Kontaktannonser

 
Kvinnor söker män

Det händer kanske mig

Varför inte satsa på något nytt. Avsluta allt det gamla, börja om med en Vi- känsla där Du är omkring 75 år, medellång, som vill leva sunt, är ung i kropp och själ, har bra utbildning, är rök och snusfri, öppen, ärlig och mycket romantisk. Finnes tidig 40-talist som gillar böcker och musik, känner för att vandra, cykla och köra bil. Vill vårda en bra ärlig relation, känna tro och hopp, hålla handen. Låt oss komma ifrån den grå vardagen.
» Kontakta "Kontakt"2015-01-30 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Din vår, min vår!

Det är helt ofarligt att skriva svar till mig, en glad empatisk kvinna änka/sjuksköterska, utan övervikt 169 ö havet. Vill gärna träffa en lugn, stabil naturvän, med sunda värderingar, vettig, seriös o trevlig. Vi är runt 70+ rök/snus o djurfria. Vi har ordnade liv utan problem, golf tveksamt, då klubborna sover för gott på vinden. I stället resor o naturupplevelser o trevligt umgänge.
» Kontakta "Kontakta Västkustkvinna, havsnära. "2015-01-29 • Hallands län
Kvinnor söker män

Söker trevlig ärlig o välvårdad man..

Kvinna född i mitten av 40/talet önskar komma i kontakt med en trevlig ärlig positiv man som kan både ge o ta, ha goda levnadsvanor, jag är rökfri o hoppas du också är det, men tar gärna ett glas vin till maten. jag hoppas du finns och om du nappar så tar vi en längre presentationen. väntar på dig
» Kontakta " Vi börjar som vänner"2015-01-29 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Visa dina händer!

Hej! En trettiotalist skulle vilja träffa en man som trivs i sin kropp, som kan skratta åt sig själv efter ett misslyckande och börja om. En människa som gillar dansa, sjunga, läsa böcker och höra det outsagda som finns bakom raderna. Jag hoppas att jag är ungefär sådan. Ville bli dansös. Blev något annat. Har lätt att skapa kontakter. Sorterar inte folk efter deras utbildning, hudfärg och härkomst. Är optimist. Ogillar narcisser. Hör av dig!
» Kontakta "Låt oss bli vänner"2015-01-28 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Vill Du bli min Hjärtevän?

Hej! Är spänstig o alert gentleman, med ungdomlig o välv .stil, charmig med glimten i ögat! Är empatisk godhjärtad o kärleksfull, verbal med massor med humor, gillar det mesta, annat lämnas därhän! Är dansant ,är hobbymusiker, gillar så klart musik, hobbymålare numera. Nyss fyllda 82 år ,har extremt goda gener, Ser betydligt yngre ut tack vare mitt sinnelag. Vill dela glädje o trevlig gemenskap med Dig Älskliga quinna!. Välkommen med svar
» Kontakta "Musik o glädje!"2015-01-28 • Skåne län
Vänner sökes

Kvinnliga vänner sökes!

Jag söker kvinnor i min egen ålder på vänskaplig nivå. Det hade varit väldigt kul att hitta en god väninna här i Småland Kronobergs län! Någon som är lite som jag; Har ett lugn i sig och gillar att bara vara, men som också kan tycka det är kul att hitta på roliga saker tillsammans. Svårt att beskriva en idealvän, Jag är så öppen för alla människor! Det viktigaste är kemin helt enkelt. Kanske hellre spenderar kvällarna med givande samtal med fika. Jag är en empat, det hade varit kul att träffa någon sådan också!
» Kontakta "Mia"2015-01-28 • Kronobergs län
Vänner sökes

Roligare var dag

Promenera, cykla, resa, diskutera, laga mat, fika, bio, teater mm skulle bli så mycket roligare tillsammans med en vän. 67-årig kvinna i Alingsås längtar efter sällskap med både kvinnor och män. Jag blir jätteglad om du hör av dej.
» Kontakta "Ny start"2015-01-27 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Snart Vår

Är du den vän jag väntat på? Då är du glad, pigg, omtänksam, ärlig och med sinne för ordning och reda. Du skall vara rök, snusfri och kunna hantera alkoholen.Jag bjuder gärna på något gott vin till en god middag. Jag är ungdomlig, utåtriktad, social och 76 år. (158 cm lång). Intressen: Natur, kultur, resor, utflykter, teater, revyer och släktforskning. Hoppas vi kan ge varandra glädje och finnas till för varandra på ålderns höst.
» Kontakta "" Seriös Vårträff ""2015-01-27 • Skåne län
Kvinnor söker män

Frisk luft och humor.

