Kontaktannonser

 
Kvinnor söker män

kvinna 63

Var finns du som vill hålla min hand på promenader ,äta god mat som vi tillagar själva hemma eller gå på restaurang ,ut i skog , fiska, läsa, lösa korsord,dansa någon gång ?Det finns så mycket annat att göra som är trevligt .Är glad ,positiv och social av mig. Har flera goda vänner och trivs med mitt liv.Saknar bara det lilla extra .Dig.
» Kontakta "livsnjutare "2015-04-16 • Ospecificerat
Män söker kvinnor
Friheten-fri-som-fgeln

Friheten, fri som fågeln!

Jag är en omsorgsfull, pålitlig ungkarl med många olika intressen och som trevlig avkoppling i min tillvaro, cyklar jag gärna till "Sherwoodskogen", stannar till vid någon glänta och njuter av medhavd fika, viket är mycket härligt i vackra sommarvädret. Jag trivs mycket bra med i mitt ordnade singelliv, men om någon sensuell fager kvinna blir kär i mig vill jag inte få ett sämre liv i ett förhållande, tvärtom försöka att få det ännu bättre.
» Kontakta "I kärlek, sex och förtroende"2015-04-16 • Skåne län
Män söker kvinnor

kvalite

Hej trevlig man med dom grå tinningarnascharm önskar kontakt med trevlig sund och kvinna gillar lite motion och allt som gör livet behagligt snart kommer solen. ser fram mot en liten rad från dej . mvh
» Kontakta "sund man"2015-04-16 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

68årig tjej söker ungdomlig man utan kulmage

Hej! Jag är en ungdomlig vältränad änka på 68 år. Jag känner mej ensam ibland och söker en trevlig särbo. En mysig kille i passande ålder, kramgo och pratsugen. Jag har allt barn barnbarn och liten gullig hund, det är bara en karl som fattas. Jag vill ha någon att laga mat ihop med, ta ben promenad med och göra någon mysig resa med. Jag vill gärna ha svar med foto.
» Kontakta "Friskistjej"2015-04-15 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Söker en mysig golfspelare mellan 65 och 70 år

Jag vill träffa en mysig vän och golfspelare. Du är änkeman och lever ett ordnat socialt liv. Jag tänker mig en vårdad och smärt man, som är snus-och rökfri. Vi lagar en god middag, lyssnar på musik och dricker ett glas vin, motionerar, träffar vänner men framförallt vi bekräftar varandra och känner oss trygga med varandra.
» Kontakta " Ungdomlig kvinna söker en trevlig man i grå tinningarnas charm"2015-04-14 • Kalmar län
Kvinnor söker män

Kanske kanske,,,,

Hej! Nu får något hända saknar dej vid min sida då och då, en man med god aptit på livet, positiv optimist social o utåtriktad, kan hantera vin o öl på ett snyggt sätt, röker gör vi inte, klarar oss bra ekonomiskt långa o slanka noga med det yttre o inre gilla del av vintern i värmen underbart! Vi gör vad som faller oss in inga konstigheter, resten struntar vi i, Nu återstår o se vad och om något händer,
» Kontakta "Var bor du?"2015-04-14 • Skåne län
Kvinnor söker kvinnor

ll

kjh
» Kontakta "j"2015-04-14 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

äldre kvinna som vän sökes

söker dig kvinna som vill ha en en vän att byta lite ord och annat med. din/er ålder 70-
» Kontakta "söker dig/er"2015-04-13 • Värmlands län
Män söker män

äldre härlig herre sökes

söker dig man som gärna vill ses och umgås på alla sätt och vis. din/er ålder 70-
» Kontakta "söker dig/er"2015-04-13 • Värmlands län
Män söker kvinnor

Söker en rolig och mysig kvinna

Finns det möjligen en liten rolig och mysig kvinna i Blekinge eller någon annanstans ? Du söker trygghet, kärlek och äkta vänskap. Själv är jag född i mitten på 40-talet men förstår inte var tiden tagit vägen ? De sociala förutsättningarna är stabila men vill ha sällskap och känna närhet med en ärlig och uppriktig kvinna.
» Kontakta " "Vårda varandra ""2015-04-13 • Blekinge län
Vänner sökes
Vintern-20152016

