Kontaktannonser

 
Kvinnor söker män

Sökes en fri man, 65-70 år.

Seriös kvinna söker seriös man för tvåsamhet. Ser fram emot att träffa en varmhjärtad och levnadsglad man, som klarar att engagera sig för en ny gemenskap. Svar önskas från en välutbildad och rökfri man, som tillsammans vill planera framtiden för glädje, respekt och omtänksamhet. Viktigt att du som jag har humor och en lättsam personlighet. Intresse för resor till varmare breddgrader är ett plus.
» Kontakta ""Tvåsamhet""2015-09-02 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

söder eller gamla stan

Söker en kvinna gärna från söder eller gamla stan men inget måste! E en man 54 år 1.87 lång 90 kg som inte e ålder fixerad , gillar att gå ut o ta en öl eller ett glas vin i bland, promenader o korsord e avkopplande gillar mycket annat med , att bara vara hemma nu när hösten slår till o göra nåt trevligt kan va mysigt på många sätt , e djurvän , hoppas du finns o vågar svara . då berättar jag mer . njut av livet helt enkelt.....
» Kontakta "fånga dagen!"2015-09-02 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Ljus & Värme

Söker du en famn att få längta till? Här finns en man på 59 år som söker en kvinna, gärna äldre (30-talist eller tidigt 40-tal). Hör av dig.
» Kontakta "Eldvaktaren"2015-09-02 • Västmanlands län
Kvinnor söker män

Den där tiden

Hur fort går inte tiden, snabbt jagar stormen våra år. Detta går att ändra på. Din ålder ca 75 år /inte äldre/ . Är du verbal, tycker om att skriva. Du har en bra utbildning, gillar musik som böcker. Du är ganska lång man, en man som är i nuet, tillgänglig, glad, humor är viktigt. Du får gärna tycka om dikt som prosa. Du som jag är ärliga och uppriktiga. Rök och snusfri. Ett glas rött till en god middag är perfekt. Ge mig tid och uppmärksamhet.
» Kontakta "utan tidspress"2015-09-02 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Kom i min famn!

Jag söker en frisk kvinna i Stockholm eller i närheten därav, 70 - 80 år med bra intellekt och av normalvikt. Själv är jag frisk med normal kroppsbyggnad och har passerat 80 år, oberoende, fri från alla laster och djur.
» Kontakta "Stockholmare."2015-09-01 • Stockholms län
Kvinnor söker män

"Hög mysfaktor"

Vill du bli min hjärtevän när höstmörkret kommer?Mysigt att vara två och göra saker tillsammans eller bara mysa.Saknar en vän vid min sida.Har inte så stora krav.Huvudsaken att man trivs tillsammans.Du röker inte och är måttlig med alkohol.Jag en kvinna född i mitten av 40-talet väntar just på dig.Är inte åldersfixerad.Några år hit eller dit spelar inte så stor roll.Ta mod till dig och hör av dig.Jag vet att du läser mina rader.
» Kontakta ""Mystjej""2015-09-01 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

En fläkt från...

Alert kvinna med humor,omtanke och uppriktighet söker dig man boende i Skåne. Du som ser till vänskap i första hand är extra välkommen med ett mail. Jag har ett flertal sunda intressen kanske har du detsamma ? Skall vi ses innan höststormarna kommer får du skynda att svara. Jag är en självgående kvinna 77 år med spänsten i behåll,lång ,glad och älskar livet tänk vad det har gett oss . Hör av dig hälsning BE
» Kontakta "Glad och lycklig"2015-09-01 • Skåne län
Kvinnor söker män

HÖSTEN MED SIN HÖGA HIMMEL

sin krispiga luft och färgsprakande natur står för dörren. Ett lämpligt tillfälle att förnya sig och byta färdriktning. En god vän av det motsatta könet skulle ge färden extra mål och mening. Jag, kvinna fyrtiotalist, smidig både kroppsligt och intellektuellt känner mig lika bekväm i den akademiska världen som ute i skog och mark. Du man i Stockholmsområdet kom så får vi se !
» Kontakta "Ett försök"2015-08-31 • Stockholms län
Män söker kvinnor
Ungdomlig-ungkarl