Söker en intellektuell, gärna välutbildad, man som tror på framtiden och vill fylla nutiden med bra innehåll. Jag, en ungdomlig, välvårdad kvinna med många intressen, seriös och gladlynt och som hellre ser till det inre än till det yttre. Vi är båda 70-75 år och bor i Göteborgstrakten. Skriv och berätta vad just du hoppas på!
» Kontakta "Vårvinter"2015-01-26 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Provar om det kan vara möjligt att du finns, tveksamt men provar!

Tveka inte gubbar/pensionärer 65-73, ärlig, pålitlig, humoristisk, rök/snusfri, trevl uts, gillar utflykter, tradjazzmusik på restaurang eller annan musik som gör en glad med god mat o dryck, naturälskare, minigolf, promenader, cykling, teater, revyer, påta lite på täppan, laga god mat o dryck väl ute som hemma, fler intresse skapar vi gemensamt. Kan du finnas på 046-0413-0418 med omnejd! Knappa nu på datan ett svar om du uppfyller ovanstående!
» Kontakta "Vår bästa tid är nu!"2015-01-26 • Skåne län
Kvinnor söker män

kvinna

Hej Här finns en kvinna född 1953 som längta efter en man och kunna umgås med då och då är du då Intreserad av att lära känna mig Hör av dig så vi pratas vid
» Kontakta "hoppfull"2015-01-26 • Värmlands län
Kvinnor söker män

Troende man sökes

Pensionerad sjuksköterska med ett positivt och livsbejakande sinnelag, söker en varm, troende och sympatisk man på 70+ i Kalmar-trakten, för fin gemenskap.
» Kontakta "Hoppfull"2015-01-26 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Natur kultur och resor

Aktiv, pigg och rörlig, 77 fyllda, 162 cm, söker en vän/särbo för naturpromenader på våren, sällskap på kulturevenemang under hösten, resor när som helst. Bor i västra Stockholm, bilburen, obunden. Intressen: sjunger, dansar och är lite föreningsaktiv för sociala kontakter. Levnadsglad, inget behov av dygnetrunt-relation, livet är helt okej, men ibland saknar jag en partner/ är det roligare att vara två - på bio, teater, resor, lördagsmiddagen.
» Kontakta "Dans och körsång"2015-01-25 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Söker fräsch välvårdad Kvinna

Kanske Du finns - Jag tidig 40 -180/80 blå ögon , hår på skallen , inget skägg, vältränad, inga barn , snus o. rökfri, nyss hemflyttad till Skåne . Om kemin stämmer kommer Du i första hand . Mina intressen är golf , bowling , resor m.m.- ett välskött boende. Kanske vi tager en tur över sundet för att lära känna varandra eller packar vi en korg med kaffe o.goa "mackor" och kör upp mot Skummeslöv o . Mellbystrand . Hänger Du med ?
» Kontakta "Hör av Dig "2015-01-24 • Skåne län
Kvinnor söker män

VÅGA TVÅSAMHET !

MOGET LIV men inte övermoget vill jag uppleva ännu en gång. Änka sedan flera å,r född under kriget. Jag hoppas på en härlig självgående man med glimten i ögat och struktur på sitt liv för fina samtal, sköna promenader, gemensamma rese planeringar. Svar till OPTIMISSAN.
» Kontakta "Sök och finn"2015-01-23 • Stockholms län
Kvinnor söker män

"Visst är det gott att leva"