Vintern 2015/2016

Van "resenärska" söker ressugna, i höst/vinter, 2015-2016 Okomplicerade, alerta personer med ordnade förhållande och god ekonomi sökes, inga lyxresor men bra boende, god mat. Du har nära till skratt och humor, livet blir inte alltid vad man planerat. Jag har mycket god vana från att planera resor och boende, men självklart så gör vi detta tillsammans. Vart ska vi åka, ge förslag, Sydamerika, Asien, Afrika? Vi satsar på att vara borta 1-2 månader
» Kontakta "Globetrotter"2015-04-12 • Ospecificerat
Vänner sökes

Seriös väninna sökes 68-75

Hej! Söker en seriös väninna, rökfri som gillar naturen, musik av olika slag, bussutflykter, revyer, utnyttja sommarkortet med Skånetrafiken där man kan göra många trevliga resor Skåne runt från juni-augusti. God mat o dryck väl ute som hemma, har du bil delar vi på bensinen. Det finns mycket trevliga saker att göra om vår kemi stämmer. Livet går ju inte i repris så man skall ju ta vara på medan det finns. Kävlinge kommun med omnejd!
» Kontakta "Tid att umgås!"2015-04-12 • Skåne län
Kvinnor söker män

Kvinna - Skytt - Sommar 2015 kan bli något visst om du svarar!!!!!!!

Hej på Er alla glada med käpp o spadar! Manlig vänskap sökes 68-75! De sista ljuva åren måste vi ta till vara så jag tycker att vi börjar kolla om vår kemi kan stämma, rök/snusfri, humoristisk, gillar naturen, ärlig är ett måste, picknick i det gröna, god mat o dryck väl ute som hemma. Småresor, det finns mycket som vi kan göra tillsammans om kemin stämmer. Vår sommar!
» Kontakta "Skyttinna!"2015-04-12 • Skåne län
Kvinnor söker män

Här är den kvinnliga vänskapen Ni söker!

Söker en manlig vänskap 67-75, seriös, ärlig, pålitlig, humoristisk, rök/snusfri, gillar bussutflykter, sommarrevyer, annan teater, picknick i det gröna, arbeta på liten täppa, naturälskare, god mat o dryck och mycket annat som vi skapar gemensamt om kemin stämmer. Skyll dig själv om du går miste om detta. Livet går inte i repris. Skåne är ett härligt land!
» Kontakta "De sista underbara ljuva åren, missa inte dom!"2015-04-12 • Skåne län
Kvinnor söker män

"Kärleken finns"

Visst gör den det även i mogen ålder.Ingen skillnad.Nu kommer våren och förhoppningsvis du med den.Kvinna,nyss fyllda 70,ungdomlig till kropp och själ,glad och positiv.Söker dig man som tycker man ska vara två.Behöver inte vara sambo.Din ålder utan betydelse.Trevligt att ha sällskap på promenaden,cykelturen eller varför inte fisket.Även skönt att bara sitta i solen och njuta över en kopp kaffe.Någon att bara umgås med i vått och torrt.Är flyttbar
» Kontakta ""Södra Norrland""2015-04-12 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

"Kuttersmycke"

Relation ombord önskas med friluftsintresserad kvinna 55-70år för upptäcktsfärder i segelbåt. Finns någon erfarenhet eller nyfikenhet så svara och hör av Dig,så berättar jag mer.
» Kontakta ""Hoppas Du finns""2015-04-12 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Möt våren med mig

Möt våren med mig! Kanske sommaren också. Lagom lång, lagom smal ljus kvinna, 72 år, önskar träffa trevlig man för sällskap och intressanta samtal. Mina intressen är samhällsfrågor, politik, ekonomi och kultur. Älskar naturen spec havet, men även musik och dans. Om du har samma intressen som jag - skynda dig att svara.. "Kanske"
» Kontakta "Kanske"2015-04-12 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Våren är här