Ungdomlig ungkarl

Ungdomlig ungkarl utan barn med olika intressen som Friskis & svettis, biljard, skytte, cykel- och motorcykelturer samt tillaga goda middagar i mitt härliga hem. Önskar på detta sätt träffa en trevlig rök- och dansfri slank kvinna i lämplig ålder med ordnade förhållanden att göra dagen som vi önskar. Du ska bo i Eslöv dess omnejd för att kunna träffas titt som oftast och som utvecklas till ett harmoniskt förhållande.
» Kontakta "I kärlek, sex och pengar "2015-08-31 • Skåne län
Kvinnor söker män

Väntar på ditt mejl

Nybliven kvinnlig pensionär: enkel med ett stort hjärta söker dig trevlig man mellan 65-70 som bor i Upplandstrakten som har tröttnat på att vara ensam. Om vår personkemi stämmer kan vi få fina stunder tillsammans. Särbo eller det som passar oss bäst. Jag är samhällsintresserad, alkohol-och rökfri, med ordnad ekonomi och utan sociala problem. Mina intresse är resor, teater, bio, promenader, vara ute i naturen,mm. Hoppas du hör av dig!
» Kontakta "Kvinna från Upplandstrakten"2015-08-30 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Aktiv kvinna

Jag söker en spänstig,nyfiken,humoristisk man 65-75 år,som tycker om att vandra,cykla mm.Är du lite av en Italienkännare och har lust att planera en resa till Toscana 2016,så är du välkommen.Själv är jag förtjust i historien,maten,vinet.Allt detta är roligare att uppleva tillsammans med en vän.
» Kontakta "Fortfarande nyfiken"2015-08-30 • Kronobergs län
Kvinnor söker män

Gemenskap

Hej är du en man i din bästa ålder,snäll social och charmig? Jag är 66 år aktiv och rörlig och tycker om att resa .Vi är ärliga och trygga och om kemin stämmer får vi vår bästa tid nu.
» Kontakta "vintersol"2015-08-29 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Nu vår tur,,

Nej minsann nu är det vår tur att träffas el,,,vad väntar vi på tiden rinner i väg .,,,Vi är långa slanka rökfria måttliga med starkare varor, självklart fräscha sociala och utåtriktade friska pensionärer vad vi gör av vår tid tilllsammans planerar vi när vi ses, en man som kan lämna vintern för värmen är x-tra intressant! Vi bor i Skåne för det underlättar,,Känner du för mitt anrop så svarar du,,
» Kontakta "Gunsan"2015-08-29 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Seriös man sökes

Välvårdad snygg, tjejkvinna,snäll och varm med humor70+, blond, slank vill gärna träffa en gentleman (över 180 cm). Jag har gammeldags värderingar - levt i långa förhållanden - änka en gång. Två söner, barnbarn. Tycker om fin harmoni och balans med en vän. Aldrig rökt, vin bara i sällskap. Har god ekonomi, berest, språkkunnig, tycker om konst, främmande kulturer, natur och motion. Är mycket social och umgås lätt med alla slags människor. Svar
» Kontakta "Seriös man sökes"2015-08-28 • Skåne län
Kvinnor söker män

Manlig vänskap 68-73

Trevlig Skyttinna söker seriös manlig vän 68-73 som har intresse såsom naturen, teater, bio, utflykter, trädgårdstäppa, musik samt god mat o dryck. Nu får vi snabba på o träffas innan vintern är här så vi hinner med lite sensommarupplevelser. Skytt som väntar på en trevlig vänskap!
» Kontakta "Trevlig Skyttinna"2015-08-28 • Skåne län
Män söker kvinnor

Söker en vän

Jag är 30-talist, 175/73, och bor i Göteborg. Pigg, fräsch, rörlig och aktiv. Nikotinfri och har inga ekonomiska eller sociala problem. Jag har bil och reser gärna både i Sverige och utlandet. Har allmänna intressen Vore kul få svar från en trevlig kvinna att trivas tillsammans med vid gemensamma aktiviteter.
» Kontakta "En vän"2015-08-28 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Våga

Vill leva och uppleva saker med DIG som är glad och har positivt tänk. Ta vara på livet helt enkelt ! Du bör vara ekonomiskt oberoende som jag, Du får gärna vara änkling som sörjt färdigt. (själv änka) Du bör vara 65 ~ 75 år och önska ett särboförhållande.
» Kontakta "Vinn"2015-08-27 • Hallands län
Kvinnor söker män

Framtiden är vår?

