Kontaktannonser

 
Män söker kvinnor

Just du

Du kvinna runt 70 som sitter hemma och väntaroch tror att den rätta ska knacka på och säga här är jag nu har du chansen att prova här istället Intressen löser vi tillsammans
» Kontakta "Våga"2015-10-05 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

Rese- och danskompis sökes

Är du en fräsch och frisk kvinna omkring 70 som är relativt smärt och som gärna dansar vanlig dans? Då hoppas jag att du skriver några rader. Jag erbjuder 79 kg fördelat på 185 cm och som inte skäms för sitt utseende. Jag är rörlig på alla områden och kör gärna bil långa sträckor. Jag vill att vi byter foto. Gör som smeden gjorde förr-smid medan järnet är varmt ! Jag väntar.
» Kontakta "fräsch man"2015-10-05 • Ospecificerat
Män söker kvinnor
Ungkarl-sker-fru

Ungkarl söker fru

Sportig ungkarl utan barn med olika intressen som Friskis & svettis, biljard, skytte, cykel- och motorcykelturer samt anrättar goda middagar i ”Mitt Kök”. Söker trevlig rök- och dansfri slank kvinna i lämplig ålder med ordnade förhållande, som absolut inte bränt ljuset i båda ändar har barn med olika fäder! Du ska bo i Eslöv dess omnejd för att kunna träffas titt som oftast och som utvecklas till ett harmoniskt förhållande in i framtiden.
» Kontakta "I kärlek, sex och god ekonomi"2015-10-05 • Skåne län
Kvinnor söker män

Glada skratt

Hej du glade man är det du som vill förgylla min tillvaro med din närvaro.Alla behöver vi en vän att hålla i handen både i vått och torrt.Gör ett försök.Tror på tvåsamhet men behöver inte vara sambo.Kvinna född i mitten på 40-talet söker dig.Har varierande intressen.Vi hörs.
» Kontakta "Mellersta Norrland"2015-10-04 • Ospecificerat
Vänner sökes

Nya vänner

Söker daglediga vänner i Karlstadstrakten. Enkla vandringar med fika i ryggsäcken, bio, konserter, utställningar, skogen med bär och svamp. Är kvinna 68 år pigg på det mesta. Tobak- och husdjursfri ett krav.
» Kontakta "Försöka duger"2015-10-04 • Värmlands län
Övrigt

Bostadsbyte

Vi önskar flytta från Skåne till Stockholm. Finns 2:a HR 70 kvm centralt Lund respektive 1,5 HR 40 kvm Ribersborg Malmö! Önskar varsin liknande bostad hyresrätt i Stockholm. Tacksam för förslag från er som vill till Öresundsregionen.
» Kontakta "Återvändare"2015-10-04 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

SAMBOENDE ELLER SAMEKONOMI

säger jag nej tack till. Intressen ,glädjeämnen och känslan av samhörighet däremot delar jag gärna med dig du långe man från Stockholmstrakten. Jag är en seriös,positiv 70-årig kvinna med både lättsamhet och djup. Jag rör mig obehindrat både kroppsligt och intellektuellt och känner mig hemma både i skog och mark och på stadspromenader.
» Kontakta "Oktober 2015"2015-10-03 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Höstmöte

Mogen städad man singel med ordnat liv söker mogen fräsch kvinna/dam för trevlig berikande fritid.Jag som du trivs med allt, som finns i en bra relation Kamratskap, kärlek,ömhet,förståelse.ca 54-60år.
» Kontakta "Träffar"2015-10-03 • Kronobergs län
Kvinnor söker män

JAG EN KVINNA

JAG EN KVINNA, tjej 165/65 med 40-talist,sensuell med humor och livsglädje som gillar motion, båtliv med m.m. Söker dig man som vuxit färdigt. Lugn och trygg utan problem som kan få mina ögon att tindra. Själarnas sympati. Stockholms län
» Kontakta "Stockholms län"2015-10-01 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Ny framtid

Någonstans där ute finns du, jag kvinna 172 lång född i mitten 40-tal med ordning på livet. Söker en snäll och ärlig man att trivas tillsammans med, dina intressen kan bli mina och tvärtom. Livet går inte i repris, vi är i direktsändning varje minut, därför skall vi leva vårt liv, och inte slösa bort den tid vi har kvar. Du bör vara från södra Skåne.
» Kontakta "Carpe Diem"2015-10-01 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Hösten