Vi är många kvinnor på denna sidan , som söker manlig vän. Men var är Ni alla karlar? För Ni måste väl finnas Jag är en glad , trevlig tjej/ kvinna, , som på detta sätt söker dito man . I vårens tid längtar jag efter någon att göra trevliga saker tillsammans med. Det räcker bra med vänskap, utvecklas det till något mer är det ju bara positivt . Ungdomlig 75 årig kvinna väntar på Dig . Kreativ och påhittig , naturälskare, guldkant på tillvaron.
» Kontakta "Kanske en cykeltur? "2015-04-12 • Ospecificerat
Vänner sökes

Byta semesterbostad

Hej, jag heter Marie ensamstående kvinna 63 år nybliven senior och medlem i SPF Seniorerna, bor på Västkusten i Halmstad. Vill få kontakt med nya bekanta för att byta semesterbostad med varandra någon vecka till sommaren. Att byta semesterbostad är genialt på många sätt, inte minst ekonomiskt. Öppen för alla förslag dit jag kan ta mig fram med tåg eller flyg. Välkommen att höra av dig.
» Kontakta "Halmstad"2015-04-12 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Det är aldrig för sent eller?

Söker en omtänksam., trygg man 60-75 år. Själv är jag 40-talist och lever ett aktivt liv med kurser , kultur och resor. Är du intresserad av kultur och musik, gärna jazz? Hör av dig.
» Kontakta ""Bor i Skåne""2015-04-11 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

seniorina m många strängar på sin lyra

Kanske har vi bridge el golf gemensamt men absolut inget krav...det finn massor av andra aktiviteter som vi gemensamt kan njuta av....humor o självironi finnes hos en attraktiv o väl bibehållen ungdomlig tjej m massor av livsaptit så hör gärna av Dej om Du känner Dej attraherad!
» Kontakta "seniorina söker senior"2015-04-10 • Stockholms län
Män söker kvinnor

älskvärda kvinna

Hallå där mysiga kvinna 70-80. Här finns en viril man på 62 för dig. Vi tycker båda om att krydda livet med bus och mys och härlig sex. Visst finns du som saknar det i livet som därmed bara kan bli bättre. Kram
» Kontakta "Diskret om duvill"2015-04-10 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Äldre kvinna sökes

Jag är en man på 57 år som söker en kvinna, 75+, för generationsbrytande umgänge. Om personkemin stämmer oss emellan,kan vi kanske träffas regelbundet för trevligt umgänge. Jag är förtidspensionär och har därmed gott om tid för dig .Mina mått är 173/70. Det är en fördel om du är pratsam. Jag lyssnar gärna.
» Kontakta "Trevlig samvaro"2015-04-09 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Höstglöd

Viril Man, 59 år söker kvinna kring 75 år. +-5 år. Tillsammans skapar vi kärlekens magi. Hör av dig snarast, jag längtar.
» Kontakta "€gil"2015-04-09 • Västmanlands län
Kvinnor söker kvinnor

Sommar

Söker kvinna som vill följa med mig till Österlen i sommar. Du ska vara allmänbildad och gilla promenader vid havet samt att dra dig undan med en bok. Jag bor i norra Stockholm.
» Kontakta "Diskretion"2015-04-08 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Livskamrat 63+

Söker man med värme och förmåga till närhet. Glad, lugn och trygg. Jag är skild och saknar någon att luta mig mot och själv hjälpa när det behövs. Jobbat inom socialtjänsten, är nu pensionär. Trivs på landet, gå i skogen eller längs stranden. Har en älskad collie som är både busig och underbart snäll. Bor i Göteborg.
» Kontakta "Värme och gemenskap"2015-04-08 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Öppna landskap

Dam 75+, balanserad men ändå munter, längtar efter manligt sällskap. Kulturella intressen och livsnjutare.
» Kontakta "Vårvindar"2015-04-08 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Vi lever i kropp å själ