Ungdomlig, tidig 40-talist önskar träffa seriös, ärlig, allmänbildad, välvårdad, lång man, icke rökare. Mina intressen är golf, bridge, naturen, klassisk musik, jazz, konst, litteratur m.m. Tycker om att vistas vid och på havet ( seglat tidigare i livet ), god mat och goda viner.
» Kontakta "" En höst som kan bli vår ""2015-08-27 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Danspartners

Vi är två glada 40-talist-tjejer som saknar trevliga danskavaljerer på kryssningar och andra dansställen. Vi bor i Stockholmsområdet men kan tänka oss att även besöka andra platser i vårt avlånga land. Hoppas på svar!
» Kontakta "Let's dance"2015-08-27 • Stockholms län
Övrigt

Fjällvistelse

Ungdomlig man 75 söker ressällskap med ungdomlig kvinna till Grövelsjön nu i september (ev annat resmål). Vi vandrar, njuter av fjälluften oavsett väder, bor bekvämt, äter gott och har det trivsamt tillsammans. En fördel om du bor i C-X-W län, med tanke på ev fortsatt kontakt, men inget krav. Välkommen att svara.
» Kontakta "7 dygn, ev kortare tid"2015-08-26 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Äldre man sökes av dito kvinna.

Varför är det så få män som söker, känner ni er aldrig ensamma? Är en helt vanlig kvinna med förståndet i behåll än så länge, o kroppen likaså. Du får se ut hur som helst, men helst inte för mycket överviktig. Kör bil men har ingen att åka ut med. Kan det bli du?
» Kontakta "33:a"2015-08-26 • Hallands län
Kvinnor söker män

Seriös manlig vänskap, 65-72

Jag söker dig seriös manlig vän. Som tycker om resor,god mat och dryck väl ute som hemma, cykelturer, och naturupplevelser, dans en gång emellanåt. Absolut inget hinder om du har skägg och mustasch. Jag ser gärna att du är ca 175 cm och uppåt. Ser fram emot en lyckad träff
» Kontakta "Sensommaren med dig."2015-08-26 • Skåne län
Män söker kvinnor

HÖSTTRÄFF

Söker Dig tjejkvinna,kärleksfull o nära, mellan 65-75,lång ca 170,utåtriktad o fysisk aktiv o känner att livet har mycket att ge ännu.Bridge ibland,teater o opera,musik cykling och resor-gärna längre.Varför inte en höstresa. Hör av dig nu.Du bör helst bo i Stockholm,Sörmland eller Västmanland Kontakta"Ej försent"
» Kontakta "Kontakta"Ej försent""2015-08-25 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Stockholmstrakten

Jag är en tidig 40-talist, bor i förort till Stockholm, söker en seriös gemenskap med en man, gärna yngre, m gillar kultur, musik, myskvällar, restaurangbesök ibland m m, rökfri och dricker ett glas vin med trevligt sällskap.
» Kontakta "Vågen"2015-08-25 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Foxtrot

Söker en dansare till Håkans danskurs - foxtrot, tre veckor först , sen en intensivkurs med gemensam pris ungefär 600 kronor sammanlagt. Rytmkänsla och dansglädje är viktigast. Väntar Dig lång som tjock, bara Du tycker att dansa är härligt. Själv är jag 164 - 165 cm, Ville bli dansös, blev en läkare och har lätt umgås med människor. Vi kommer att trivas tillsammans
» Kontakta "Dans"2015-08-25 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Sensommarträff