Jag är 58 år och söker en kvinna som är 70+. Mina intressen är varierande. Jag söker en kvinna som bor i Stockholms innerstad.
» Kontakta "Träff till hösten"2015-10-01 • Stockholms län
Kvinnor söker kvinnor

Manlig vän 70 år

Jag är ensam sedan tre år. Har ett gott liv med många intressen golf, motion, resor och mina vänner. Jag vill träffa en trevlig och social man med samma intressen. Du håller dig frisk och fräsch. Ingen kulmage. Vare sig röker eller snusar. Inga husdjur. Jag älskar att äta gott och dricka ett glas vin, spela golf, göra en long stay och inte minst att bara vara hemma Hoppas att du finns.
» Kontakta "Trevlig och social akademiker "2015-09-30 • Blekinge län
Kvinnor söker män

Rönnbärstid

Jag söker en man mellan 70 och 80 år kanske 1.80 lång med optimistisk ådra och som liksom jag tycker det skulle sitta fint med en trevlig vän.
» Kontakta "viktoria"2015-09-30 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

FÖRSTA FÖRSÖKET

Social humoristisk arkitekt 75 80/178 söker Dej attraktiva kvinna 65+ att dela mitt liv helt och fullt. Intressen trädgård, lagom motion, resor, föreningsliv. 1910-talsvillan i Falun rök- och djurfri, ska så förbli. Ej gourmet-kock men gillar matlagning, måttlig med alkohol. Sköna hemmakvällar och ett liv i tvåsamhet istället för ensamhet är vårt gemensamma mål. Om foto finns vore det bra. Välkommen hit så får vi träffas,eller kanske hos Dej!!
» Kontakta "Vågar jag så vågar Du"2015-09-30 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

män söker kvinna

Hej är en viril man på 65 år är aktiv lagd cyklar promenerar fiskar plockar svamp, kan också ha sköna hemma kvällar är måttlig med alkoholhaltiga drycker , Är en snäll norrläning och glad för det mesta är en positiv lagd person. Hör av er om ni vill
» Kontakta "naturen"2015-09-30 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Du där

Du är en Man, rik på öden och år. Du kan så mycket, vill så mycket. Du är mellan 70-75 år, 180 cm och vältränad. Intresserad av kost och vad som stoppas i kroppen. Du är en berättare, har bra koll på nutiden, humanist, välutbildad, rök och snusfri. Du är en stark och kärleksfull man. Skynda, timmarna går.
» Kontakta "Svara nu"2015-09-30 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Naturliga kvinna

Du naturliga kvinna som värdesätter enkelhet,ärlighet och sundhet hör av dig. Jag är en 70-årig man som bor själv, har bil, egen bostad , och ett ordnat liv. Har inga barn, inte varit gift eller på annat sätt straffad. Du bör ha humor och lätt för att tänka utan att krångla till det.
» Kontakta "" Allt att vinna ""2015-09-30 • Ospecificerat
Män söker kvinnor

Här finns en gentleman!

Bor du någonstans i Stockholm eller en grannkommun är du välkommen att svara till stockholmare, som är frisk och utan laster utom ett glas vin till god mat, välvårdad, medellängd/vikt, reser gärna långt och länge, passerat 80 år, kör egen bil.
» Kontakta "Gentleman."2015-09-28 • Ospecificerat
Vänner sökes

vänner sökes

Jag och min man pensionerade, söker vänner helst på gotland/visby då vi känner oss ensamma sen barnen flyttat. Kulturella intressen, trädgård, böcker mm.
» Kontakta "Seniorer"2015-09-27 • Gotlands län
Kvinnor söker män

ALLMÄN INTRESSERAD MAN

Du man som tycker det vore trevligt att träffa en kvinna för vistelse i naturen, resor, teater/ biobesök och äta en bit mat tillsammans. Vi umgås under trevliga och okomplicerade former. Om dessa rader känns tilltalande så ser jag framemot att Du hör av Dej.
» Kontakta "Kvinna 75 år"2015-09-27 • Kalmar län
Kvinnor söker män

Önskedröm

Lejoninna söker Kräftman. Perfekt kombination.60-70år
» Kontakta "Hoppas du finns."2015-09-27 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Höstdrömmar

Söker dig välutbildade och tänkande man 70+, rökfri och måttlig med alkohol. Intr. av djur och natur, motion och sunt leverne. Min musiksmak är blandad: Dansband ibland, folkmusik men även klassisk. Du får gärna vara kyrkligt aktiv.
» Kontakta "Stina"2015-09-26 • Västra Götalands län
Män söker kvinnor

Ärlig man söker dito kvinna

Trevlig man ungdomlig till sinne och sätt 60 år,allm intresse,söker glad och trevlig kvinna ca 53-60 år som trivs både hemma och ute,loppis,bad och sol, utflykter,lugn och ro,dans ibland,träffa människor ärlig och sund,motion,promenader.
» Kontakta "Småland"2015-09-26 • Kalmar län
Kvinnor söker män

Söker en man som trivs med livet.