Letat rätt länge efter dig man,men ingen har fångat mitt intresse.Mannen jag söker kanske inte läser dessa annonser,men gör ett försök.Vår ålder ca 65 år ej nikotin å alkohol,men delar gärna en flaska vin vid rätt tillfälle.Gillar kultur,musik,naturen,en bra bok,heminredning,bilkörning,en resa då och då.Du är en bra samtalspartner mm.Vi tycker att sex är helt naturligt med någon man älskar.Livet leker och vi vill ha roligt,vår tid är nu,så kom nu
» Kontakta "Blås liv i glöden"2015-04-08 • Dalarnas län
Kvinnor söker män

Rätten att älska

Jag en Q sent 40-tal söker Dig virila man som vågar visa känslor,trivs med livet men saknar Q i Ditt liv.Din chans finns här och nu.Är alltid vårdad,trivs i både slott å koja,romantisk,glad,lättpratad å opptimistisk mm.Vi tar ut varje minut av livet,för det är härligt med rätt partner,eller hur?Vi reser ibland,lagar mat,samtalar om allt,ser en film,teater mm.I naturen hämtar vi kraft att bara finnas till.Du är ärlig,trygg å varm.Väntar nu på Dig.
» Kontakta "Kanske blir Du min"2015-04-08 • Gävleborgs län
Kvinnor söker män

Sommaren med dig

Var finns du långa,härliga,kramgoa man.Rök o spritfri. Gillar djur o natur,även resor både inom o utomlands.Gärna händig. Jag glad positiv,lång,mörk tjej,nyfiken på livet.Gillar gå i skogen och plocka bär o svamp med en härlig kaffekorg att njuta av i en solig glänta. Älskar även loppis.Är ingen ute människa hellre en skön hemmakväll med nåt gott att äta.Hoppas du finns. Jag längtar o väntar. Kram.
» Kontakta "40 talist i mellansverige"2015-04-08 • Ospecificerat
Män söker kvinnor
Friheten-fri-som-fgeln

Friheten, fri som fågeln!

Våren är kommen och har rullat ut min glänsande fina motorcykel från garaget för att dra iväg på olika Mc-turer, det är en otrolig härlig frihetskänsla. Stannat vid ett café sittande njuter med fika, spanar in fagra sensuella kvinnor i korta kjolar och blickar möts, kroppen spritter av ny energi med smygande åtrå. Du ska bo i Eslöv dess omnejd, vill Du känna kärlekens vindar under Din korta kjol när vi drar hem till min sköna breda säng?
» Kontakta "I kärlek, sex och tillit "2015-04-08 • Skåne län
Kvinnor söker män

Skorpion-flicka

Hej, du riktige man! Den här annonsen är för dig som söker en kvinnlig vän att tycka om, uppleva och göra saker tillsammans med och kanske tycka ännu mer om så småningom. Jag är normalbyggd, 176 cm lång, är social och utåtriktad och bor i mellansverige. Jag tycker om teater, bio, att lära känna nya människor. Njuter gärna av god mat och ett glas rött. Håller mig i form med vattengympa o promenader.
» Kontakta "November-tjej"2015-04-07 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Man med stort M sökes i Stockholm

Romantisk 69-årig änka söker en natur- och kulturintresserad man som också tycker om litteratur och musik, gärna klassisk och jazz. Du måste vara rök- och snusfri och inte ha husdjur. Du får gärna leda mig till nya intressen och också ha dina egna speciella favoriter. Jag tycker om att resa både inom Sverige och utomlands, är särskilt förtjust i Italien (talar italienska) och New York. Jag bor i innerstan och även ibland i norra skärgården.
» Kontakta "Allrakäraste hjärtevän"2015-04-07 • Stockholms län
Kvinnor söker män

två klöver

trevlig golfspelande dam, söker trevlig golfspelande man. Längs med den skånska kusten finns det många pärlor. Jag är 1.68 lång,slank och,blond Om kemin stämmer kan man göra många andra saker tillsammans t.ex. ....... ja, låt oss komma på det!
» Kontakta "sjuttio är de nya femtio "2015-04-07 • Skåne län
Kvinnor söker män

Saknar dig!

