Kvinnor söker män

Tror att du finns

Vill gärna träffa en man 70+ som liksom jag är intresserad av resor,natur dans ibland,äta god mat,konserter och mycke annat.Här finns en liten nättt kvinna som längtar efter nån att umgås med o göra saker tillsammans med.Det är ju trevligare om man är två.Du bör ha humor o vara gladlynt samt tycka om såväl hemmakvällar som åka ut på något trevligt.Blev du nyfiken?Välkommen med ett mail.Till "Tid att umgås"
» Kontakta ""Tid att umgås""2015-07-11 • Skåne län
Kvinnor söker män

Hallå

Hallå Helt vanlig änka 69 år .Lust att träffa en man att mysa med genom friluftsliv,bio ,mat eller dylikt. Våga skriva,tack.Hoppas att vi se's.
» Kontakta "Växjö/Ronneby med omnejd"2015-07-11 • Kronobergs län
Vänner sökes

Stockholmskvinna

Hej, jag söker nya vänner, manliga eller kvinnliga, jag är en medelålders kvinna som är mycket ensam, söker vänner för trevliga stunder tillsammans, äta lunch eller middagar eller ta en fika eller liknande. eller bara prata i telefon, som gör tillvaron lite ljusare, du bör bo någonstans i Stockholmstrakten.
» Kontakta "Stockholmskvinna"2015-07-10 • Stockholms län
Män söker män

Söker en man

Vill träffa dig man som har fyllt 60+ för spännande och intressanta träffar gärna rollspel. Ville du skicka ett foto så är det ett plus
» Kontakta "seriös"2015-07-10 • Gotlands län
Kvinnor söker män

Stockholmstrakten

Söker en trevlig man i Stockholmstrakten, gärna yngre, jag är en kvinna, 72 år, bor Norrort, 169 lång, cendré, lite mullig, blå ögon röker ej och gillar att dricka ett glas vin vid middagsbordet, sjunger i kör och är konstintresserad. Längtar efter kramar och kyssar om kemin stämmer.
» Kontakta "Stockholmstrakten"2015-07-10 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Hoppas på ett under!

Ungdomlig kvinna, 80+, som har vänner, barn och barnbarn men tycker livet är trist utan den riktige vännen att umgås med. Motionerar gärna men gillar också att skriva. Söker dig enkle man, intresserad av lite av varje, som också känner dig ensam men vill ha någon att umgås med, resa tillsammans med, både norrut och söderut eller dricka ett glas gott vin med på lördagskvällen. Glad om du följer mig till kyrkan någon gång. Vågar du? Jag väntar.
» Kontakta "Pigg västkustflicka"2015-07-10 • Hallands län
Män söker kvinnor

ungdomlig man söker ungdomlig kvinna

Hej är en ungdomlig man på 65 år och är en man med glimten i ögat gillar att vara ute i naturen fiska, cykla. promenader gillar också musik. djur m.m skriv så får ni veta mera om mig
» Kontakta "natur älskare"2015-07-10 • Västra Götalands län
 
2 » 
 • Följ Veteranen på Facebook

 • Bloggas just nu

  • Facebook
   För några månader sen gick jag åter in på Facebook. Hade varit där en kort period tidigare, men krån... av Didania.
  • Jag, en syndare
   Sommartid ägnar jag mig åt att frossa. Inte bara någon gång då och då, Inte bara en gång i veckan, u... av silverladyn.
  • Upplevelse i konsthallen
   Jag gick igår på Röda Sten värmecentralen som blev en konsthall precis under Älvsborgsbron i Götebor... av Amanda.
 • Diskuteras just nu