Ser fram emot svar från en man som är lätt att umgås med. Vill du göra vardagen spännande tillsammans med en pigg och sällskaplig kvinna.Trevligt om du också tycker om motionsdans samt nöjesresor när som fjärran. Fördel om du bor i en större ort i södra delen av landet. Skriv och berätta om dig själv och dina intressen. Själv trivs jag både i stadens vimmel som närheten till havet. Vill lära känna dig först genom skriftväxling.
» Kontakta "Framtidstro"2015-09-26 • Jönköpings län
Kvinnor söker män

Just du !

Finns du karlakarl , som klarar ett jämställt särboförhållande med stark och självständig Qvinna med kulturella intressen , född -41 ?
» Kontakta "Hoppfull !"2015-09-25 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Jämtland

Hej! Söker dig man hyfsat välutbildad 59+ boende i Jämtland. Fördel om du gillar ha ett aktivt liv, är positiv och har humor. Du får gärna se bra ut. Jag kv 60, gillar sport, motion, gym, skidor, musik, litteratur, goda middagar, bra samtal, dans, träffa vänner, gå på events, resa, gå på stigar i skogen, filmer- leva livet och ha kul och gärna med utveckling. Du finns säkert, så hör av dig. " Maria".
» Kontakta "Maria"2015-09-24 • Jämtlands län
Kvinnor söker män

Stocholmstrakten

Jag är en social och utåtriktad kvinnas, 72 år, som gärna vill träffa en seriös man, gärna yngre, rökfri och dricker rödvin till maten, musik, bio, hemmakvällar och lite restaurangbesök är trevligt samt lite utflykter ibland.
» Kontakta ""Sångfågeln""2015-09-24 • Stockholms län
Män söker kvinnor

ensam i ettan

Hej . Är en ensamstående 70 årig man , söker dig kvinna i passande ålder , gärna utan barn , fast inte ett måste . Mvh. Från en som väntar på svar !
» Kontakta "ensam i ettan"2015-09-24 • Gävleborgs län
Män söker kvinnor

Gentleman

Någon där ute som behöver en allt i allo eller liknade varför inte svara med en liten rad vad just du behöver eller funderar på. ser fram mot en liten rad från just dej. Gärna Göteborgs området är jag är 60+ och lever sunt
» Kontakta "västkusten"2015-09-23 • Västra Götalands län
Kvinnor söker män

Gentleman, finns Du?

Gentleman, 75-80 år, rök- och djurfri, som saknar en vän kan kanske finna den på Bjärehalvön i Skåne. Jag är änka med barn, barnbarn och vänner, men saknar en manlig vän, en samtalspartner. Är intresserad av olika kulturevenemang, resor korta som långa, promenader längs stranden eller bara vara och ta´ det lugnt. Intressen finner vi säkert tillsammans om Du finns. Kanske?
» Kontakta "Höstträff"2015-09-22 • Skåne län
Kvinnor söker män

"Bekantskap önskas med äldre bildad herre"

Vänner har jag men saknar en varm och trygg man att dela glädje, närhet och intressen med. Själv är jag en lugn och eftertänksam stockholmskvinna, 71 år, som släktforskar, gärna går på utställningar och föredrag samt föredrar klassisk musik (gärna äldre) och folkmusik. Vår och höst reser jag, helst till Grekland. Du måste vara rökfri och måttlig med alkohol. Lämplig ålder: 70-75.
» Kontakta "Retzina"2015-09-22 • Stockholms län
Män söker kvinnor

vi två

Hej är en ärlig man på 65 år tycker om att vara ute i naturen och plockar svamp, bär promenader är också skönt sköna hemma kvällar väntar på svar
» Kontakta "naturen"2015-09-21 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Saknar dig

Saknar du en vän att hålla i handen när höstmörkret faller.Kanske du och jag kan vandra tillsammans.Jag är en glad kvinna född i mitten av 40-talet.Trivs med tillvaron men ibland saknar man någon att hålla av.Är du den personen?Svara på den här annonsen så kanske vi kan göra ett försök och se om det "klickar" emellan oss.Vill vara särbo i första hand.Din ålder 65-75 år.Har blandade intressen.Röker ej,måttlig med alkohol.
» Kontakta ""kom i min famn""2015-09-20 • Ospecificerat
Kvinnor söker män

Själarnas sympati?