Hej Du friluftsälskande man som vill följa med mig ut i naturen och ut till den fantastiska skärgårdern som vi har runt om Göteborg. Själv fixar jag en ryggsäck innehållande fika eller lunch till oss. Härligt om du gillar god mat och dryck. Tycker om att resa både inom som utom Sverige. Vi har borg.värderingar, är rökfria, sunda vanor, ärliga och skötsamma, bra ekonomi. Svara och berätta om dig, jag är 75 år 156/medium, ungdomligt utseende.
» Kontakta "Livsnjutare i Göteborg"2015-01-23 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

Du välvårdade Qwinna

Här finns tidig 40-180/80 -blå ögon hår på skallen ,ganska vältränad -inga barn-snus o rökfri. Nyss flyttat hem till Skåne (NV) . Om kemin stämmer kommer Du i första hand . Mina intressen idag är golf m.m. Välskött boende- ordning och reda . Vi kanske tager en tur över sundet för att veta mer om varandra, eller tager vi bilen och gör en picknik resa med gott kaffe o. macka i bagaget upp mot Skummeslöv o Mellbystrand - Hänger Du med ?
» Kontakta "Hör av DIG"2015-01-23 • Skåne län
Kvinnor söker män

Kvinna söker i Västernorrland!!

Är en kvinna på 75 år som fortfarande tror att "prinsen" finns därute. Trots att livet känns ganska bra så saknar jag det bästa i tvåsamheten. Någon att hålla i handen på promenaderna, skratta med, krama om, dela en god middag med, diskutera med m.m. Tror att vi aldrig blir för gamla för livets olika möjligheter, bara vi vågar ta chansen. Viktigt för mig är humor, ärlighet och att våga bjuda på sig själv. Ta nu plats vid datorn och svara!!!!
» Kontakta "Rökfri glad gumma!"2015-01-22 • Västernorrlands län
Kvinnor söker män

Möt våren tillsammans

Hej är 67 årig kvinna som skulle vilja komma i kontakt med en trevlig man mellan 65-70 år.Du skall ha humor och vara ordningsam,ha hjärtat på rätta stället.Ordnad ekonomi.Själv tycker jag om att vara ute i naturen,min lilla trädgård,teater, resa,cykla längst stranden kanske ha något gott att äta om man är två med sig.Du bör inte vara överviktig.Hoppas att du är ung i sinnet.Hade varit trevligt att höra ifrån dig så får vi se om kemin stämmer.
» Kontakta "Seriöst."2015-01-22 • Skåne län
Män söker kvinnor

Ta mig till havet

Vi som aldrig setts förr, det är enkelt för båda,bara öppna en dörr sommarnatten är Din och gör mig till kung sanden är fuktig och Du kvinna är ung längtan är jag
» Kontakta "Ägir"2015-01-22 • Värmlands län
Kvinnor söker män

Våren nalkas

Jag vill träffa dej som liksom jag vill göra en del kul tillsammans. Allt ifrån hemmets lugna vrå till en del "tok"som vi gemensamt hittar på. Sunda livsvanor,röra på oss i olika former,bevara vår hälsa efter bästa förmåga,ekonomisk oberoende och njuta av livet Om vår kemi stämmer så kan vi få många roliga år tillsammans
» Kontakta "Tveka inte,svara nu,tiden går inte i repris"2015-01-22 • Kronobergs län
Män söker kvinnor

Här har du mig

Som tror att du söker en viril man för härlig gemenskap. Du kanske vill träffas ibland och ha det mysigt. Vill inte vara sambo men vill ändå träffas när båda känner för det. Du får gärna vara runt 70-80 år lång, kort, smal, kraftig, spelar ingen roll. Personligheten är viktigare. Kram
» Kontakta "våren väntar och allt som hör till"2015-01-22 • Ospecificerat
Vänner sökes

Seriösa Manliga o Kvinnliga vänner sökes! Åldrarna 65-70!

Hej alla seriösa vänner 65-70! Tycker Ni att det är kul att träffas och göra något trevligt tillsammans nu när vi går tillmötes våren som vi hoppas skall bli bra. Några förslag till intresse, humor är viktigt, rök/snusfria, skogspromenader, cykling, naturen, bussutflykter, teater, revyer, loppis ibland, minigolf, god mat o dryck väl ute som hemma fler intresse skapar vi gemensamt. Lödde, Kävlinge, Bjärred, Landskrona med omnejd. Kom igen nu!
» Kontakta "Kul om Ni finns, våren är snart här!"2015-01-22 • Skåne län
Vänner sökes

Seriös trevlig väninna sökes i åldrarna 65-70!