Jag tjej/kvinna tidig 40-talist längtar efter en man att umgås med, att mysa, skratta och ha trevligt tillsammans med. Vi kan träffas när vi båda känner för det .GEMENSAMT tex mys, motion, bio resor, god mat m m,. Jag tror att intressen och aktiviteter skapar man gemensamt. Du bör helst bo i Mellansverige runt Vänern eller Närke, Värmland Hör av dig!
» Kontakta "Hoppfull"2015-08-24 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

västkustens pärla

Hej är en man på 65 höstar gillar att vara ute i naturen fiska,plocka svamp, plocka bär jag cyklar och långa promenader men tycker om att ha det skönt hemma också, Med god middag med lite rött passar bra. om det finns någon som gillar detta hör av er
» Kontakta "naturälskare"2015-08-24 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

En manlig vän

Om du bor i mitt närområde Kalmar,är änkeman, söker en vän att luta dig emot, leva särbo,träffas och gå till Soppscenen,gå ut och äta, ta en golfrunda , ha roligt och skratta tillsammans med, hör av dig.
» Kontakta "Framtiden är vår"2015-08-24 • Kalmar län
Övrigt

Resa till Kuba i vinter

Vill du åka med mig till Kuba? Jag är en nybliven pensionär med drömmar om att se allt som finns att upptäcka på Kuba, "medan Fidel Castro lever". Resa med lätt bagage, boende på enkla ställen och gärna "hemma hos", som ger något utöver turismen, hoppas jag. Kameran är viktig att ta med liksom upptäckarglädjen som är stor, allt från Havanna till landsbygden vill jag se. Badar gärna i havet och fotvandra är en härlig upplevelse. Vill du resa med?
» Kontakta "Reslysten och upptäckarglad "2015-08-23 • Norrbottens län
Vänner sökes

Vän och brevvän

Jag är en kvinnlig nybliven pensionär som söker nya vänner, att skriva till och ev. träffas sen om kemin stämmer. Jag är pigg o glad, ärlig och uppriktig, empatisk, har humor. Badar gärna i hav eller sjö, tar ofta en cykeltur, gillar loppis och second hand, pyssla i trädgården kan vara kul, älskar att lösa korsord. Har både hund och katt. Är gift sen många år och har både barn och barnbarn men vill inte hänga upp mitt liv på dom bara.
» Kontakta "Södraste "2015-08-23 • Skåne län
Vänner sökes

Stockholmskvinna

Jag är en social och utåtriktad 72-årig kvinna, som gärna vill träffa vänner för trevliga pratstunder, restaurgangbesök, utflykter m m. Du får gärna bo i Stockholmstrakten.
» Kontakta ""Sångfågeln""2015-08-22 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Ser du min hand

Är man passe' när man fyllt 73? Eller finns du man som inte nogräknar åren utan ser andra viktigare egenskaper hos en kvinna som väntar på att oturen vänder sig. Normal vikt o längd,klädsel,intellekt.Emotser svar från seriös man som vill satsa på en ny relation.
» Kontakta "Anne-Marie"2015-08-22 • Skåne län
Kvinnor söker män

Brittsommar

Jag seriös tjej/kvinna med värme, humor och allvar, som gärna tar en promenad eller cykeltur, men kör gärna bil, jag är välutbildad och har ett gott utseénde och bra smak, intressen kan vi dela, men att ha det trevligt tillsammans är viktigt, kanske lagar vi en god måltid, eller tar oss till restaurangen när vi känner så. Du kan vara 40-talist.
» Kontakta "Norrköping"2015-08-22 • Östergötlands län
Kvinnor söker män

Livskvalité

Vill du seriösa man dela lite tid med mig, intressen kan vi säkert dela, men var och en behöver också egentid. Jag är positiv och seriös, har ett gott utseénde och bra smak, tycker om att röra på mig, gillar att köra bil, är förhandlingsbar på ett trevligt sätt, har både humor och en allvarlig sida, skaffade mig en gång en bra utbildning som jag haft både glädje och nytta av. Hoppas du finns någonstans, önskemål runt 65 år.
» Kontakta "Sensommar"2015-08-21 • Östergötlands län
Kvinnor söker män

"Tror att du finns"

Vill gärna träffa en man 70 +som liksom jag är intresserad av resor,natur dans ibland,äta god mat,konserter och mycke annat.Här finns en liten nätt kvinna som längtar efter nån att umgås med o göra saker tillsammans med.Det är ju trevligare om man är två.Du bör ha humor o vara gladlynt samt tycka om såväl hemmakvällar som åka ut på något trevligt.Blev du nyfiken?Välkommen med ett mail."Till tid att umgås"
» Kontakta ""Tid att umgås""2015-08-21 • Skåne län
Kvinnor söker män