Änka i Sthlm, som passerat "bäst före" datum men som är ungdomlig till utseende och sätt, söker en vänlig och sympatisk man, 70-80, icke rökare, utan tomtar på loftet och som delar min passion för italiensk opera, kultur och det italienska köket. Vi tycker båda om att gå på bio och teater och älskar musik. Att kryssa är ett trevligt sätt att resa på och jag ser fram emot en Medelhavskryssning i vår. Ska vi åka och möta våren tillsammans?
» Kontakta "La dolce vita"2015-09-20 • Stockholms län
Män söker kvinnor

Man söker kvinna född 30/tidigt 40 tal

Känner du dig ensam så kan jag hälsa på dig någon gång i månaden prata, fika och lite närhet kanske.Spelar ingen roll om du inte är pigg som förr. Träffas i Jönköping. Jag är 54 år och tycker att det skulle vara trevligt om det fanns en kvinna som vill ha lite sällskap och kanske lite hjälp med något
» Kontakta "Höstmysa"2015-09-20 • Jönköpings län
Kvinnor söker män

Oktobermöte

Skall vi höst träffas? Gå på promenad, eller gå ut i svampskogen och se vad vi får i korgen, ta med kaffe, och njuta av någon fin dag. Laga middag, tända ljus, tända en brasa, njuta av stunden, mysa, prata, skratta, gå på konsert, lyssna på musik, kanske resa? Listan kan bli lång om man är två, som kan ha trevligt tillsammans, Du får gärna vara 40-talist.
» Kontakta "Vackra höstdagar"2015-09-19 • Östergötlands län
Kvinnor söker män

Vänskap

Enastående kvinna 75+ boende i stockholmstrakten söker glad och optimistisk man. Är något rörelsehindrad pga reuma. Tycker om att vara utomhus, läsa, spela bridge, korsord, uppiggande sällskap och samtal. Har barn och barnbarn.
» Kontakta "Vädur"2015-09-19 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Vår stund på jorden

Du bor i mitt närområde Kalmar.Vi har allt men saknar en nära vän, när vi vill ta en promenad, gå ut och äta, se en teater eller åka på en resa.Vi är båda mellan 68 och 70 år och friska. Vi har det bra socialt och ekonomiskt.Om vi hittar varandra,så är det vår stund på jorden. Så roligt!
» Kontakta "Snäll,glad och ungdomlig"2015-09-19 • Kalmar län
Kvinnor söker män

DEN ISANDE ENSAMHET

som beskrivs i senaste Veteranen rör mig djupt. Jag vill lära känna en lång manlig särbo här i Stockholmstrakten - en vän att umgås med och kunna ringa till och småprata med eller bara önska god natt. Jag är en 70-årig glad och färgstark kvinna med starkt kultur-och naturintresse.
» Kontakta "Höstglöd"2015-09-18 • Stockholms län
Kvinnor söker män

Någonstans finns Du specielle man

Kanske finns Du någonstans runt Mälaren. Jag: Mycket välbevarad sjuksköterska 70+ varm, empatisk, positiv och glad. Tycker om att vistas ute i naturen, är nyfiken på världen, går gärna på bio, teater och konserter, tycker om att laga mat gärna tillsammans med någon. Du: Romantisk, gillar naturen, har humor.Trevligt om Du delar några av mina intressen- dock inget måste. Du söker ett liv med lugn och harmoni, fysisk närvaro,glädje och ömhet.
» Kontakta "Mälarnära"2015-09-18 • Västmanlands län
 
2 » 
 • Följ Veteranen på Facebook

 • Bloggas just nu

  • Skatter ger välfärd och flyktinghjälp!
   Våra pensionärsorganisationer bör snarast utreda och göra antagande om vad som komma skall, efter de... av kylling.
  • Vad döljer sig bakom molnen?
   I natt var månen röd. Sägs det. När väckarklockan ringde klockan fyra i morse verkade tyvärr den röd... av bebe.
  • Blåst på månen?
   Som vissa andra ställde jag klockan för att tidigt avsöka himlavalvet. Klockan 04.11 drog klockan ig... av PaulThomas.
 • Diskuteras just nu