Hej Vänner om Ni finns! Söker seriös väninna, ärlig, pålitlig, rök/snusfri, humoristisk, naturälskare, gillar bussutflykter, teater, revyer, promenader, cykling ibland, musik ute på sommaren med fika, god mat o dryck väl ute som hemma. Bra om du finns i Löddeköpinge, Kävlinge, Bjärred, Lomma med omnejd. Tid att umgås!
» Kontakta "Tid att umgås!"2015-01-22 • Skåne län
Vänner sökes

Resevän sökes

Jag är en frisk ungdomlig 72-årig kvinna som är sugen på att resa. Skulle gärna en göra en lättare vandringsresa. Tyvärr saknar jag just nu någon att resa med. Så om du är ensam, man eller kvinna och har lust att göra kortare eller längre resor, hör av dig till mig. Det är trevligare att resa tillsammans med någon. Vi kan ses över en fika och ta reda på om vi tror att vi skulle trivas att göra en resa tillsammans. Jag vill alltid ha enkelrum.
» Kontakta "Ressugen"2015-01-21 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Hallå!

Snickarkunnig målare med el-behörighet, gärna i kombination med kunskaper i medicin eller juridik sökes. Nej, skojar bara. Huvudsaken är att du har glimten i ögat och vill dina medmänniskor väl. Spelar du bridge? Tycker du om god mat och goda viner i måttliga mängder? Håller du dig á jour på kulturfronten? Gillar du resor, gärna strapatsrika? Bingo! Är du dessutom lång, snygg och vältränad; då blir vi ett stiligt par. Tidig 40-talist
» Kontakta "Tidig 40-talist"2015-01-21 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Bollen är hos dig

Det är upp till dig om du passar tillbaka. Jag är en man på 55 år, boende i Luleå. Söker kvinnlig vän, + 60 år. Skriv några rader kanske vi kan träffas över en kopp kaffe
» Kontakta "Månljus"2015-01-21 • Norrbottens län
Kvinnor söker män

Lika barn leka bäst

Ensamstående sedan några år. Har en härlig familj och många fina vänner men saknar "att vara två". Söker manlig vän med yttre och inre stil. Är du intresserad av mysiga middagar, konst, kultur, bridge, golf, resor......... Hör av dig!
» Kontakta "Tidig 40-talist i Mälardalen"2015-01-20 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Trevlig golfare

Jag söker en snäll och glad man mellan 65 och 70, som spelar golf, tycker om resor och gärna träffar vänner. Du måste finnas. Jag är en glad och ungdomlig kvinna, 163, 60 och ljus, som spelar mycket golf, gympar , läser och träffar vänner.
» Kontakta "Du måste finnas"2015-01-20 • Kalmar län
Kvinnor söker män

Vårstämning

Önskar träffa vårdad trevlig och allmänbildad man (,ej under 178). Vi har tilltalande yttre och inre egenskaper och saknar inte humor.Vi har många intressen och finner säkert gemensamma. Trevligt om du fanns i Malmö eller dess omgvningar men det är inget måste
» Kontakta ""Möte i vårens tid""2015-01-20 • Skåne län
Kvinnor söker män

Ärlighet

Jag är en ungdomlig kvinna 78 år utan krämpor som söker en trevlig man att umgås med.Jag tycker om barn,djur.musik böcker m.m.Det vore roligt om du hörde av dig så berättar jag mer.
» Kontakta "samförstånd"2015-01-20 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

Framtidstro.