Välkommen in i mitt liv

Söker Dig man ungdomlig,kärleksfull och varm.Vill leva här och nu.Intr.hemmet,naturen,kultur,trädgård,musik,kanske en resa,matlagning,film mm.Ej alkohol och nikotin.Vi är rädda om varandra djur och naturen,kan samtala om allt.Sköna hemmakvällar,gå ut och äta ibland,träffa vänner mm.Ja stämmer detta in kan Du bli min bortskämda man för evigt.Vi är noga med vårt yttre och även vad vi äter.Din ålder ca 60 och glad.Vänta nu inte för länge med mailen.
» Kontakta "Evigt ung 40-talist"2015-08-21 • Dalarnas län
Kvinnor söker män

Vill väcka Dina känslor!

Du man som går där ensam men inte vågar ta steget.Jag väntar på Dig,kanske går vi i det daggvåta gräset en tidig morgon eller en romantisk månskenspromenad eller tar vi ekan och ror ut till holmen där vi kan fika.Höstens färger ger inspiration den klara luften mm.Att se det vackra och possitiva är en gåva att väl vårda.Vem är då denna Q ja hon är lätt att älska med sin empati och värme,har många intr som vi delar.Naturen å djur vän,sprit å rökfri
» Kontakta "Q mycket ungdomlig 40-talist."2015-08-20 • Gävleborgs län
Kvinnor söker män

Glada änkan

Vore trevligt med sällskap på bio , teater och på krogen . Gärna också någon att diskutera stort och smått med . Kort och gott : Att dela vardagen och ha kul ihop med .
» Kontakta "Våga -vinn"2015-08-20 • Stockholms län
Kvinnor söker män

En positiv, humoristisk man

Änka med barn, barnbarn och vänner söker en "hjärtevän" i 75-80 års ålder. Du är, som jag, pigg och alert. Positiv och humoristisk. Du gillar, natur, kulturella begivenheter, resor och tankeutbyte. Ingen nikotin. Gärna en god middag med tända ljus och ett glas vin. Motion i måttliga mängder. Inte golf.
» Kontakta "En trevlig sensommar"2015-08-20 • Ospecificerat
Vänner sökes

Kreativ, stark, kvinna finnes?

Hej Du manlige vän, sökes av kvinna, som vågat en del. Utlandsprojekt mellan 50 till 65 års ålder. Innehar trafikkort för bil/husbil. Är utåtriktad, kreativ med problemlösande attityd. Livet blir vad vi gör det till. Fysisk aktiv i naturen, ej golf, social aktiv, att klä upp sig för bio, teater ibland. Samtal, skratt och musik ledande till intim närhet, utan att sex är det viktigaste, söker jag hos Dig, utåtriktade man 170/80. "Ingmari"
» Kontakta "Ingmari"2015-08-20 • Östergötlands län
 
2 3 » 
 • Följ Veteranen på Facebook

 • Bloggas just nu

  • Om ”Det gudlösa folket”
   David Thurfjells bok ”Det gudlösa folket” har ju fått stor uppmärksamhet. Jag har läst b... av Majsa.
  • Om världen och den vid husknuten
   Igår var det tydligen en bra vandringsdag, för kanske ett hundra fötter från Stockholms Vandrarfören... av bebe.
  • För mycket
   Det är för mycket flyktingar i världen de översvämmar mig och inte kan jag göra något åt det Hemtjän... av Amanda.
 • Diskuteras just nu

  • Ond bråd död..
   och förtryck/förföljelser runt om i världen är vardagsmat idag. Enligt media är det ca 60 miljoner f... av silverladyn.
  • Riksdagsmännens ”eviga” lön
   I dag kan man läsa en intressant artikel på SvT:s hemsida om hur flera av riksdagsmännen som avgått ... av Tatluser.
  • Märkligt!
   Nog är det märkligt att vi har en statsminister, som varken visar eller uttalar sig när två etniska ... av annaconda.