Mannen i mitt liv.Visst finns du? Jag vet det.Det gäller bara för dig att våga svara på min annons.Tror på kärleken fastän man nyss fyllt 70.Det är bara en siffra.Huvudsaken är hur man mår och tänker.Man kan vara ung i sinnet.Livet är inte slut ännu.Intressen odlar vi tillsammans.Har inte så stora krav.Tycker om det enkla i vardagen.Behöver inte vara så tillkrånglat.Viktigast är att personkemin stämmer.
» Kontakta ""Visst ska man vara två""2015-04-06 • Jämtlands län
Vänner sökes

Det finns så mycket att upptäcka tillsammans.

Hej alla pigga och alerta 40-talister,som gillar friluftsliv. Själv gillar jag fjällvandring och kajak men det finns ju så mycket mer. Hör av er,kom med förslag och låt oss träffas. Vi bor nära Göteborg,det underlättar.Vi hörs!
» Kontakta "Nu går vi ut!"2015-04-06 • Ospecificerat
Vänner sökes

söker vänner

Söker vänner att umgås med, i Gävle med omnejd. Jag kvinna 63.
» Kontakta "Hasses mamma"2015-04-06 • Gävleborgs län
Kvinnor söker män

Lejoninna söker...

Sommaren närmar sig o jag längtar efter en vän att dela den med, frukost på altanen, skogspromenader med el utan hund, bär o svampplock, hus- och trädgårdspyssel. Hur kul är det att grilla ensam i trädgården, avnjuta ett gott vin ensam eller sitta och diskutera med sig själv? Nej, jag är en ungdomlig 43:a, änka sedan 8 år, 176/85, full av livslust och har mycket att ge. Tillsammans kan vi göra livet trevligare. Vill att du som jag bor i Kalmarlän
» Kontakta ""Kanske blir det vi två""2015-04-06 • Kalmar län
Vänner sökes

Kvinnliga vänner sökes

Vill ha kvinnligt sällskap på promenaden, biobesök, teater, cykelturen, resan inom o utom sverige. Söker ej partner utan endast vänner. Intressen som ovan. Helst i nordöstra skåne.
» Kontakta "väninna 70+"2015-04-05 • Skåne län
Kvinnor söker män

LÄNGTAR DU OCKSÅ

efter tvåsamhet och en fin relation. Är Du en kärleksfull, omtänksam, social och bildad man i 80-årsåldern, vill jag mycket gärna träffa Dig. Jag är en slank, ungdomlig änka med många intressen och vänner, men saknar just Dig.
» Kontakta "Möta våren tillsammans"2015-04-05 • Kronobergs län
 
2 3 » 
 • Följ Veteranen på Facebook

 • Bloggas just nu

  • Vindbyar
   … Hade jag haft segel på rollen kunde jag ha gått för fulla segel! Skulle till en statoilmack ... av gunillago.
  • Om vad man inte får
   Läste Cronemans hyllning till TV programmet om Stig Larsson. Jag känner inte till honom med den stav... av bebe.
  • Vad vi kan lära
   Hittade detta på nätet, värt att tänka på? http://www.dump.com/babiesteach/ Appropå att inskränka si... av Jalle.
 • Diskuteras just nu

  • Givandets etik
   Hamnade på en debatt om givandets etik som gav många intressanta tankegångar. Varför ger vi ut penga... av Hans A.
  • INVANDRINGEN I SVERIGE
   Nu har också f d chefredaktören för Svenska Dagbladet Bertil Torekull sagt till att invandringen til... av Nyliberalen.
  • Fosterlandes försvar
   På Facebook hittade jag ett inägg om försvaret som jag fann anledning att fundera över.Frågan om för... av bebe.