Ja framtidstron finns hos mig, rök/snusfri Stockholmare, som är ekonomiskt oberoende och frisk,177 cm/74 kg, välvårdad, oberoende, 80+, resvan, och som ser fram emot mejlsvar. Välkommen.
» Kontakta "Framtidstro!"2015-01-19 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Vårträff

Hej ! Är en ungkarl utan barn blir sjuttio till sommaren , skulle hellst vilja få kontakt med en kvinna som ochså är utan barn , men självklart är jag glad för alla svar ! Ålder är inte viktigast om man trivs tillsammans ! Hälsningar från en förväntansfull !
» Kontakta "Vårträff "2015-01-19 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

träf

Man i sina bästa år 70 blus. Önskar träffa seriös enkel kvinna att förgylla Framtiden med. Intressen promenader bio teater samt sköna hemma kvällar med något gott att äta gärna ett glas vin samt dig som svarar
» Kontakta "träff"2015-01-19 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Låt de sista åren bli de bästa av vårt liv

Hej! Jag önskar en humoristisk man med ordnad ekonomi utan barn.Humanistisk grundsyn.Intresse av skärgård och närhet till varandra.Fri att upptäcka nytt tillsammans.Är en 56 årig kvinna som vill ha det bra tillsammans.Du är som jag ärlig och pålitlig.Du är intresserad av litteraur,politik,odling,sekond hand och resor.Du älskar närhet. med varandra.
» Kontakta "Lycka nu"2015-01-18 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Rolig Tid , Stämmer Det ?

Var finns du som också tycker att livet inte tar slut när man blir pensionär , det är ju nu som det trevliga börjar , inga tider att passa , ingen väckarklocka som stör . Man tar dagen som den kommer och gör vad som passar , skönt och avstressande , intressen kan man ägna sig åt när andan faller på . Det enda som saknas är en smal kvinna att umgås med och uppleva saker tillsammans med .
» Kontakta "" Singeltrött Man , 68/182/70 ""2015-01-18 • Skåne län
Kvinnor söker män

En av alla dessa modiga män

som av olika anledningar har lämnat det fysiska samlivet bakom sig vill jag lära känna. Min önskan är att lära känna en särboman, en innerligt nära medmänniska som har lämnat prestationsrollerna bakom sig. Kom så ses vi och funderar tillsammans hur vi kan berika varandras framtid.Jag är en positiv kroppsligt och mentalt rörlig och levande 70-årig kvinna som vill skratta och kramas och trivas med dig unika man.
» Kontakta "Våraning"2015-01-18 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Njut av tiivaron

Hej du sensuella friluftsälskande kvinna.Du har sunda vanor och mån om kropp och själ.Du längtar efter ömhet och närhet och lite spännande äventyr då och då.Du längtar efter hav och fjäll och spännande resor till fjärran land.Vi bor i Göteborgsområdet och är pigga 40-talister. Svara nu vi har mycket som väntar.
» Kontakta "Grädde på moset."2015-01-18 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

vårträff

Varför sitta hemma ensam i mörker och regn när man kan resa och spela golf i solen, träffas hemma och laga en god middag, gå på en trevlig utställning eller konsert eller varför inte gå på en mysig restaurang. Spelar du bridge är det en extra bonus. Om du positiva och levnadsglada man svarar planerar vi för allt trevligt som livet erbjuder. Det är bra om du bor i Stockholmstrakten så vi lätt kan träffas.
» Kontakta "optimist"2015-01-18 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Visst längtar vi.

Hav och fjäll,friluftsliv.Spännande resor till när och fjärran.Detta vill vi uppleva tillsammans.Vi är båda i fin form och 40-talister. Vi gläds åt dom små tingen,rökfria och måttliga med alkohol. Ömhet och närhet är mycket viktigt.Friskvård! Vi bor i Göteborgsområdet,så vi kan träffas när lusten faller på. Skynda dig att svara för snart är det vår!
» Kontakta "Trygga med varandra."2015-01-17 • Ospecificerat
 
2 3 » 
 • Följ Veteranen på Facebook

 • Bloggas just nu

  • Snöblöt
   Fåglarna sitter som välartade frimärkssamlingar i träden. Bofinkarna som vi tidigare saknat har dykt... av PaulThomas.
  • Blötsnö, blötttröja och världen
   En centimeter snö i natt igen. Nya snön kombinerad med maskinröjd gårdagsblötsnö väger som bly.  Sop... av bebe.
  • Trilogi om hemmafrun
   ... av Gerd.
 • Diskuteras just nu